17 legjobb hely a szabadúszók keresésére és bérlésére

Miközben sikeres vállalkozást folytat, komoly szükség van szabadúszók felvételére a munkaterhelés megosztására.


Mivel ezt a cikket olvassa, biztos vagyok benne, hogy kapcsolatba léphet ezzel. Ha megpróbálunk mindent egyedül tenni, különösen egy sikeres vállalkozás működtetésekor, az nem hülyeség.

A szabadúszók száma növekszik, és egyre több vállalat választja őket rendes irodai alkalmazottak helyett. Valójában, 2020-ig az amerikai munkaerő legalább 43% -a szabadúszó.

Ezzel összefüggésben ebben a cikkben felfedezi a legjobb weboldalt / piacot, amely lehetővé teszi szabadúszó igénybevételét. Nem számít, ha fejlesztőket, tervezőket, tartalomírókat, WordPress-t vagy SEO-szakértőket keres, akkor mindegyiket felviheti.

De először is tudassa velünk a szabadúszó felvétel sok előnyeinek néhányát.

Rugalmasság

Noha tudjuk azt a tényt, hogy a szabadúszók otthoni munkaidőben élvezik a munkát, ez is kedvező lehet Önnek, mint ügyfélnek. A rugalmas munkaidő azt jelentené, hogy a szabadúszó reagál és kommunikál veled még a rendes munkaidő letelte után is.

A péntek este rendelt feladatot hétfő reggel be lehet fejezni, kiküszöbölve a „hétvégi” késéseket.

Tapasztalat

Mivel a szabadúszó lényege, hogy egyszerre több ügyféllel dolgozik, ez azt jelenti, hogy sok tapasztalatot szereznek a folyamatban, szemben a szokásos munkaügyi szakemberekkel, akik csak egyetlen vállalatnál dolgozhatnak.

Csökkenti a költségeket

Munkahelyi szakember felvétele megköveteli a rögzített havi fizetés felszámolását, függetlenül attól, hogy a munkavállaló munkát és erőfeszítést tesz rá. Másrészt projektenként szabadon kell fizetnie szabadúszóként. Se több, se kevesebb.

Ha WordPress fejlesztőt akarsz felvenni, akkor azt javasolnám, hogy nézd meg ezt a posztot néhány tippkel, amelyeket figyelembe kell venni egy WP fejlesztő felvétele során..

Odesk

Tegye le a kedvencemet a listán, Odesk nagyon régóta működik, és remek hely a tökéletes szabadúszó megtalálására. Mióta az oDesk és az Elance összeolvadtak a Upwork-rel, szó szerint a felvételi webhely lett.

Ezen az oldalon már vége 12 millió szabadúszó arra vár, hogy elkészítse munkáját. Csakúgy, mint a lista többi webhelyének legtöbbje, elkezdi a projekt részleteinek közzétételével, és arra vár, hogy a szabadúszók ajánlatot tegyenek rá, ahonnan kiválaszthatja a megfelelő webhelyet..

A fejlesztők, a tervezők, az írók, az animátorok és a mérnökök olyan szakemberek, akik a Upwork nagy medencéjét alkotják.

Nagyon jó dolog ezen a webhelyen az, hogy biztos lehet benne, hogy a legtöbb szabadúszó elegendő képzettséggel rendelkezik ahhoz, hogy a platformon legyen, mivel szigorú jóváhagyási folyamaton megy keresztül..

Szabadúszó

Nagyon hasonló a Upwork-hez, Szabadúszó olyan ajánlattételi rendszeren működik, amely segít abban, hogy csak a legmegérdemesebb jelölteket választja ki feladatához. Szó szerint elkezdheti az ajánlatok fogadását, mihelyt a projekt részletei életbe lépnek.

Ez egy hatalmas piac, és valószínűleg az első kipróbálás során találja meg a mérkőzést. A szabadúszó időnként kissé fel lehet duzzadva a spamküldőkkel, de ez nem veszi el a jóságát. Ez még mindig remek hely a tehetség felkutatására.

Fiverr

Ban ben Fiverr, Ahelyett, hogy részleteket közzétenne a projektről, és arra vár, hogy a szabadúszók ajánlatot tegyenek rá, keressen az egyes kategóriákban elérhető koncertek között, és ott válassza ki a szabadúszóját..

