12 platform tudásbázis és GYIK létrehozására vállalkozása számára

Hozzon létre egy tudásbázist (KB) a GYIK-ról (gyakran ismételt kérdések) vállalkozása számára


Jól! A pontosság, amellyel könnyedén meg tudja oldani az ügyfél fájdalompontját megoldásokkal, mind a jó vevői tapasztalatok része. A jól megtervezett „Tudásbázis vagy GYIK” szakasz az egyik olyan önkiszolgáló eszköz, amelyet az ügyfeleknek kínálhat, hogy kiváló megoldásokat találjanak maguk számára.

Ezenkívül ez egy másik módja az időmegtakarításnak, hogy bízzanak benne a szükséges intézkedések meghozatalában. A tudásbázis egy motivációs, oktatási és szervezett útmutató, amely magában foglalja a termékek és szolgáltatások minden aspektusát, amelyet az ügyfél megkérdezhet egy döntés meghozatalához vagy egy probléma elhárításához..

Jó tudásbázis létrehozása

Mielőtt kiválasztaná a tudásbázis és a GYIK platformját, fontolja meg néhány alapvető kérdést.

 • A Tudásbázis cikk formátuma – Jó felhasználói élmény, tervezés és architektúra
 • A dokumentáció olvashatósága
 • A kiemelkedő cikkek navigációja és felfedezhetősége
 • Jó keresési funkciók
 • Link a hasznos forrásokhoz
 • Gyakran feltett kérdések a támogatási jegyrendszer legfontosabb kérdéseiről
 • Áttekintő videók, amelyek ismertetik a termék vagy szolgáltatás funkcionalitását.

A KB témák kiválasztása

Hogyan állíthatja be a témákat a tudásbázisához?

Kezdje el az adatbázisba vagy a CRM-be történő ásással. Van egy csomó kérdés, amelyek megtalálják a célt, hogy megválaszolhassák? Valószínűleg ez a tudásbázis alapvető témája.

Ezenkívül elképzelheti magát, vagy elkészíthet egy felmérést, hogy relevánsabb kérdéseket kapjon az alaptéma körül, és kibővítse a súgóját.

Más nézőpontból érdemes lehet felvennie a marketingcsatornák átalakításának segítségét az elemzésen belül, és keressen néhány akadályt a felhasználói élmény érdekében, és ennek megfelelően megoldásokat dolgozzon ki tudásalapjában vagy a GYIK szakaszokban.

Összességében, bármilyen megközelítést alkalmaz, annak arra kell irányulnia, hogy a látogatók megkönnyítsék a valódi érdeklődés felkeltését. Az üzleti modellben a tudásbázis és a GYIK szakasz bevezetésével lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy vállalkozzanak a webhely mély gyökerein belül. És ez biztosan megtérül a bevételszerzés formájában.

Fedezzük fel a következő platformokat, hogy olyan önkiszolgáló tudásbázisokat hozzunk létre, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy hatékonyan találjanak válaszokat kérdéseire (a leggyorsabb és leginkább költséghatékony ügyfél-támogatási módszer)..

Document360

A tudásbázis szoftver, amely lehetővé teszi egy jól szervezett (nyilvános vagy magántulajdonban közzétett) önkiszolgáló tudásbázis létrehozását egy hatékony AI-alapú valós idejű kereséssel. Ez segít az ügyfeleknek, hogy az AI-alapú keresés segítségével azonnal megoldást találjanak problémáikra. A tudásbázisban található cikkek nagysága ellenére az AI keresőmotor milliszekundumok töredékén belül képes lesz releváns eredményeket szerezni.

A keresési elemzés egy másik fontos elem ebben a tudásbázisban. Megmutatja a felhasználók által gyakran keresett kulcsszavakat, az egyes „keresési kulcsszavak” gyakoriságát és azt, hogy megtalálják-e a cikkeket az Ön tudásbázisában, és így tovább.

Egy másik kiemelkedő szolgáltatás magában foglalja – nagyon egyszerű felhasználói felület a dokumentumok kezeléséhez és rendezéséhez.

