11 legjobb e-mail kliens Windows és macOS rendszerekhez

Az e-mailek óriási dolog az üzleti életben és általában.


Segít kommunikálni és folyamatosan folytatni a dolgokat, legyen szó tervről, hangmagasságról, fontos beszélgetésről vagy akármit. Minden szórakozás és játék, amíg az üzleti e-mailek száma el nem kezd növekedni, és nehezen tudja kezelni azt több helyről.

Nagyon normális, ha több e-mail cím van különböző célokra, de a hátránya egyértelmű. Ez csak túl sok akadály, és csak megnehezíti a dolgokat az Ön és vállalkozása számára.

Szerencsére megoldást találunk erre, és e-mail kliens szoftver használatával. Mit csinál, az összes e-mailt egyetlen illesztőfelületbe hozza, de megfelelő módon. Könnyen fogadhat, összeállíthat és küldhet e-maileket a konfigurált címekről.

Mielőtt folytatnám a legjobb e-mail kliensek felsorolását, íme néhány fontos előnye, amelyeket érdemes megemlíteni.

Tonna időt takarít meg

Mivel az összes e-mail egyetlen asztali felületen érkezik, sok időt takaríthat meg, ha nem jelentkezik be különböző fiókokba. Csak annyit kell tennie, hogy csak megnyitja a szoftvert, és ott készen áll az összes e-mail. Ez óriási életmentő az emberek számára, akiknek már nincs sok idejük a napi rutinjukba.

Növeli a termelékenységet

Az a tény, hogy az összes e-mail e-mail rendezése és a megfelelő szakaszokba helyezése elegendő a termelékenységi szint beáramlásához. Többé nem kell külön címkéznie őket, vagy nem kell kategóriákat meghatároznia. A szoftver mindezt elvégzi az Ön számára, különféle e-mail címekkel elosztva.

Offline munka

Vannak idők, amikor csak nem tudunk hozzáférni az internethez, és nem tudjuk megnyitni e-maileinket. Ezekben az esetekben egy e-mail kliens élvez azért, mert az összes beérkezett e-mailt a rendszer merevlemezére menti, ami megkönnyíti a hozzáférést bármikor..

Könnyen megőrzi a biztonsági mentést

A legtöbb e-mail kliens biztonsági másolatot készít az összes adatról, így ha valami baj van az e-mail cím szolgáltatójával, akkor továbbra is veled vannak e-mailek.

Az e-mail fiókok bezárása vagy a hozzáférés elvesztése óriási veszteség lehet, ám szerencsére vannak olyan e-mail kliensek, amelyek valamilyen módon megoldják ezt a problémát.

Mindezek ellenére menjünk be a listába.

eM kliens

Könnyen kezelhető felülettel, eM kliens nemcsak az e-mailek kezelését nyújtja. Használhatja a naptárat, a feladatokat, a csevegést és akár a névjegyeket is. Ezen felül:

 • Használjon PGP titkosítást
 • Engedélyezze az automatikus biztonsági mentéseket a háttérben.
 • Állítsa be az avatárokat az egyes kapcsolatokhoz
 • Beágyazzon a testreszabható táblákat
 • Képek automatikus illesztése, ha e-mailekbe illeszti őket
 • Állítsa be az automatikus válaszokat, hogy tudatja az embereknek, hogy nem tudnak válaszolni

Ennél sokkal több van, ezért több ezer ügyfél bíz meg benne. Töltse le és használja ezt az e-mail klienst Windows és Mac rendszeren.

Mailbird

Az évek során számos díjat nyert, Mailbird nagyszerű tulajdonságainak köszönhetően megfelel az elvárásoknak. A Windows számára elérhető, és lenyűgöző munkát végez, ha szinkronizálja az összes e-mailjét és lehetővé teszi, hogy számos harmadik féltől származó alkalmazásba integrálódjon..

