13 legjobb képernyőképernyő eszköz és API cége számára

A képernyőképek használata nagyszerű módja annak, hogy egy adott téma könnyedén megmagyarázható, mivel a látványelemek jobban emészthetők, mint a szöveg.


Ha azonban valaha is képernyőképernyőn vett részt, ahol felkereste a weboldalakat, elkészítette a képernyőképet, és szerkesztette őket, hogy vonzónak tűnjön, akkor tudja, hogy a feladat nem a legegyszerűbb. Ez egyfajta harc, hogy mindezt manuálisan tegyék meg.

Ezekben az esetekben a screenshot API-k használata a legjobb módszer. Ahelyett, hogy 5 percet pazarol egyetlen kép készítésére, akkor egy csomó képernyőképet generálhat ebben az időben és könnyedén.

Ebben a cikkben először felfedezi azokat az eszközöket, amelyekkel kézi képernyőképeket készíthet, majd az eljárást automatizáló API-kat. Ne feledje, hogy a képernyőkép „elkészítése” nem elég. Ezek az eszközök és API-k szintén segítik a kívánt méret kiválasztását és szépítését.

A képernyőképeinek “szépítésének” fontossága

Mindannyian tudjuk, hogy a képernyőképek nem igényelnek retusálást vagy szűrést, de a rendszerünkbe beépített képernyőképező eszközök többsége elfogja a teljes képernyőt, beleértve az eszköztárat és az állapotsort is, amelyre nincs szükség.

Ezeket el szeretné távolítani, és szépen bemutatni, mert a vonzó képernyőképek:

 • Javítsa a márkáját
 • Felhívni több figyelmet
 • Szerezzék az ügyfelek bizalmát

A képernyőképek kézi szerkesztése azonban sok időt vesz igénybe, ezért ki kell használni a cikkben említett megoldásokat..

Az API használatának előnyei a képernyőképező eszköz létrehozásához

Ha egy képernyőképernyő eszközt szeretne összeállítani egy ajánlatban, amely megkönnyíti a dolgokat, akkor az API használatának számos előnye közül néhány:

Időt spórol

Az API-k célja, hogy mindent gyorsan és jobban végezzenek. Az alkalmazás felépítéséhez az idő drámai felét kell felosztani, ami annyi órát igényel, ha mindent a semmiből épít. A legtöbb API-k egy héten belül felállíthatók és futtathatók.

Csökkenti a munkát

Az API integrálása a szoftver összeállításához olyan, mint a plug-and-play. A munka nagy részét már az Ön számára elvégezték. Csak annyit kell tennie, hogy az API-t működésbe hozza a dokumentáció és az oktatóanyagok felhasználásával, és készen áll a használatra. Többé már nem kell a dolgokat összeszerelni.

Kevésbé költséges

Az API-k többsége nagyon költségvetés-barát, és freemium-tervekkel is tovább terjesztik a terhet. Másrészt, ha egy teljesen kifejlesztett alkalmazás nulláról kerülhet, egy kar és egy láb kerülhet neked.

Igény szerint képernyőképező eszközök

Screely

Csodálatos eszköz az unalmas képernyőképeket maketté változtatni, Screely 100% -ban szabadon használható. Több mint 145 000 ember használja, beleértve az Amazon, a Shopify és a Google alkalmazottait. A képernyőképe feltöltésével kezdheti meg, amely után:

 • Választhat a különböző makett ablakok között
 • A háttér módosítása és testreszabása
 • Töltse le a képernyőképet PNG, SVG vagy JPG formátumban

Folyamatosan fejlesztenek új és izgalmas funkciókat, ezért teljesen érdemes ezeket használni. Még kiterjesztéseik vannak a Google Chrome és a Sketch számára, hogy még egyszerűbbé tegyék a dolgokat.