 • Támogatja a Markdown szerkesztőt a hatékony és strukturált íráshoz.
 • A SEO tulajdonságai segítenek abban, hogy a termékismeret alapja magasabbra váljon a keresőmotorokban.
 • Mentés és visszaállítás
 • A cikk verziója
 • Testreszabhatja oly módon, hogy megfeleljen a márka irányelveinek

Ezenkívül ez a hihetetlen platform testreszabott tartományt ad, és értesítést kap arról, hogy mi változott meg pontosan a tudásbázisában. Próbáld ki!

Freshdesk

Freshdesk lehetővé teszi az önkiszolgáló élményportál létrehozását az ügyfelek elégedettségének javítása érdekében. Beépült a felhőalapú helpdesk szoftverébe, amely egyetlen ablakból támogatja az összes támogatási csatorna együttműködését. A csomag egy intuitív funkciók kifogástalan csoportját tartalmazza, amelyek a termelékenységre és az együttműködésre összpontosítanak; megkönnyíti minden méretű csapat számára, hogy nagyszerű élményt biztosítson az ügyfelek számára.

Kétféle megoldást kínálnak – a vállalati és az SMB-ket. A vállalati csomagmegoldás minden életképes szolgáltatást kínál a világszínvonalú ügyfélszolgálathoz – telepítés és megvalósítás, önkiszolgálás és globális támogatás. Sőt, elismerést szereztek azon képességük miatt, hogy adaptív szolgáltatásokat nyújtanak a mutatókkal való teljesítmény nyomon követésére.

Ezenkívül az SMB-k iránt elkötelezettek amellett, hogy megoldást kínálnak minden problémájára – az összes támogatási igényt eljuttatják a Freshdeskbe – akár e-mailben, csevegésben, telefonon vagy közösségi médiában. A jegyek prioritása, kategorizálása és automatikus hozzárendelése.

Egyéb kiemelt események a következők:

 • SaaS és webes telepítés
 • Képzés dokumentáció útján, webinar
 • 24/7 támogatás
 • KB lehetőségek a hálózatfigyeléssel
 • Prediktív támogatás

Jó része azonban annak, hogy a teljes csomag megfizethető, és INGYENESen kezdheti el a „Sprout Plan” programot.

Kbase

Kbase egy tudásbázis WordPress téma, amely a Wikivel, az Ügyfélszolgálattal, az Ügyfélszolgálati rendszerrel, a súgóval vagy a közösségi témával rendelkezik. Ennek fő pluszpontja hihetetlen felfedezőképessége. Mivel élő Ajax keresést használ, akkor gyorsan szűrheti a keresési eredményeket kategóriákkal és egyéni értékekkel.

Egyéb kiemelkedő szolgáltatás a következők: GYIK, Tudásbázis és Támogatási fórumok. Választhat a különféle tudásbázisok közül, több mint 20+ bőrrel. Az egyéb integráció magában foglalja a BBpress és a BuddyPress integrációt, hogy zökkenőmentes vitafórumot hozzon létre.

A tartalmi formázásokhoz háromféle cikk létezik: alapértelmezett, előre és modern. A különféle cikkkereső funkciók használatával a webhely rendkívül gyors lesz a fájlok vagy cikkek keresésében és megtalálásában.

Főbb

 • Minden készülékre való reagálás
 • Egyedi elemek a jobb felhasználói élmény érdekében
 • Egy kattintással történő telepítés
 • SEO-barát
 • Az e-kereskedelem integrálja a funkcionalitást

Zoho Desk

Zoho Desk egy többcsatornás ügyfélszolgálati megoldás a Zoho-tól. Bármely méretű vállalkozás számára megfelelő. Mindenekelőtt a platform legfontosabb látványosságai a hibátlanság az ügyfélszolgálati jegyek, az ügyfélszolgálati portál, a szerződéskezelés és a jelentéskészítés terén..

Az élvonalban összegyűjti a különféle médiumok, például e-mail, telefon, csevegés, közösségi média, fórumok, és az űrlapok közötti interakciókat, és egy helyen bemutatja őket..

A háttérben a munkafolyamat-szabályok automatizálásával automatizálhatók olyan feladatok, mint a jegykiosztás, a szolgáltatás eskalációja, az értesítési szabályok és az időalapú tevékenységek. A teljesítmény mérésekor a csomag testreszabható és ütemezett jelentéseket, boldogságértékeléseket és grafikus irányítópultot biztosít az ügyfelek elégedettségének elemzésére..