Nagyon sok időt takaríthat meg, ha több e-mail fiókot kezel egyetlen helyről. Ezen kívül testreszabhatja a megjelenését az Ön igényei szerint, és élvezheti a reagáló ügyfélszolgálatot.

Thunderbird

Teljesen ingyenes és nyílt forráskódú, Thunderbird egyesíti a sebesség, a magánélet és az egyszerűség funkcióit. Különféle funkciókkal van biztosítva, például a nem követhető és a tartalom távoli blokkolása a biztonság és a magánélet biztosítása érdekében. Ezen kívül testreszabhatja a kinézetét, és különféle kiterjesztéseket és témákat adhat hozzá annak továbbfejlesztése érdekében.

A keresési eszközöket, a gyors szűrő eszköztárat és a lapok e-maileit ugyanúgy használhatja, mint bármely böngészőben. Ez annyira egyszerűvé teszi az e-mailek elérését, pazarlás nélkül. Különféle egyéb funkciókkal rendelkezik a dolgok biztonságos megszervezéséhez és tartásához.

Zimbra Desktop

Elérhető Windows, Mac és Linux rendszerekhez, Zimbra Desktop egy panelen online és offline hozzáférést biztosít az e-mailekhez. Szinkronizálhatja e-mailjeit, névjegyeit és naptári adatait a felhőben lévő postaládák és a merevlemez között.

Itt van még néhány fő jellemző:

 • Támogatja a Zimbrát és más gyártók e-mail szolgáltatóit
 • Húzza a mini naptárt
 • Hasznos olvasópanel az oldalon, az egyszerűbb e-mail elérés érdekében
 • Harmadik féltől származó együttműködési eszközök, például feladatok és táska gyűjteménye

Van egy speciális keresési szűrő is, amellyel minden apró információt kimeríthet.

Canary Mail

A The Next Web nagyra becsült, Canary Mail a fejlett funkciók, a szűk biztonság és az elegáns forma tökéletes egyensúlya. Tanúja lehet a végpontok közötti titkosításnak, és biztos lehet abban, hogy az Ön adatainak védelme soha nem lesz eladó.

Gyors, GDPR-kompatibilis, és több eszközön is jól működik. Mostantól használhatja a Canary Mail alkalmazást Mac-en, iPad-en, iPhone-on és Watch-on, de várhatóan elkezdi az Android-eszközök támogatását is. Próbáld ki őket ingyen, hogy megtapasztalhassa a rengeteg nagyszerű funkciót.

Boxy Suite

A Gmail felhasználók számára szentelt alkalmazás Mac rendszeren, Boxy Suite e-mail fiókjának teljes irányítását adja át. Zökkenőmentesen átalakíthatja e-maileit és naptárát, hogy szervezetesebbé váljon, és prioritást élvező dolgokat tegyen fel.

Válthat a különböző fiókok között, használhatja a Mac és a Gmail hivatkozásokat, és integrálható egy csomó harmadik féltől származó alkalmazásba. Nemcsak ezt, hanem kiemelheti a közelgő találkozókat is a naptárban, és azonnal értesítést kaphat, amikor eljön az idő.

Ez az e-mail kliens alapvetően kiaknázza a maximális potenciált Gmail-fiókja e-mail és naptár funkcióiból.

Tempó

Tempó segít eltávolítani az e-mail fiókokat azáltal, hogy a legfontosabb és a legkevésbé fontos kategóriába sorolja őket, hogy mindig azon dolgokat dolgozzon, amelyekre azonnali figyelmet igényel. Nagyon sok időt takarít meg napi rendszerességgel, mert egyetlen kattintással lehetővé teszi a jelentéktelen levelezőlistákról való leiratkozást..

Ezen kívül briliáns „fókuszmóddal” rendelkezik, amely sima teljes képernyős felületet hoz létre a zavaró elemek kiküszöbölésével.

