Топ 9 Smart Health Tracker за по-добър живот

Който не иска да живее здравословен живот?


Всеки прави!

Но как да гарантирате, че сте добре и добре и живеете живот без опасно медицинско състояние? Особено когато сте толкова заети да тичате наоколо, като бързате да проверите всички полета в списъка си със задачи за деня, което разбира се продължава да се повтаря в безкрайния си цикъл.

Намирането на време, за да видите лекаря, за да потвърди, че сте в състояние на годност, едва ли е възможно при такива натоварени графици, които ви чакат всеки ден.

И каква е алтернативата? Тази статия е всичко за него.

Днес имаме списък с устройства, които могат да поддържат вашето здраве да се следи. Тези здравни трекери са проектирани с най-модерната технология, за да проследявате как се справяте в ежедневния си живот. Всеки път, когато бъде открит недостатък, той ви уведомява незабавно, така че да можете да видите практикуващ точно когато е необходимо.

ЕКГ охрана

ЕКГ охрана е носим сърдечен и здравен монитор, който непрекъснато ви следи, за да гарантирате, че имате отлично здраве. Носейки това устройство върху тялото си, вие не само гарантирате, че поддържате сърдечната си честота, телесната температура и моделите на сън, но и получавате шанс да управлявате нивото на стрес, да контролирате стойката си и да правите много повече.

Проследяване на здравето, охрана на ЕКГ

Просто поставете устройството на която и да е част от тялото си и продължете с ежедневието си. Той ще ви даде подробна представа за вашето тяло след проследяване на вашите дейности, анализирайки го внимателно за вас. Приложението е достъпно за изтегляне във вашия iOs или Android и можете да използвате дисплея на телефона си, за да проверите резултатите.

шпиц

шпиц е интелигентен здравен тракер, който се предлага само на цена от 49 долара. Ако смятате, че е масивно устройство, което трябва да носите, грешите. Spire е мъничък малък здравен маркер, който се предлага с приложение, което е достъпно за изтегляне на вашия смартфон.

Проследяващи здравето

Всичко, което трябва да направите, е да прикачите етикета към дрехите, които носите най-много и да използвате дрехите си както обикновено. Дрехите ви дори са готови да отидете в прането с прикрепения към тях етикет. Ще работи точно както преди да се измие. Тези етикети също не е необходимо да се презареждат, тъй като можете да замените батериите безплатно, след като изчезнат.

Сега, когато носите дрехите с прикрепения към нея етикет, той работи, като следи сърдечната честота, схемата на съня и т.н. и предприема действия, преди тялото ви да покаже симптом. След това можете да имате подробна информация за вашето здраве в монитора, където сте инсталирали приложението.  

Withings

Withings е друга умна здравна половинка, която трябва да помислите за здраво и щастливо бъдеще. Той е идеалният партньор в това да ви позволи да предприемете правилни действия, за да сте здрави. От проследяването на теглото ви, моделите на сън, пулса и много повече, Withings идва с толкова много опции, за да ви информира за всеки детайл от тялото си.

Поставяйте цели всяка седмица и карайте Сийнс да ви напомня за това, освен ако не го постигнете. Веднъж сте направили награда, за да се мотивирате. Можете също така да потърсите вдъхновение, като се свържете с приятелите или семейството си чрез приложението.

Проследяващи здравето

Не само това, той дори ви позволява да проследявате здравето на детето си, а също така предлага да тренирате по време на бременността. Можете също да наблюдавате моделите си на сън и да се уверите, че използвате Withings, за да се събудите в оптимална точка, така че да сте свежи, за да започнете деня.

Той също така ви дава друга жизненоважна информация за вашето тяло като температура, кръвно налягане и др. Това са само няколко функции. Има още, които предлага.

Fitbit

Изпробвайте Fitbit здравето проследявайте и стойте далеч от напрежението относно вашето здраве. Този носим тракер е обявен за „Tracker на годината 2018“ от „Wearables.“ Това означава, че е фантастично устройство и хората са го харесали заради неговите функции и лекота на използване.

Можете да го носите като обикновен часовник и да получите цялостна представа за вашата фитнес и здраве. Часовникът може да се използва до седем дни, без да се зарежда отново батерията. Със своя усъвършенстван сензор за сърдечен ритъм и алгоритъм можете да разкриете смислени прозрения и в сърцето си.

Проследяващи здравето

Също така ви казва точното количество калории, които изгаряте всеки ден. И разбира се, като повечето други здравни тракери, и този проследява вашия модел на сън, сърдечната честота в реално време и много други.

Ако сте потребител на FitBit за жени, имаме добри новини за вас. Можете да деинсталирате всичките си женски приложения, защото обхваща всички. От проследяване на цикъла на вашите периоди до оценка на прозореца за овулация и плодовитост, интелигентният FitBit прави всичко, за да подобри живота ви.   

Moovnow

Moov сега е следващият в списъка. Това е изключително лека и надеждна кожена лента, която може да се носи около китката или крака, където и да ви е по-удобно.

