9 криптовалути портфейли, за да съхранявате вашата криптовалута безопасно

Защитете това, което имате.


Има много случаи, когато хората са загубили криптовалутата си, защото тя не е била достатъчно обезопасена, тъй като може би знаете, че криптовалутите дори не са регистрирани съгласно закона на никоя държава. Така че, трябва да сте изключително внимателни, когато избирате портфейл за вашата цифрова валута.

Breadwallet

Breadwallet е портфейл на базата на мобилни приложения, разработен от хляб през 2015 г. Той е достъпен както за Android, така и за IOS устройства. Той е сигурен и предлага прост начин за съхранение на биткойни. Приложението е добре оптимизирано и може директно да се свърже със съответните им блокчейн, за да увеличи скоростта на транзакциите.

Breadwallet е създаден, за да защити личната информация и поверителността. С натискането на бутон изпращайте и получавайте пари по всяко време и навсякъде, при пълно финансово поверителност. Bread Wallet предлага уникална функция на самостоятелния клиент, без сървър, който да се използва, когато потребителите изпращат или получават биткойни в портфейлите си.

Най-хубавото е, че не е необходимо да регистрирате акаунт, който да използвате. Той директно се свързва към blockchain безопасно.

Copay

Copay е портфейл за подпис с много подписи (един портфейл може да има повече от един потребител). Тази функция го прави полезен и за бизнес цели. Има поддръжка както за мобилни устройства, така и за настолни компютри. Copay има Bitcore Wallet Service (BWS) за мрежово взаимодействие и партньорска синхронизация.

Copay е разработен, управляван от BitPay и няколко други участници, тъй като това е портфейл с отворен код. Този портфейл дава на потребителите множество възможности за достъп до собствените им портфейли.

По-долу са някои от неговите характеристики.

 • Това е HD портфейл, така че е много сигурен.
 • Всички частни ключове (тайни) се съхраняват локално, а не в облака.
 • Той идва с подкрепата на 150 опции за ценообразуване на валута.
 • Той също така идва с поддръжка на биткойн тест-портфейли.

Jaxx

Jaxx получи интеграцията в ShapeShift, който поддържа много криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Dash, DAO, Litecoin, REP и т.н..

Той е проектиран да работи и синхронизира на всички различни устройства. Той има отличната опция за архивиране, тъй като можете да архивирате акаунта си чрез единични главни семена, които са низ от случайни думи, които ще ви помогнат да възстановите бързо монетите си.

Можете бързо да конвертирате валути между bitcoin, Ethereum и DAO. Jaxx също ви позволява да държите редовни, фиат валути. Jaxx е отличен избор за потребители, които винаги се нуждаят от мултивалутен портфейл. Освен това предоставя отлична поддръжка на потребителите.

арсенал

арсенал е портфейл с отворен код, който има подпис с много подписи.

Този портфейл дава на потребителите пълен контрол върху създаването и съхранението на криптографски ключове. Чрез консолидирането на мощни фактори за сигурност и удобен за потребителя интерфейс, той е разработен по такъв начин, че да обслужва хората и бизнеса да защитават и поддържат своите биткойни за биткойни.

Armory портфейл има поддръжка за студено съхранение и това означава, че той също така позволява управление на Bitcoin без интернет връзка. Той също така предлага опции за много подпис. Този портфейл е идеален за потребители, които винаги поставят по-голям акцент върху сигурността.

GreenAddress

GreenAddress е йерархичен детерминиран портфейл, проектиран да притежава страхотен баланс между сигурността на частния ключ и достъпността на потребителите.

GreenAddress е мощен биткойн портфейл с много функции, а някои от тях са по-долу.

 • Избор на множество двуфакторни удостоверяване
 • Предлагайте API за управление на биткойн програмно
 • Можете да зададете лимити на разходите
 • Multi-платформа & приспособление

MyEtherWallet

MyEtherWallet помага ви за нуждите на Ethereum Той улесни основите на Etherueum като настройка на хартиена портфейла, изпращане на етер, събиране на етер, генериране на семена и дори много повече.

MyEtherWallet има връзка с тестовите мрежи на Ethereum като Ropsten. Той поддържа по-голямата част от хардуерните портфейли като Trezor, Ledger и т.н..

Електрум

Електрум е разработен на Python и работи на Windows, Mac и Linux. Electrum се счита за един от надеждните портфейли, достъпни днес и това се дължи най-вече на техниките за криптиране, които той успява да защити частните ключове. Това е лек клиентски портфейл, който позволява на потребителите да се свързват към външни сървъри, а не да изтеглят цялата блокчейна на Bitcoin чрез пускане на пълен възел.

Electrum сървърите са децентрализирани и излишни, така че портфейлът никога не е свален.

Ръб, край

Ръб, край използва специална функция на криптиране от страна на клиента, за да криптира всички лични данни, за да ги запази.

Edge има ShapeShift интеграция, така че потребителят да може незабавно да конвертира между монети и маркери от това. Той поддържа както Android, така и iOS мобилни устройства. Някои функции на Edge включват:

Coinbase

Coinbase е един от най-големите световни известни брокери на криптовалути. Потребителите могат лесно да закупят биткойни с дебитна карта, банкова сметка, SEPA превод и много други методи. Той също предлага обмен и API за разработчици. Той предоставя уникална функция за незабавно купуване в определени страни, което означава, че покупките на кредитни и дебитни карти са достъпни незабавно за потребителите.

Знаете ли, че Coinbase има портфейл, в който можете безопасно да съхранявате всички цифрови активи на едно място?

Можете да изтеглите портфейл на Coinbase от Google Play и App Store.

заключение

Ако изберете грешен портфейл за вашите криптовалути, можете да се откажете от всичките си пари. Ще бъде по-добре да отделите време, за да разберете и научите за различни портфейли с криптовалута, за да се предпазите от измама и измама, които се случват в днешно време..

Ако търсите да инвестирате, но нямате представа, проверете това Инвестиционен курс за криптовалута за начинаещи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map