14 felhőalapú számviteli megoldás kis- és nagyvállalatok számára

A könyvelés az üzleti vezetés szerves része.


Segít a költségvetés létrehozásában és ellenőrzésében, a legfontosabb beszerzési döntések meghozatalában, valamint a költségek nyomon követésében. Számvitel nélkül vállalkozása továbbra is kissé hiányos marad a növekedés szempontjából.

A könyvelés azonban bonyolult és időigényes lehet. Az üzleti tulajdonosoknak néha elég kihívást jelentenek az olyan minimális feladatok kezelése, mint például a számlák fizetése és a jövedelem nyomon követése, tehát olyan kritikus kérdések megválaszolása, mint például: „Az üzleti vállalkozásom nyereséges?” és „Meg tudjuk-e fizetni a szükséges adófizetéseket?” minden bizonnyal nincs útban.

A könyvelést akkor lehet a legjobban elvégezni, ha szoftvert kezel, nem pedig embert. Persze, ha valódi könyvelő készenléti üzemmódban van, ez nagyszerű és szükséges, de a kezelés legnagyobb részét szoftverrel kell elvégezni.

A szoftver használata hatalmas időt és pénzt takaríthat meg, miközben törvényesen rendezik a pénzügyi területeken. Ez azt is segíti, hogy jobb képet kapjon arról, hogy miként áll fenn vállalkozása, az igény szerinti jelentések készítésével.

Olyan sok olyan dolog van, amit nem lett volna képes manuálisan megtenni, példaként véve a „hibák esélyét”. A számviteli megoldásnak kevés vagy egyáltalán nincs esélye a hibákra.

Annak érdekében, hogy jobb képet kapjon arról, hogy mit kell használni, vessünk egy pillantást a számvitel kezelésének különféle módjaira. Nagyon sok jó módszer van erre, és ezek közül 3-at az alábbiakban tárgyalunk.

Hagyományos szoftver

Rengeteg hagyományos szoftver érhető el, amely lehetővé teszi a számvitel nehéz munkáját. Töltse le őket a számítógépére / laptopjára, és elvégezze a számításokat. Az ilyen típusú könyvelésnél jó az, hogy a szoftver használatához és az adatok eléréséhez nem feltétlenül szükséges aktív internetkapcsolat. Minden elérhető offline módban.

Ez azonban nem a legjobb választás. Megvannak a saját hátrányai. Valójában mindennek vannak hátrányai, ezért érdemes átnézni az alábbi lehetőségeket is.

Könyvelő felvétele

Mint fentebb már említettük, rendkívül szükséges, hogy készenlétben legyen egy tényleges könyvelő. De teljesen függnie kellene tőlük? Ez nem lenne ideális, mert a könyvelő nagyon keveset tud tenni egy teljes körű megoldáshoz képest.

Könyvelőt csak:

 • Személyes pénzügyi tanácsadás
 • Biztonságot élvez, ha nem tudja, mit kell tennie
 • Fárasztó számviteli feladatok kiszervezése

Ha csak könyvelőjét ezekért a dolgokért tartja, akkor az rendben van. Ha pedig még többet szeretne, akkor felhőalapú megoldást kell választania.

Felhő alapú megoldás

Valószínűleg a legjobb választás a könyvelés kezelésére, egy felhőalapú megoldás jelentősen megkönnyíti a válla terheit. Ezenkívül rengeteg előnye és funkciója van rajta, amelyek valóban megfontolják. Felhő alapú könyvelési megoldás segítségével:

 • Takarítson meg előre költségeket és hosszú távon
 • Takarítson meg hatalmas sávszélességet különféle fronton
 • Bármely eszközről elérheti a megoldást, mivel az online
 • Élvezze a nagyobb biztonságot

Ne felejtsük el az olyan funkciókat, mint az együttműködési képesség és a munkafolyamatok automatizálása. Ha mindez úgy hangzik, mint amit felhasználhat, akkor szeretné ezt a felhőalapú számviteli megoldások listáját, amelyet az alább összeállítottam.

FreshBooks

Az egyik legnépszerűbb ebben a listában, FreshBooks egy újabb csodálatos sokoldalú számlázási és számviteli megoldás, amelyet széles körben használnak. Automatizálhat egy csomó feladatot, például a számlaemlékeztetőket és a kifizetések gyűjtését, hogy időt takarítson meg, és a figyelmet igénylő területekre koncentráljon..

Ezen kívül a következőket teheti:

 • Részletes jelentések megtekintése
 • Különféle online fizetési lehetőségek engedélyezése
 • Együttműködés a csapattal a munkafolyamat javítása érdekében
 • Használja a megoldást mobilon is

Van egy díjnyertes támogató csoport, amely felhívja a figyelmet az Ön problémáinak és kétségeinek megoldására.