Íme néhány példa a koncertekre névjegykártyák keresésekor:

Egyszerűen fogalmazva: a szabadúszó közvetlenül közzéteszi ajánlatát, és csak annyit választ, hogy melyik ajánlatot szeretné megvásárolni. Ahogy a neve is sugallja, az egyes koncertek kiindulási ára általában 5 USD, de a feladat bonyolultságától függően akár hatalmas számot is elérhet..

Flexjobs

Munkáltatóként ingyenesen regisztrálhat Flexjobs és kezdje el elküldeni az igényeit. Rövid idő alatt tonna képzett szabadúszó fordul hozzá, aki készen áll a munkád elvégzésére. A követelmények feladása mellett közvetlenül kapcsolatba léphet a szabadúszókkal is.

Ha szeretne felvenni néhány remek kiegészítő előnyt, például az Ön igényeinek a közösségi médiában történő népszerűsítését, a munkavégzésre adott válaszok betekintését és egyebeket, akkor frissítheti fizetős tervükre, melynek ára 399 USD / hónap..

ProBlogger Job Board

Bemutatta: Darren Rowse, ProBlogger Job Board az egyik legjobb hely a kiváló minőségű, kedvező árú írók megtalálására. Különböző szintű írókat találhat a kezdőktől a nagy tapasztalattal rendelkezőkig, és ez egy kicsit több változatosságot kínál Önnek..

A munkát ezen a portálon 70 dollárba kerül, és a kiküldetés 30 napig aktív lesz. Ezen időtartamon belül valószínűleg megtalálja azt, amit keres.

Guru

Világszerte több mint 800 000 munkáltatóval, Guru közismert piacré vált szakképzett szabadúszók számára. A tervezéstől az írásig, a fejlesztésig egészen az összesnemig, minden kategóriában rengeteg szakember van.

A Guru csak egy szigorú eljárás után ellenőrzi az egyes szabadúszó dolgozókat, ami biztosítja, hogy jó minőségű termékek maradjanak. Választhat szabadúszókat óránként, projekt-alapú, ismétlődő vagy rögzített áron.

Toptal

Toptal A legtehetségesebb szakemberek közül néhány készen áll arra, hogy dolgozzon a projektjein. És nem csak ezt teszem ki. Azokban a szabadúszókban dolgoznak, akik korábban olyan cégeknél dolgoztak, mint az Apple, a SpaceX és az IBM.

Ez a webhely sokkal nagyobb feladatokra szolgál, például szoftverek készítésére vagy projektmenedzser felvételére. Még dönthet úgy is, hogy saját szabadúszó csapatot épít fel a projektje kidolgozásához.

A Toptal olyan márkákkal megbízható, mint a Motorola, a Microsoft, a Salesforce és még sok más.

PeoplePerHour

PeoplePerHour kiválóan alkalmas különféle kategóriák szabadúszóinak felkutatására, de nagyobb hangsúlyt fektet a SEO szakértőkre, fejlesztőkre és a közösségi média marketingszakembereire. Ahogy a neve is sugallja, ez az oldal többnyire óránként működik, és kiválóan alkalmas kisebb feladatok elvégzésére.

Van egy kockázatmentes letéti fizetési rendszer, valamint csalás elleni védelem, amelyek segítenek a bizalom kezelésében. Ezen felül bármilyen kérdéshez minőségi támogatást is kap.

Ingyenesen csatlakozhat a PeoplePerHour-hoz, és azonnal elküldheti igényeit.

99Designs

Ha nehéz nehéz időben megtalálni a jó tervezőket a projektjeihez, akkor valószínűleg ez az a webhely, amelyet ki kell fizetnie. 99Designs lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatfelvételt a legjobb tervezőkkel, amelyek alkalmasak a projekthez, sőt lehetővé teszi egy olyan pályázat lebonyolítását is, amelyen a 100 tervező befejezi és benyújtja az Ön feladatát.

A sok lehetőség közül kiválaszthatja a legjobbat, és továbbléphet a fizetéssel. Ilyen egyszerű az egész!

CloudPeeps

Egy újabb ragyogó weboldal, amely lehetővé teszi egy profi szakemberekből álló csapat felépítését, CloudPeeps házak szakértői, akik olyan vállalatoknál dolgoztak, mint az Airbnb, Lyft, Indiegogo és L’Oréal.

Az indulás nagyon egyszerű – elkezdi az igényeinek feladásával, megvárja, amíg a pályázatok bekerülnek, majd kiválasztja a legjobb jelölteket, és szükség esetén akár csoportot is létrehozhat. A CloudPeeps fantasztikus mindent egyben alkalmazó szabadúszó menedzsment rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a szabadúszó alkalmazottak zökkenőmentes munkavégzését és munkáját..