Az ügyfelek viselkedésének alapos áttekintése érdekében integrálhatja ezt a platformot az ügyfelek házon belüli rendszereivel, hogy az ügyfélinformációkat beilleszthessék a Zoho Deskbe bejelentkezett jegyekbe, amely lehetővé teszi a szolgáltatási ügynökök számára, hogy többet megismerjenek az ügyfelekről..

Sőt, van néhány további kiemelés:

 • Zia – Mesterséges intelligencia az ügyfélszolgálati csapatok számára
 • Önkiszolgáló szolgáltatás – az ügyfelek felhatalmazása arra, hogy maguk is megtalálja a válaszokat a kérdésekre
 • Automatizált létesítmények a munkafolyamathoz és a testreszabáshoz
 • Harmadik fél integrációi
 • A GDPR-kompatibilis és teljesen biztonságos – egyensúlyt teremt az ügyféladatok védelme és a csapata számára elegendő rugalmasság biztosítása között.

Támogassa a hősöt

Egyenesen előre, ahogy a weboldal beszél – „Kevesebb támogatási jegyet szerezzen”. Támogassa a hősöt az alkalmazáson belüli tudásbázis, amely segíti a napi kezelt támogatási jegyek számának csökkentését. Ezen felül a KB kezelési funkció támogatja a teljes szövegű keresést.

SupportHero: Teljes alkalmazáson belüli támogatás

Az oktatóanyagok és a GYIK kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a felhasználók felfedezzék az alkalmazás funkcióit. De ez csak akkor igaz, ha könnyű megtalálni őket! Ezért nem akarja kihagyni ezt a platformot, ha fejlett funkciókat keres az önsegély támogatásához. Például az eredmények alapján új cikkeket hozhat létre, és módosíthatja / frissítheti a meglévőket, vagy akár frissítheti alkalmazásunk funkcióit.

Egyéb kiemelt események a következők:

 • Fejlett statisztikák a mélyreható ügyfelek kutatásához
 • A felhasználói szándék nyomonkövethetősége
 • Nagyszerű irányítópult az eredmény áttekintéséhez
 • A SaaS alapítóinak kedvence

Ezen felül, amint garantálják, kiváló platform a jövedelmező befektetésekhez. Tehát vegye fel őket az Ön számára megfelelő tervekkel.

KnowAll

KnowAll egy modern, nagyon érzékeny és SEO-barát, hihetetlen navigációs rendszerrel. Ennek eredményeként a felfedezés képessége jól fejlett, hogy az ügyfelek a lehető legkevesebb támogatással biztosítsák a válaszuk megtalálását.

KnowAll: A WordPress téma

Sőt, a bővítmény azonnali válaszokat kínál, és könnyen testreszabható. Végül, az összes alapvető funkcióval együtt, ez a WordPress beépülő modul bemutatja a végrehajtható elemzést. Tartalmi hiányosságokat is találhat.

Egyéb kiemelt események a következők:

 • A kapcsolódó tartalom azt sugallja
 • Nagyszerű testreszabás a vállalati márkaépítéshez
 • Műveleti betekintés cikk visszajelzéssel a jobb megértés érdekében

Ezenkívül ez a hihetetlen platform rövid kódokat, például váltógombot, harmonikát, füleket és értesítéseket használ a jobb felhasználói élmény érdekében.

Haash

Van egy webalkalmazása eladó? Megvan Haash neked.

Haash: Okos HelpCenter

És akkor ez egy felhasználó-központú KB, amely kitalálja a GYIK-ot. Tehát megmentheti a felhasználókat attól, hogy kilépjenek az Ön webhelyétől, és böngészjen a böngészőfülek között, hogy segítséget nyújtson ehhez az intelligens eszközhez. Ezen felül az összes dokumentum megtalálható a webhelyen berendezések a kütyü.

Egyéb kiemelt események a következők:

 • Intuitív keresés
 • A domain testreszabása
 • Quora-szerű Q&Az azonnali válaszok motorja
 • Húzza és vidd felületkészítő

Röviden: hamarosan vigye át kezét ezen az alapszintű ingyenes terv segítségével.

TypeForm

Szeretne információkat megosztani az űrlapokon keresztül, vagy szeretné, ha a felmérések bármilyen eszközön egyszerűek, szórakoztatók és hibátlanok lennének? -Akkor TypeForm a család.