Geekflare Képernyőkép-ellenőrző

Ha több vagy világméretű közönséget céloz meg, akkor az egyik dolog, amelyre figyelni kell, az, hogy webhelye mindenhol helyesen betöltődik-e. Sok olyan eset fordulhat elő, amikor webhelye egy országban tölti be a kifizetéseket, de egy országban vannak problémái, ezért bölcs dolog ellenőrizni, hogy minden rendben van-e.

A Geekflare Képernyőkép-ellenőrző, könnyen ellenőrizheti, hogy webhelye minden régióban megfelelő-e. Csak annyit kell tennie, hogy beilleszti az URL-t, és hagyja, hogy az eszköz a különböző régiók eredményeit adja vissza.

Ezután letöltheti a képernyőképeket, vagy akár azonosíthatja, hogy van-e betöltési probléma egy adott régióban.

Thum.io

Készítsen képernyőképeket egy másodperc alatt a Thum.io. Ez egy szupergyors és megbízható screenshot, amely egyszerűen és fejlett módon képes feldolgozni a képernyőképeket. A „fejlett” alatt azt értem, hogy lehetővé teszi a szélesség és a pixelek preferencia szerinti kiválasztását.

Ingyenesen indulhat.

Geo Screenshot

Annak lehetőségével, hogy webhelyét több mint 200 helyről tesztelje, Geo Screenshot egy újabb ragyogó lehetőség, amely néhány boldog vásárlóval rendelkezik a Samsung, a WebMD és a Microsoft nevében. Szó szerint búcsút mondhat a proxyk és a VPN-k használatáról, mivel ez az eszköz lehetővé teszi, hogy bárhol és bárhol elérhető legyen.

Ha egyszer megadja az URL-t és a BOOM-ot, akkor már tudja, hogyan jelenik meg webhelye különböző helyeken.

Képernyőkép gép

Val vel Képernyőkép gép, azonnal létrehozhat képernyőképeket, és akár weboldalát PDF-dokumentummá is alakíthatja. Mielőtt megadná az URL-t, lehetősége van különféle eszközök kiválasztására, például táblagépekre, telefonra vagy asztalra, ami kiváló szolgáltatás, mivel mindenkinek különböző preferenciái vannak..

Ezen kívül dönthet úgy is, hogy hosszú, teljes oldalas képernyőképet készít. Ezen kívül pillanatfelvételt készíthet webhelyéről is. Ezt az eszközt ingyenesen használhatja havi 100 képernyőképekért.

GeoPeeker

Mivel a név már utal, GeoPeeker lehetővé teszi, hogy „megnézze”, hogyan jelenik meg webhelye különböző helyeken. Az ingyenes verzió lehetővé teszi, hogy 6 különböző helyre lépjen, míg a prémium verzió 6-ra bővít.

Néhány speciális opcióval a következőket teheti:

 • Ellenőrizze, hogy webhelye nem működik-e
 • Azonosítsa a ping-időzítéseket a különböző helyekről
 • Testreszabhatja a megjelenítési késleltetést, a felbontásokat és a felhasználói ügynök beállításait

A prémium tervek mindössze havonta 9 USD-tól kezdődnek.

Képernyőkép API-k

ScreenshotAPI

ScreenshotAPI.net lehetővé teszi pixel-tökéletes képernyőképeket létrehozni egy egyszerű API használatával. Az API a Google Cloud-on fut, azaz sok forgalmat képes kezelni. Az API beállítása és módosítása egyszerű. Készíthet képernyőképeket a nézetablakról, a teljes oldalról vagy akár az oldal adott eleméről.

Az ingyenes csomag segítségével havonta akár 100 képernyőképeket generálhat. A fizetett tervek havi 5 USD-tól kezdődnek.

Restpack

A Samsung, az AdColony és az Autodesk megbízható, Restpack egy csodálatos API, amely egyetlen hívással képes képernyőképeket rögzíteni. Ez a szuper egyszerű és gyors RestFUL HTTP URL-en alapul, és kódmintákat tartalmaz különféle nyelvekre, mint például a PHP, Java, Node.js és Python..