Zsálya

Több mint 3 millió ügyfélkörrel rendelkezik, Zsálya lehetővé teszi a számvitel, a pénzügyek, az emberek, a bérszámfejtés és a vállalkozás különféle aspektusainak kezelését. Bármely eszközről elérheti az osztályokat, és egy felhőalapú megoldáson belül egy csomó területtel vigyázhat.

Ha szeretsz mindent egy helyen tartani, azt hiszem, szeretni fogod Sage-t. Az évek során számos díjat nyertek nagyszerű szolgálatáért, tehát feltétlenül szeretné megnézni.

Zoho Books

Megoldás néhány energiaigényes funkcióval, Zoho Books már régóta kiemelkedő név az iparban, és mindig is fokozzák a játékot. Ennek a szoftvernek a segítségével kezelheti pénzügyeit, automatizálhatja az üzleti munkafolyamatokat, és együttműködhet a csapat tagjaival a kollektív munka érdekében.

Különféle feladatok elvégzésére képes, például számlázásra, üzletek tárgyalására és értékesítési megrendelések emelésére. Ha Indiából származik, akkor is megfelelhet a GST-nek.

Mivel a követelmények az idő múlásával növekednek, a Zoho Books lehetővé teszi több mint 40 alkalmazás integrálását az üzleti minden szempont kezelése érdekében.

Waveapps

A könyveléssel, a számlázással és a nyugták nyomon követésével gondoskodhat Waveapps. Adatok bevitele nélkül pénzügyi jelentéseket készíthet, és nyomon tudja követni a pénzügyi számokat. Szinte minden egyes feladatot automatizálhat, és akár integrálhat más Wave termékekbe, például a bérszámfejtéshez és a kifizetésekhez.

Számlázási funkciójuk lehetővé teszi professzionális számlák létrehozását és elküldését szó szerint perc alatt. Töltheti ismétlődő alapon vagy akár automatikusan is. A legjobb rész? A számlákon nem maradt nyomon a márkajelzés.

Quickbooks

Bár a listában szereplő minden egyes megoldás kiválóan használható a nem számviteli típusú típusokhoz, Quickbooks egy kissé alkalmasabb mindenki számára. Minden rendben van és jól elérhető. Ráadásul könnyen olvasható jelentéseket és műszerfalakat is kaphat.

Összekapcsolhatja bankszámláját és kártyáit, hogy könnyen importálhassa és rendezze a költségeket megfelelő kategóriákba. A szinkronizálás a népszerű alkalmazásokkal szintén csak egy kattintásnyira van.

Megkapja a számlázást és az összes szükséges eszközt a számvitel jobb kezeléséhez. Nem is beszélve, hogy a Quickbooks ügyfelei átlagosan 3534 dollár adómegtakarítást találnak évente.

Xero

Integrálható több mint 800 alkalmazással, Xero segíthet fenntartani vállalkozása nagyszerű pénzügyi helyzetét. Ezt a megoldást bármilyen eszközről felhasználhatja, és útközben is elvégezheti a munkát. Az egyszerű egyeztetésből, a számlák és a költségigénylések elkészítéséből adódóan sok dolgot megtehetsz ezzel.

Az „egyeztetés” funkcióról beszélve lehetővé teszi a legfrissebb banki tranzakciók importálását és kategorizálását a Xero-ba, és könnyen számlázhatja azokat. Többé nem kell manuálisan hozzáadnia azokat az egyes szakaszokhoz annak meghatározásához, hogy hova tartoznak, és hogy kiszámítja-e őket.

A 30 napos ingyenes próbaverzióval kezdheti el.

SlickPie

SlickPie kiválóan alkalmas kiadások kezelésére, és főként ennek körül épül. Az egyszerű számlákból és a részletes jelentésekből megkapja az összes szükséges fájlt. Ragyogó MagicBot funkcióval rendelkezik, amely automatikusan összegyűjti az információkat a bevételekből és konvertálja azokat adatokba, így jobban nyomon tudja követni a költségeket.

Ezen felül:

 • Banki tranzakciók összeegyeztetése
 • Állítson be ismétlődő számlákat
 • Állítsa be a fizetési emlékeztetőket
 • Szerezzen élő banki hírcsatornákat

Összességében nagyon felhasználóbarát és kevésbé elfoglalt. Sokkal több van benne, mint amiben csak említettem, és mindez megtalálható az egyetlen módszer, ha kipróbálja.

Serkent

Nagyon dicsérte a PCMag, Serkent különféle funkciókat kínál a pénzügyek zökkenőmentes kezeléséhez. A kiadások kifizetése után fennmaradó összeg meglátogatásával megtakaríthatja a kiadásait, és egyedi költségvetésükkel pontos pénzválasztási döntéseket hozhat..