Biztos lehet benne. A Tempo nagy gondot fordít a biztonságra és a magánéletre, mivel bizalmas információit csak Önnek tartja. Mostantól csak ezt a számítógépet töltheti le és tudja használni.

Szikra

Élvezheti a zavaró e-mail környezetet Szikra. Segít az e-mailek tisztításában és rendezésében az igényeinek megfelelően. A fontos e-maileket rögzíti a tetejére, és lehetővé teszi azoknak az archiválását, amelyek nem számítanak.

Összehozhatja csapatait, és egy teljesen új szintre viheti az együttműködést. Íme néhány a Spark főbb jellemzői:

 • GDPR-kompatibilis
 • Adatok titkosítása, és a Google felhő biztosítja
 • E-mailek elhalasztása
 • Mély keresés a fontos információk megtalálásához
 • Beépített naptár
 • Állítson be nyomon követési emlékeztetőket
 • Állítson be gyors válaszokat az időmegtakarítás érdekében
 • Hozzon létre professzionális e-mail aláírásokat
 • Integráljon egy csomó alkalmazással

Annyi van benne, ezért azt javaslom, hogy próbálja ki ezt. Személyes használatra ingyenes, de prémium terveivel rendelkezik, abban az esetben, ha együttműködést szeretne. Használhatja a Spark szoftvert Mac, IOS és Android rendszeren.

Légiposta

E-mail kliens villámgyorsan, Légiposta lehetővé teszi az e-mail fiókok testreszabását és olyan műveletek létrehozását, amelyek eredményes postafiókban maradnak. Integrálhat kedvenc alkalmazásaival is, és szinkronizálhatja adatait az összes Apple-eszközön.

Néhány lenyűgöző funkcióval rendelkezik, például többfiókos lehetőség, adatvédelmi mód, kiemeli a fontos e-maileket és elhalasztja az e-maileket, hogy később megvizsgálja őket. Ezen kívül engedélyezheti a sötét módot, beállíthatja az egyéni ellop műveleteket és felhasználhatja az e-mail sablonokat.

Az Airmail több mint 30 különböző nyelvet és különféle Siri-parancsikonokat támogat.

Mailspring

Egy csomó különböző elrendezéssel és témával, amelyek megfelelnek a hangulatnak, Mailspring elősegítheti a termelékenység növelését, és sokkal hatékonyabbá teheti az e-mailek kezelését. A szuper tiszta és könnyen kezelhető felület teljes egészében kiegészíti napi feladatait.

Érdemes beszélni a következő alapvető jellemzőkről:

 • Több fiók opció
 • Egységes beérkező levelek
 • Érintés és gesztus támogatás
 • Speciális hivatkozások
 • Mély keresés
 • Képes visszavonni a küldést
 • Engedélyezze az olvasott bevételeket és a linkkövetést
 • Kilenc különböző nyelv támogatja

A Mailspringnek ingyenes és fizetett terve van, amelyet mindenképpen érdemes megnézni. Letöltheti Mac, Linux és Windows rendszerre.

hiri

Microsoft e-mail ökoszisztéma számára készült, hiri lehetővé teszi e-mailek, feladatok, naptár és névjegyek kezelését. Emlékeztetők beállításával, az e-mailek feloldásával, a feladatlista kezelésével és a jobb tárgysorok készítésével tartózkodhat a nap tetején.

Ez az e-mail kliens segít összpontosítani arra, ami fontos, és a lehető legtöbbet hozza ki a képernyő-időből. A Hiri jelenleg elérhető a Windows rendszerhez, és a 7 napos ingyenes próbaverzióval kezdheti el.

Következtetés

A fenti e-mail kliensek sokkal könnyebben megkönnyíthetik üzleti és általános életét. Javasolnám, hogy ma folytasson egy megfelelővel, ha szervezetten és eredményesen szeretne maradni. ��

CÍMKÉK:

 • Mac operációs rendszer

 • ablakok

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map