12 legjobb PDF szoftver és online szolgáltatás a szerkesztéshez, konvertáláshoz és így tovább

Létrehozása óta 25 évvel ezelőtt a PDF-fájlok továbbra is az egyik fő dokumentumtípus, amelyet használunk.


Függetlenül attól, hogy adózási űrlapot, szerződést vagy akár egy kis munkalapot néz, valószínűleg PDF formátumban lesznek. Ennek ellenére vannak olyan idők is, amikor a dokumentumot szerkeszteni vagy akár aláírni is kell.

Amikor a fentiek szerint megtekinti egy szerződés vagy adózási űrlapot, akkor valószínűleg fel kell töltenie adatait, és alul kell hagyni egy digitális aláírást. Tegyük fel, hogy valamilyen okból azt is szeretné konvertálni, hogy a PDF-fájlt DOC-fájlba konvertálja. Hogyan csinálod, hogy?

Lehet, hogy nagyon egyszerűnek hangzik, és valóban így van, de nem sokan tudják, hogyan kell ezt csinálni.

Nos, vannak szoftverek és online szolgáltatások, amelyek képesek erre. Azt javaslom azonban az előbbi használatát. Itt van miért.

Védi a magánéletet

A számítógépen található PDF szoftver segítségével elvégzett munkák közte és a számítógép között maradnak. Nem számít, ha ez egy iskolai tevékenységi könyv vagy egy 10 milliónyi szerződés – a magánélet sértetlen marad. Másrészt az online PDF szolgáltatások nem lehet a legmegbízhatóbb források az érzékeny dokumentumok feltöltéséhez.

Soha nem tudhatja, mi megy a rendszer mögött, és nem tudja ellenőrzése alatt tartani.

Nincs esély az adatok szivárgására

A PDF-szoftverbe bevitt adatok a rendszerben maradnak, és nem terjeszthetők azon kívül. Bár várom, hogy az online szolgáltatások azonosak legyenek, ez nem igaz minden alkalommal és minden weboldalon.

Nem ismeri teljesen az adatainak tárolását vagy feldolgozását. A hackerek egy fenyegetés, de vannak más aggályok is, például a személyazonosság-lopás és a csalás.

Szeretném megemlíteni azt is, hogy ha aláírták és közösen megállapodtak a közzétételről szóló megállapodással egy társasággal, akkor egyáltalán nem szabad feltölteni ezen dokumentumok egyikét ezekre az online PDF szolgáltatásokra.

24/7 rendelkezésre állás

Lehet, hogy nem tűnik nagy dolognak, de fontos megjegyezni, hogy a kényelem szükséges. A számítógépre / laptopra telepített szoftverrel nem kell aktív internetkapcsolathoz annak futtatásához. Meg lehet csinálni offline módban.

Szó szerint nincs esélye annak leállítására vagy karbantartására, kivéve, ha szándékosan kívánja frissíteni. Igény szerint 24/7 elérhető.

Tehát, mikor érhető el online PDF szerkesztő használata? Úgy gondolom, valószínűleg akkor, ha a dokumentum nem bizalmas. Ha olyan PDF fájlt szerkeszt, amely könnyen elérhető az interneten, akkor használhatja az online PDF szerkesztőket. Vagy privát dokumentumok esetén a szoftver használata ajánlott.

Itt áll a legjobb forrás mindkét lehetőséghez, kezdve a szoftvertől.

Movavi

Szuper rugalmas és könnyen használható, Movavi PDF Editor lehetővé teszi a PDF-hez kapcsolódó feladatok elvégzését anélkül, hogy veszélyeztetné az adatvédelmet és a biztonságot. Készíthet információs táblákat és diagramokat, előre elkészített sablonkönyvtárat használhat dokumentumok létrehozására, és más szoftverekből származó fájlokat kombinálhat, hogy mindent egészként összehozhasson.

Megtekintheti, létrehozhatja és szerkesztheti a PDF fájlokat. Nemcsak ezt, hanem konvertálhat más formátumba, vagy konvertálhat más formátumot PDF-be. Ez a szoftver mind Windows, mind Mac esetén elérhető.

PDF elem

Elérhető Windows, Mac, Android és IOS rendszerekre, Wondershare PDF elem egy nagyon egyszerű, de hatékony szoftver, amely kiváló funkcionalitást biztosít. Ez lehetővé teszi a PDF-fájlok megtekintését és létrehozását a semmiből. Ha már van PDF-je, szerkesztheti, konvertálhatja és megjegyzéseket fűzhet hozzá.