A megjelenítő motor a böngésző alapján kész és a GDPR-kompatibilis. Az árazási tervek mindössze havi 9,95 dollártól kezdődnek, és igénybe veheti a 7 napos ingyenes próbaverziót is.

URLBox

A SaaS definíciója „Képernyőkép mint szolgáltatás”, amely nagyon lenyűgöző. URLBox képes automatizálni a képernyőképeket generáló teljes feladatot az egyszerű és könnyen integrálható API-kkal. Tudsz:

 • Készítsen teljes oldalas képernyőképeket
 • Reaktív képernyőképeket, amelyek minden eszközhöz megfelelnek
 • A médiagazdag oldalakról hibátlanul készít képernyőképeket

Megjelenítésük rendkívül gyors, amely lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt különböző méretű miniatűröket készítsen. Biztosítják, hogy ugyanazokat az eredményeket kapja, mint a böngésző, csak ennyit. Nagyon sok HTML-vel képes kezelni, függetlenül attól, hogy bonyolult.

Indulhat egy ingyenes próbaverzióval, és onnan tovább.

API Flash

A Google Chrome és az AWS Lambda alapján, API Flash-ek A webhely screenshotja stabil és méretezhető infrastruktúrát ígér. A végpontok minden terv HTTPS-je, amely a biztonságáról és a magánélet védelméről ismert.

Az API nagyon jól dokumentált, és teljes oldalt generál, valamint a mobilra reagáló képernyőképeket elég könnyen elkészítheti. Az ingyenes terv lehetővé teszi, hogy akár 100 képernyőképeket készítsen, de a fizetett tervek közül egyet is választhat, havonta 7 USD / havonta kezdődik..

Képernyőkép API

Képernyőkép API a REST API-n alapul, és nagymértékben testreszabható egy olyan pontig, ahol akár a Javascriptet is kikapcsolhatja a felbukkanó ablakok tiltására. Készíthet teljes oldalt és egyedi méreteket tartalmazó képernyőképeket, amelyek a kívánt képpontokhoz tartoznak.

Ennek az API lenyűgöző tulajdonsága, hogy kiválaszthatja, hogy böngészőként vagy Firebox-ként a Google Chrome-ot kívánja-e használni. Az API ezután képernyőképeket generál a kiválasztott böngészőből. Feliratkozhat és ingyenesen megkaphatja az első 1000 API-hívást.

Browserless

Nagyon energiaigényes API, amely sokkal különbözik a listán szereplőktől. Browserless a böngésző automatizálása, amelyet a fejlesztők és a vállalkozások számára készítettek. Bekapcsolhatja és automatizálhatja a böngészőben elvégzendő feladatok többségét, ezek egyike a képernyőképek.

Azonnal képernyőképeket hozhat létre egy weboldalról, és elmentheti azokat PNG vagy JPG formátumban. Nem kell megérintenie egyetlen sorot a kódhoz, köszönhetően azoknak a REST API-knak, amelyek előkészítésre kerülnek az Ön kényelme érdekében.

Vagy feliratkozhat a „pay as you go” fizetési módra, vagy kiválaszthatja az egyik rögzített tervét, amely 50 havonta kezdődik.

Screenshotlayer

Val vel Screenshotlayer, elkészítheti a testreszabható képernyőképeket. Beállíthatja a kívánt miniatűr- és nézetablakot, hozzáadhatja a CSS-vonalát, beállíthat egy adott késleltetési időt és még sok minden mást. Az eredmény PNG, JPEG vagy GIF formátumban érkezik.

A képernyőfelvétel-réteg akár 100 kérelemre ingyenes, ezután kiválaszthatja a fizetett tervet, amely 19,99 USD / hó kezdődik..

Következtetés

A fenti képernyőképernyő-eszközök és API-k keverékének használata nagyon hasznosnak bizonyulhat üzleti és napi feladatai szempontjából.

CÍMKÉK:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map