TypeForm: GYIK sablonok

Ez a hihetetlen dolog több mint 500 kedvenc alkalmazásával integrálódik. Tehát az adatok küldése a MailChimp számára a lista összeállításához, a Google Táblázatok elemzéshez, vagy a Salesforce az ügyfélélmény személyre szabásához – a TypeForm mindent megtesz az Ön számára.

Ezenkívül rengeteg sablont is felhasználhat különböző célokra, például felmérésekhez & kérdőívek, vezető generáció vagy bármi kreatív.

Különösen a piacelemzés elengedhetetlen az adatgyűjtéshez, ezért nem akarja kihagyni ezeket a termékeket. Részletesebben lehetővé teszik az olyan webhelyekkel történő integrációt, mint a MailChimp vagy a HubSpot, és ez további értéket fog hozzáadni az e-mail marketinghez és az ólom generációs stratégiákhoz..

A TypeForm kiváló egyablakos megoldás a műszaki szakemberek számára.

HelpSite

HelpSite egy egyszerű szolgáltatás, amely segít a tökéletes támogatási központ vagy a „súgóhely” felállításában. Három fő kérdésre összpontosít – GYIK és tudásbázis, egy intelligens kapcsolatfelvételi űrlap és egy gyors keresőmező.

HelpSite: Egy fantasztikus támogatási központ

Természetesen a weboldal az irányító dokumentumok egyházának is otthont ad. Úgy tűnik, hogy USP-nek számítanak arra, hogy képesek egyéni domain használatára.

Ezen felül hihetetlen jegykezelő rendszerük van a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében.

HelpJuice

Nincs jobb választás, ha kifejezetten a „Tudásbázis-szoftverre” összpontosít –HelpJuice még az Ön tudásbázisát testre szabja. Alkalmas bármilyen méretű vállalkozás számára és bármely iparágban. Ezenkívül tartalmaz alkalmazásokat a belső és a külső tudásbázisok létrehozására és kezelésére.

HelpJuice: A tudásbázis szoftver

A címkézési funkció lehetővé teszi a kérdések címkézését több releváns kategóriában. A rendszer a keresési lekérdezés alapján elkezdi a legfontosabb témák és cikkek keresését.

Ezt követően ez a szoftvercsomag megkönnyíti a „Hogyan kell csinálni” dolgok megértését különféle források és eszközök segítségével példák a helyszínen, mint a képzés eszköze.

Flowlu

Flowlu megkönnyíti a technikai és nem technikai felhasználók számára az adatok és információk kezelését egy összevont tudásbázisban, összekötve az embereket a belső erőforrásokkal.

FlowLu: Az ingyenes KB

A program további beépített eszközökkel rendelkezik – például mentális térképek és agilis modul.

Egyéb kiemelt események a következők:

 • Online pénzügyek kezelési rendszere – javítsa pénzforgalmát hatékony jelentéskészítés segítségével.
 • Kifogástalan együttműködési eszközök – a beszélgetés a legjobb módszer az együttműködés megkezdésére egy feladat vagy egy dokumentum vonatkozásában.
 • Harmadik fél integrációi – ZenDesk, Google Drive, Online fizetési integráció.

Happyfox

Happyfox ügyfélszolgálatot és jegyvásárlási megoldásokat kínál a különféle iparágakban működő vállalkozások számára, ideértve a számítógépet és a szoftvert, az oktatást, az utazást és a szabadidőt, a médiát és a kiadványipart, az energiát, a kiskereskedelmet és egyebeket.

HappyFox szoftver

A Happyfox különféle ügyfélszolgálati integrációkkal érkezik. Például, amikor belép a alkalmazás könyvtár, megismerheti a harmadik fél integrációit, például a Zapier feladatok automatizálására, vagy a Shopify – ha e-kereskedelemmel foglalkozik.

Következtetés

Remélem, hogy a fent felsorolt ​​eszközök segítenek fantasztikus tudásbázis vagy kérdőív létrehozásában vállalkozásának. Legtöbbjük ingyenes tervet vagy próbaverziót kínál, tehát próbáld ki őket, és nézd meg, mi működik a legjobban az Ön igényei szerint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map