12 fantasztikus eszköz az intelligens domain név megtalálásához vállalkozása számára

Az induló vállalkozók / vállalkozók tervezési szakaszában az egyik kihívást jelentő feladat az intelligens domain név megtalálása. Rövid, kiejthető, megjegyezhető és SEO-barát domain név.


Tekintettel egy online webhely növekedésére, frusztráló lehet a weboldal megtekintése regisztrált domain, amelyet keres.

Több, mint 330 millió domain regisztrált, tehát valószínű, hogy bármi is gondol a rövid szótár szót, eltűnt.

A következő eszközöknek köszönhetően segít találjon egy releváns domain nevet több kombinációval.

A felsorolt ​​eszközök többsége lehetővé teszi, hogy közvetlenül a keresési eredményből vásárolja meg, de ha külön szeretne vásárolni, akkor felkeresheti a GoDaddy webhelyet., Namecheap, Lebeg, stb..

És ha webhelyét megosztott tárhelyen kívánja üzemeltetni, akkor kipróbálhatja a SiteGround vagy a Bluehost szolgáltatást, akik a INGYENES domain.

Vessen egy pillantást a domain kereső eszközökre.

Mesh név

Név háló az egyik kedvencem a fantasztikus domain név kereséséhez. Beírhat két-három kulcsszót, és hagyhatja, hogy a névháló több mint 6 millió szóból generáljon.

Több mint 20 generátort használ a domain név előállításához és az eredmények megjelenítéséhez több kategóriából.

 • Közös – ellenőrizze a közös TLD (felső szintű domain) összehasonlítását, például .com, .net, .org
 • SEO – Használja a fő kulcsszót a népszerű utótaggal & előtag
 • Új – ellenőrizze az újonnan elindított TLD-t
 • Extra – ellenőrizze a kiegészítő TLD-t
 • Rövid – hozzon létre egy rövid nevet, például a geekfla.re
 • Hasonló – ellenőrizze egy általános alternatív névvel
 • Szórakozás – keverje össze vagy összehúzza azokat a szavakat, amelyek szórakoztatóak és erősen megszerezhetők
 • Keverés – generál további szó hozzáadásával és a népszerű utótaggal / előtaggal való összekeveréssel

Domains Bot

Konvertálja elképzelését nevére a Domains Bot. Olyan domain név keresőmotor, amely lehetővé teszi a keresés szűrését a TLD, nyelvek, előtag, utótag alapján, lehetőséggel csak a rendelkezésre álló domain megjelenítésére vagy az értékesítésre.

Ha üzemeltet egy host szolgáltatót, akkor érdekli az API, amely integrálható a domain név keresésével.

Domain-Hack

Fut egy SaaS vállalatot, API-t vagy megosztható szolgáltatást? Szeretni fogod Domain-Hack. Egyesíti a világ legmagasabb szintű domainjét, és megmutatja a rövid nevet.

Lean domain keresés

Szolgáltatás Automatikus több ezer lehetséges domain nevet találhat a kulcsszavakból.

Az eredményt népszerűség, hosszúság vagy ábécé szerint rendezheti.

Domainling

Domainling Az egyszerű keresési eszköz tudatja Önnel, hogy egy adott tartomány meg van-e választva, és alternatív lehetőség előtaggal, helyesírókkal & szinonimák.

Azonnali domainkeresés

Egy másik fantasztikusan érzékeny kereső eszköz megjeleníti az eredményt gépelés közben. Eredményt ad a népszerű kiterjesztésekből és néhány hasznos javaslatból.

Ha a kívánt domain már regisztrálva van, akkor a keresési eredmények lehetőséget adnak a WHOIS segítségével a tulajdonos és egyéb adatok ellenőrzésére.

Üzleti névgenerátor

A üzleti névgenerátor a Shopify által azonnal megkeresi a rendelkezésre álló domaineket, és hagyhatja, hogy a márkanevet fenntartsa Shopify.

Láng tartomány

Szeretne domainnevet generálni a hely, a rések, a márkakereskedés, a véletlenszerű, a hack, az egyik szó, a nevek alapján? Próbálja meg Láng tartomány

NameBounce

NameBounce egy új üzleti névgenerátor. Megadhat egy-három külön kulcsszót a kezdőlapon. A NameBounce ezután üzleti név ötleteket generál a rendelkezésre álló domainnevekkel.

Egy remek szolgáltatás, hogy országkód TLD-kön, például .co.uk, .com.au és .in kereshet.

Amint az eredmények megjelennek, az oldal bal oldalán található szűrőkkel szűkítheti az eredményeket. A domain név melletti csillagra kattintva hozzáadhatja azt a kedvencek listájához.

Panabee

Panabee az egyik legnépszerűbb, amely alternatív nevet javasol, ellenőrizheti az alkalmazásnév elérhetőségét, a közösségi média felhasználói nevét a márkája számára.

Név grep

név grep ahogy a neve is sugallja, tökéletesen kifejlesztették a geeksok számára a reguláris kifejezés és halmazok segítségével történő kereséshez.

Wordoid

Wordoid kiváló eszköz, ha „márkás” domain nevet keres. Az általuk adott összes név összeállított szavak. Több nyelven is kereshet, és a bal oldali szűrők segítségével új eredményeket generálhat.

Remélem, hogy az online eszközök felett segít megtalálni vállalkozásának domainnevét. A domain név véglegesítése után ellenőrizze ezeket a prémium tárhelyeket, ha úgy dönt, hogy a WordPress programot használja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map