A lenyűgöző dolog az, hogy létrehozhat űrlapokat, összegyűjtheti az adatokat és exportálhatja táblázatba. Alternatív megoldásként kombinálhat több űrlapot és elemezheti az adatokat.

Acrobat Pro

Vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb lehetőség ebben a listában, Adobe Acrobat Pro, már régóta létezik, és továbbra is széles körben előnyben részesítették. Ennek a megoldásnak túl sok tulajdonsága van ahhoz, hogy feltárja. A már meglévő hagyományos tulajdonságokon kívül az alábbiakat teheti:

 • Jelszavak és engedélyek beállítása
 • Adjon hozzá multimédiát
 • Hasonlítsa össze a két különféle PDF fájlt
 • Adatok szerkesztése a beolvasott táblázatokban
 • Az oldalak forgatása PDF formátumban
 • Együttműködés és nyomon követés az előrehaladásról
 • Szinkronizálja az aláírását
 • Csillagozzon meg fontos PDF fájlokat
 • Gyűjtsön össze több aláírást

Használhatja az Adobe Acrobat Pro szoftvert Windows, Mac, Android és IOS rendszereken.

Soda PDF

Egy csomó „kívülről” funkcióval, Soda PDF nagyszerű azoknak a szakembereknek, akik a karcsú és modern felületet részesítik előnyben. Egy megoldáson belül egyesítheti a dokumentumokat egybe, konvertálhat más formátumokat PDF-be és fordítva. Itt van még néhány lehetőség, amelyeket érdemes megemlíteni:

 • A PDF tartalmának szerkesztése
 • Hozzon létre egyéni űrlapokat
 • Fájlok kommentálása
 • Beágyaz elektronikus aláírást
 • Használjon egyedi oldalfedő technológiát a 3D-s méretű PDF-fájlok olvasásához
 • A beolvasott dokumentumokat és képeket alakítsa át szerkeszthető PDF-kbe

Integrálhatja a Soda PDF-t olyan harmadik féltől származó alkalmazásokkal, mint a Google Drive, a OneDrive és a Dropbox. Jelenleg a szoftver verziója csak a Windows számára érhető el.

PDFExpert

Töltheti a PDF-űrlapokat, aláírhatja a szerződéseket, szerkesztheti a tartalmat és linkeket vehet fel PDFExpert by PDFPro. A villámgyors sebességről, a tiszta felületről és az energiatakarékos funkciókról ismert. Valójában bármit konvertálhat PDF-be és jelölésbe, amikor elolvassa.

Van még egy csomó szolgáltatás, például az oldalforgatás, a PDF-fájlok összeillesztése és a PDF-fájlok kibontása képessége. Kompatibilis a Windows és a Mac operációs rendszerrel, és ingyenesen indíthat.

Nitro Pro

Nitro Pro képes javítani a termelékenységet, miközben segíti a PDF-hez kapcsolódó összes feladat elvégzését. A Microsoft Office-val azonos felülettel rendelkezik, így valószínűleg könnyű megérteni a funkciókat.

256 bites titkosítással megvédheti dokumentumait, és integrálható egy csomó harmadik féltől származó alkalmazásba. Ha szeretné, korlátozhat bizonyos együttműködési tevékenységeket is, például a szerkesztést és másolást az Ön hozzájárulása nélkül.

Emellett kötegelt módon készíthet PDF fájlokat, és az egyes oldalakat tetszés szerint rendezheti. Mostanáig a Nitro Pro csak a Windows felhasználók számára érhető el.

PDFExpert

Nagyon vizuálisan vonzó PDF szerkesztő, PDFExpert, egy másik ragyogó lehetőség, amelyet figyelembe kell venni. A név nagyon hasonlít a cikkben említett másikhoz, de a funkcionalitás szempontjából mindkettő különbözik.

Elindíthatja úgy, hogy kiválasztja az Ön kényelme érdekében megfelelő megjelenítési elrendezést, majd folytathatja a PDF-ek olvasását, kommentálását és szerkesztését. Ezenkívül szöveget és képeket is megváltoztathat. Az űrlapok kitöltése és aláírása csupán a megoldás képessége.