Riasztásokat állíthat be az esedékesség napjáról, és könnyedén kezelheti számláit. Ezen kívül a Quicken kiválóan alkalmas a befektetések nyomon követésére, mivel segít felülvizsgálni portfólióját, figyelemmel kísérni a teljesítményt, és megnézni a piaci összehasonlításokat..

A legfontosabb, hogy adatait 256 bites titkosítás biztosítja.

Kashoo

Egy egész éven át tartó kiadásokat megbeszéléssel rendezhet Kashoo. Van egy „intelligens postaládája” funkcióval, amely elválasztja a személyes és üzleti adatokat, és segít felkészülni az adókra. A leglenyűgözőbb dolog az, hogy az AI technológiájuk megtanulja az üzleti vállalkozást, és kézi költségkövetési előzményeket készít, így nem kell megtennie.

Nem is beszélve, a jelentések elemzése és számlák készítése csak szél. Ingyenesen regisztrálhat, és számos funkciót élvezhet, valamint nagyszerű támogató csoportot élvezhet.

LessAccounting

Mindent megtehetsz LessAccounting amit más megoldásokkal csinálna, de egy kicsit kevesebb erőfeszítéssel. Ez egy olyan szoftver, amely keményen működik az Ön számára, így nem kell. ��

Azonnal elindíthatja és összekapcsolhatja bankszámláját, hogy minden tranzakció automatikusan megjelenjen a könyvelésben, anélkül, hogy manuálisan beírná a bevételeket..

Ezen kívül létrehozhat ismétlődő számlázást, kezelheti a számlákat és gyorsabban fogadhatja el a kifizetéseket. A kifizetett számlákat automatikusan hozzáadják a számviteli nyilvántartásokhoz. Próbáld ki első hónapod ingyenesen.

Szabadúszó

4,5 / 5 csillag értékelése a TrustPilot-on, Szabadúszó segíthet abban, hogy továbbra is fennmaradjon az adófizetésen, kezelje a költségeket, és azonnal számlákat készítsen. Nagyon rendben van a műszerfal, tehát pontosan tudja, mire szeretne dolgozni. Emellett automatikus adóbecsléseket és emlékeztetőket is kaphat.

Nagyszerű brit székhellyel rendelkező ügyviteli könyvelőik vannak, akik bármikor segítenek. Az indulás ingyenes. Nem szükséges hitelkártya.

Chargebee

Chargebee Mindig tartja a legújabb adószabályokkal összhangban, legyen szó akár a megfelelési követelményekről, akár az EU-héa-komplikációkról. Valójában e megoldás alkalmazásával betarthatja a GAAP előírásait & Az IFRS lehetővé teszi a SaaS-könyvelés és a folyamatosan változó pénzügyi részleg összekeverését.

Ezen felül, integrálhatja és szinkronizálhatja a Chargebee-t egy csomó más alkalmazással a könyvelés tovább korszerűsítése érdekében. Ez lehetővé teszi az előrejelzés folyamatos figyelemmel kísérését is, így jobban megismerheti a legújabb görbét.

Sokkal több funkció vár még használatbavételre, ezért ellenőrizze őket, és ellenőrizze, hogy ez megfelelő-e az Ön számára.

ZipBooks

Egyszerű, de hatékony, ZipBooks olyan funkciókkal borított, amelyekre nem tudta, hogy szüksége van rá. Például felhívhatja ügyfeleit, hogy fizetés után hagyják el véleményeiket. Ez elősegíti az online jelenlét felépítését és további ügyfelek vonzását.

Készíthet számlákat automatikus számlázással, és még emlékeztetőket is beállíthat. A könyvelés és a jelentéskészítés okosabbá válik a ZipBooks segítségével, mivel használhatja az egyszerű egyeztetést, a színkódolást, az automatikus kategorizálást és a teljes jelentéskészletet.

ProfitBooks

Nagyszerű azok számára, akiknek kevés vagy nincs számviteli ismerete, ProfitBooks egyszerű és gyorsan növekszik a piacon. Készíthet gyönyörű számlákat, nyomon követheti a költségeket és kezelheti a készleteket. Ezt követően könnyedén megoszthatja az adatokat a csapat tagjai között, ha szükséges.

Ez a megoldás 100% -ban szabadon használható, és három különféle nyelvű csevegési támogatással jár, ami figyelmeztető. Nincs korlátozás, nincs rejtett díj és nincs csatolva.

Következtetés

Biztos vagyok abban, hogy a számvitel sokkal könnyebbé válik ezekkel a felhőalapú megoldásokkal. Valójában sok időt, pénzt és energiát fog megtakarítani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map