Moov Now иска да се увери, че никога не трябва да се стресирате твърде много, за да се поддържате във форма. Така че можете да го използвате, за да получите тренировки в реално време за годно и здраво тяло. Тази вода и прахоустойчивата лента се предлага с живот на батерията до шест месеца.

Проследяващи здравето

Групата постоянно следи какви упражнения правите. Но най-важното е, че следи позите. Защото според екипа, който стои зад неговото създаване, начинът, по който тренирате, е по-важен от вашите упражнения. Това е, за да се гарантира, че не се наранявате в процеса.

Щом бъде открита неправилна стойка, тя ви уведомява чрез приложението, което трябва да инсталирате на вашия смартфон. Освен това ви помага да научите правилните пози, докато тренирате на вашата търговска мелница или по време на колоездене, плуване и т.н..

Пръстен Мотив

Най- Пръстен за мотиви е друг блестящ продукт, който трябва да помислите за проверка. Както е споменато в името, този продукт е обикновен пръстен, който трябва да носите на пръста си, за да знаете какво точно се случва със здравето ви.

Това е минималистично проектиран, интелигентен, но правдив пръстен, който се предлага в 7 различни размера. Можете да го носите по всяко време денонощно, дори когато ходите да плувате. Той е напълно водоустойчив и се предлага и с 1-годишна гаранция.

Проследяване на здравето, Motiv Ring

Пръстенът ще следи всичките ви физически дейности и ще отразява резултатите във вашето приложение. Ако не сте човек с упражнения, веднага ще забележите промяната в тялото си, веднага щом ударите фитнеса или дори излезете на улицата за бързо бягане.  

Той дори проследява времето, в което заспивате, и времето, когато се събудите. Това се прави автоматично и не е необходимо да предприемате никакви действия, за да започне да работи.

Общ набор за здраве

Най- Общ набор за здраве следи, записва, анализира и предоставя биометрични данни за вашето здраве, като използвате клинично-качествения пулсов оксиметър. След това данните се синхронизират и изтеглят на вашия смартфон, на който използвате приложението, което се предлага с него.

Проследяващи здравето

Комплектът се предлага с USB кабел, Shoepod, клип за обувки и три ленти в различни цветове. Презрамките показват голям живот на батерията и те са бързо зареждащи се, така че да могат да се използват отново веднага.

Комплектът е лесен за използване и ви помага да приспособите тренировките си, така че да извлечете максимална полза от него. Той също така проследява вашия модел на сън и всички други дейности, за да гарантира, че знаете как точно се развива здравето ви.

Листа чакра

Най- Листа чакра е красиво бижу, създадено специално за жени, които искат да се грижат за себе си по най-модерен начин. Това е нещо повече от интелигентни бижута, които подобряват вашия външен вид моментално.

Предлага се в два различни стила – един с камъка Rose Quartz, който има за цел да насърчи положителна гледна точка към себе си и другите. Вторият е проектиран с Oxyn, който ви предпазва от всякакъв негатив и ви помага да се концентрирате и балансирате.

Проследяващи здравето

Можете да използвате това като колие или клип и да го оставите да работи за вас като уелнес тракер, за да използвате естествената енергия, за да се почувствате позитивни и щастливи. Батериите са акумулаторни и могат да се използват до 6 месеца, без да се подменят. Той е водоустойчив, а приложението е съвместимо както с iOs, така и с Android.

Фитнес часовници Garmin

С над 20 фитнес часовници в колекцията, Garmin е в индустрията от известно време и тепърва ще разочарова. Техните часовници се предлагат в различни модни стилове, а характеристиките на всеки от тях ни оставят абсолютно страховити.

Например, най-новото им издание се обади Venu има функции като:

 • GPS-съвместим
 • Над 20 предварително заредени спортни приложения
 • Следете нивата на енергия
 • Проследява нивата на стрес и предлага подобрения като спокойно дишане, ако е необходимо
 • Проследява менструалните цикли
 • Напомня ви да останете хидратирани
 • Помага за подобряване на дишането ви
 • Следи съня ви за подобрения в бъдеще
 • Следи сърдечната честота
 • Пълен набор от тренировки в стил на забавна анимация
 • Издържа до 5 дни след пълно зареждане

С всички тези страхотни характеристики бих се лъгал, ако кажа, че не са скъпи. Да, те са, но функциите тотално го правят. Накратко, получавате достъп до всяка информация за здравето и начина на живот във вашия часовник.

заключение

Това бяха някои от устройствата за проследяване на здравето и фитнеса, които може би искате да използвате, за да се поддържате здрави и здрави. Най-голямото предимство от използването на тези устройства е, че се запознавате с най-малкото усложнение в тялото си, дори преди тялото ви да започне да показва симптомите.

Така че вие ​​не само постоянно следите себе си по всяко време, но и се освобождавате от всички страдания, които иначе биха се появили. Тъй като с правилното устройство от ваша страна, винаги можете да се съсредоточите върху здравето си и да предприемете предпазните действия точно когато е необходимо.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map