6 лични предпазни устройства, за да се обадите за помощ при нужда

Без значение дали сме млади или стари, всички понякога попадаме в неприятно положение или се оказваме в ситуации, когато има сериозна нужда от помощ.


Независимо дали става дума за разходки или разходки из улиците сам през нощта, не всеки път, когато нашите приятели или семейство ще бъдат около нас.

Въпреки че искаме да е възможно да се приведе някой през цялото време, за съжаление е много малко вероятно да се има предвид, че всеки има свой собствен живот и дейности. В тези случаи предпазното устройство може да бъде истински смяна на играта и това ще откриете в тази статия.

Нека се потопим направо.

Буди – за Великобритания

Много стилен и вид приятел, нуждаещ се от китка, Buddi ще ви защити на всяка цена, независимо къде се намирате.

Той има интелигентен сензор за падане, който автоматично ще уведоми избраните от вас свързани в случай, че паднете. Можете също да регулирате чувствителността на сензора за падане, за да сте сигурни, че той се задейства само когато АКТУАЛНО падате на земята.

Освен това можете да изберете да натиснете бутоните за предупреждение и да помолите за помощ винаги, когато почувствате, че не сте в безопасна среда.

Сега, ако смятате, че избраните от вас връзки може да не са достъпни за помощ всеки път, можете да изберете да се регистрирате за 24-часовата услуга на Buddi, която ще ви предостави екип от професионалисти, които са на ваше разположение незабавно, ако е необходимо възниква.

Лентата за китката е зареждаема и продължава седмици след пълно зареждане. Страхотно нещо за това устройство е, че можете да го носите доста 24/7. Без значение дали сте под душа или шофирате, просто никога не спира да работи.

Освен това има брилянтно мобилно приложение, от което можете да изберете връзки, да получавате известия и много други.

Buddi струва £ 99 за лентата за китката и допълнителни седмични такси за избор на връзки и покриване на случайни повреди. С всички онези предоставени функции, добре си струва разходите.

Skyguard – за Великобритания

SkyGuard на набор от аларми и приложения за спешна помощ са напълно заредени с функции, които ще ви накарат да се чувствате „не толкова сами“, дори когато нямате никого в себе си в неудобни ситуации. Всеки техен продукт е напълно сертифициран, одитиран и акредитиран, което гарантира одобрението на полицията за употреба.

Ето някои от функциите, които ще получите във всеки един от техните продукти:

 • Възможност за оставяне на гласова бележка за предоставяне на информация за ситуацията
 • Достъп до бързо набиране за връзка с професионалисти
 • Активирайте GPS за точно проследяване на местоположението
 • Двупосочно аудио за комуникация
 • Активиране на алармата с един бутон, за да се уведоми незабавно

Можете да изпробвате техните продукти безплатно за 30 дни.

Nimb Ring – за САЩ

Ако сте търсили нещо, което едновременно осигурява безопасност и стил Пръстен за Нимб е може би най-добрият ви залог. Докато го носите, едва ли ще имате чувство да носите нещо насила или просто защото “трябва”. Изглежда елегантно и допълва целия ви външен вид.

Този пръстен се предлага с бутон „паника“, който при натискане мигновено предупреждава за избраните от вас контакти и първи отговори. Можете също да изберете да изпратите бърз сигнал до 911.

Много добро нещо за това малко устройство е, че бутонът за предупреждение се задейства само когато го натиснете и задържите правилно за 3 секунди. Това ви помага да избегнете натискане на бутона случайно.

Някои други функции включват:

 • Вибрация при натискане на бутона
 • Възможност за анулиране на сигнала в рамките на 30 секунди
 • Споделя точното ви местоположение веднага
 • Акумулаторен и дълъг живот на батерията
 • Направено с материали, които няма да предизвикат алергии

С натискането на бутон можете да предупредите вашите приятели, членове на семейството или 24/7 центрове за обаждане, които ще ви свържат с най-близките спешни реагиращи. Освен това можете да изберете да сигнализирате и други Nimb наблизо.

Те имат и елегантно приложение за IOS и Android, което ще ви позволи да вършите шепа задачи като избор на връзки, споделяне на местоположение, предоставяне на обратна връзка и т.н..

Можете да закупите Nimb Ring на 23,95 долара при таксуване годишно.

Безопасна лична аларма – за САЩ

С използването на Безопасна лична аларма, можете да сте спокойни, знаейки, че можете да поискате помощ, ако срещнете престъпници, които се опитват да ви нападнат по някакъв начин. Използването на тази аларма не изисква технически познания и може да бъде използвано буквално от всеки и всеки.

Всичко, което правите, е да дръпнете прикрепения щифт и алармата ще се активира направо за 30 минути. За да го изключите отново, можете просто да поставите щифта обратно на неговото място. Safe Personal Alarm е много преносим и може да бъде прикрепен към колани, ключове, раници и какво ли още не.

Освен да го използвате срещу престъпници, можете да включите и алармата, ако в случай, че паднете и се нуждаете от помощ. Те имат оферта с 50% OFF в момента, така че можете да вземете тази лична аларма само за $ 39,95 + да получите една безплатна заедно с нея. Колко е готино това?

Revolar

Revolar на линията от устройства за безопасност е направена с „близки“. В известен смисъл винаги можете да сте в мир, знаейки, че семейството ви не се тревожи за вас излишно. С Revolar в ръка можете буквално да щракнете върху бутон и да се обадите за помощ в рамките на секунда.

Освен това с функцията „Безопасно регистриране“ можете незабавно да информирате свързаните си, че сте достигнали безопасно до вашата дестинация. Устройството може да се носи по много начини – закрепете върху дрехите си, прикрепете към ключовете си или просто носете в чантата си.

Тяхната линия устройства е чудесна за:

 • Пенсионери
 • Чести пътници
 • Децата
 • Фитнес ентусиасти, работещи късно вечер
 • Агенти за недвижими имоти, показващи имоти

Можеш да купиш Револарен инстинкт само на 28 долара и Revolar Classic при $ 34,99. Напълно си струва да разгледате и двата продукта, за да излезете с по-добро решение.

XBoom – за Индия

С много голяма колекция от продукти за безопасност, XBoom вероятно има всичко, което сте искали. Ето артикулите, които можете да изберете от техния каталог:

 • д-аларма
 • Фенерче
 • GPS тракер
 • Лютив спрей
 • Разширяема стоманена палка
 • Зашемети пистолет с лазер

Освен това можете да вземете и техните комплекти и комбинации, които съдържат повече или по-малко от горните продукти. Чудесно е, ако искате да сте напълно оборудвани с безопасност.

Без значение дали сте жена, дете, старши или просто някой, който иска да бъде малко по-безопасен в този свят, линията на продуктите на XBoom ви върна гърба.

заключение

Надявам се горните устройства за безопасност да ви помогнат да контролирате повече ситуацията, в която се намирате. Разгледайте още интелигентни устройства тук.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map