Különböző olvasási beállításokat választhat, például a Nap, az Éjszaka vagy a Szépia, hogy kényelmes élményt élvezhessen. Mindez ingyenesen elérhető, és letölthető Mac, iPhone és iPad készülékekre.

Vessünk egy pillantást az online PDF-szolgáltatásokra.

PDFEscape

Először is, az online szolgáltatások között, PDFEscape lehetővé teszi a különféle feladatok elvégzését ingyen és közvetlenül a böngészőből. Tudsz:

 • PDF-fájlok megtekintése
 • szerkesztése
 • Annotate
 • Töltse ki az űrlapokat
 • Készítsen alapvető űrlapokat
 • Védje a dokumentumokat jelszóval
 • Ossza meg online

Online megoldásuk kissé korlátozott, a Windowshoz letölthető szoftverükhöz képest. Ezt ellenőrizheti, hogy további funkciókat érjen el.

SmallPDF

All-in-one online PDF szolgáltatás, SmallPDF teljesen ellentétes a nevükkel. Nagyon sok olyan funkciója van, amelyeket biztosan nem lehet „kicsinek” tekinteni. Azt hiszem, ez az oka annak, hogy fizetett eszköz. Csak néhány szolgáltatás megnevezéséhez teheti a következőket:

 • Tömörítse a PDF fájlt
 • PDF konvertálása
 • Helyezze be az oldalszámokat
 • Töröljön bizonyos oldalakat
 • Ossza fel részekre
 • Jelentkezzen digitálisan
 • Védje jelszóval és titkosítsa

Az összes szolgáltatást ingyenesen elérheti és kipróbálhatja a 14 napos próbaverzióval.

PDFBuddy

Dühöngő véleményekkel a közösségi médiában, PDFBuddy lehetővé teszi a dokumentumok könnyű szerkesztését és aláírását. AES-256 bites titkosítással van biztonságban, és aktív SSL-jével rendelkezik, így a fájlok meglehetősen védettek. Az ingyenes tervhez legfeljebb 3 PDF / hónap szerkeszthető. Egyszerűen frissítheti prémium tervére, ha az Ön igényei ennél többek.

Van egy csomó oktatóprogram olyan témákban, mint például a PDF szerkesztése és aláírása, és ez nagyon ügyes. Kölcsönözhet némi segítséget azoktól, ha bármely szakaszban elveszíti magát.

Sejda PDF Editor

Fájlokat tölthet fel Sejda PDF Szerkesztő húzással, harmadik féltől származó felhőalapú tárolással vagy akár közvetlen hivatkozásokkal. Az összes fájl privát marad, és 2 óra múlva automatikusan törlődik. Végezhet mindent, amit a normál PDF-szerkesztő lehetővé tesz, beleértve az aláírást, az adathordozó hozzáadását és az űrlapok kitöltését. Kifestheti a PDF bizonyos bizalmas részeit is, amelyeket a címzett nem láthat.

Elindíthatja a szabadon örökre szóló tervével, amelynek enyhe korlátozásai vannak, például a maximális fájlméret 50 MB, és óránként csak három feladat. Nyilvánvaló, hogy a korlátozások megszüntetése és a további szolgáltatások elérése érdekében ismeri a fúrót. ��

DeftPDF

Végül, de nem utolsó sorban, DeftPDF segíthet a PDF-fájlok ingyenes szerkesztésében, kitöltésében és aláírásában. Jó 4,3 / 5 csillagos besorolása van a weboldal 156 szavazata alapján, ami egyértelműen jó szám. Először feltöltheti a fájljait, majd hozzáférhet egy csomó szerkesztő eszközhöz, kiürítési területekhez, és akár kereshet bizonyos szavakat / kifejezéseket a & csere ”funkció.

Miután elkészült a PDF-fájl kidolgozásával, mentheti a számítógépére, exportálhatja a kívánt felhőalapú tárolóba, vagy e-mailben elküldheti.

Következtetés

Nem számít, ha szoftvert vagy online szolgáltatást használ a PDF szerkesztéséhez, akkor biztos lehet benne, hogy könnyedén elvégzi a munkát. Mindez megfelel az Ön igényeinek és annak, hogy milyen érzékeny a dokumentum.

A szoftver alkalmas magánfájlokhoz, míg az online megoldás rendben van a nyilvános és a „minden nap” fájlok számára, amelyek nem tartalmaznak titkot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map