Amazon MTurk

Ha az Ön igénye nem jelent úttörést és csak segítségre van szüksége a mikro-feladatok elvégzésében, akkor Amazon MTurk erre nagyon alkalmas. Összekapcsolja a szabadúszókat az ügyfelekkel annak érdekében, hogy végeredményben legyen és olyan feladatokat végezzen, mint például az átírás, a felmérések kitöltése, az adatbevitel és még sok más..

Mivel az ezen a weboldalon végzett munka jellege meglehetősen egyszerű, számíthat arra, hogy szabadúszókat vesz fel nagyszerű alkuért, és cserébe minőségi munkát kap..

CodeControl

Függetlenül attól, hogy szoftvert készít vagy webhelyével kapcsolatos problémákat javít, CodeControl az első olyan hely, amelyet meg kell vizsgálnia, hogy képzett fejlesztőket találjon. Vagy keressen 500 vagy több felsorolt ​​szabadúszót a legmegfelelőbb módon, vagy felépíthet egy speciálisan a projekthez összeállított csapata.

Nagyon lenyűgöző dolog a CodeControlnál, hogy még miután elvégezték a bérbeadási folyamatot, továbbra is figyelték a szabadúszó teljesítményét, hogy biztosan teljesüljenek.

Gigster

Gigster egy másik kiváló hely a technológiával kapcsolatos szabadúszók felvételére, függetlenül attól, hogy weboldalhoz, szoftverhez vagy alkalmazásokhoz kapcsolódik. Szigorú jóváhagyási eljárásuk van a szabadúszók számára, amely csak azokat teszi lehetővé, akik a legjobbak abban, amit csinálnak.

Ez az oldal ideális egy olyan tehetséges csapat felépítéséhez, amely lenyűgöző eredmény érdekében együtt dolgozhat a projekten. Először leírja a pontos igényeit, és a legjobban összeállított legjobb csapattal fog kapcsolatba lépni Önnel.

Craigslist

Veterán a szabadúszók és a munkáltatók kapcsolatában, Craigslist valószínűleg a legrégebbi, de az egyik legjobb forrás a minőségi szabadúszó keresésére. Mivel ez egy minősített webhely, először elküldheti igényeit különböző városokban / országokban, és megvárhatja, amíg a pályázók elkezdenek bejelentkezni.

E-mailben kapja meg a válaszokat, ahonnan közvetlenül kommunikálhat és koordinálhat a dolgokat. Az egész folyamat teljesen ingyenes.

EnvatoStudio

A természetben nagyon hasonló a Fiverrhez, EnvatoStudio lehetővé teszi szabadúszók felvételét számos kategóriából, például a tervezésből, fejlesztésből, marketingből, írásból és még sok másból. Az egyes feladatok átlagos fordulója legfeljebb két nap, ami elég gyors.

A megrendelés megkezdése előtt kapcsolatba léphet a szabadúszókkal, és amíg a feladat be nem fejeződik, a fizetést megbízható letéti rendszerükön tartják fenn. Ha nem tetszik az elkészült munka, akkor kérheti annak felülvizsgálatát is.

Ezen a weboldalon minden megtalálható, amely a szokásos munkaerőpiacon van, de gyorsabb a szállítás.

Behance

Behance az egyik legnagyobb tervezői portfóliópiac, amely szintén lehetővé teszi az Ön igényeinek feladását. Bármi, ami a tervezéshez kapcsolódik, és ez a webhely fedezi Önt. Ezenkívül manuálisan ellenőrizheti a szabadúszó portfólióit is, és felveheti velük a kapcsolatot 1-1-vel.

A legtöbb profil megjeleníti az általuk jól ismert eszközöket, például az Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign stb. Ez jobb képet nyújt az ideális jelöltről..

Codeable

Az egyetlen hely, amellyel meg kell keresnie, hogy megtalálja a WordPress szakértőit, Codeable lehetővé teszi a legjobb fejlesztők felvételét. Elindíthatja a projektet, ingyenes becslést kaphat, és csak akkor bérelhet, ha elégedett.

Íme néhány a WordPress-hez kapcsolódó feladat, amelyet hozzá lehet rendelni ezen a webhelyen:

 • Téma / beépülő modul fejlesztése és testreszabása
 • Egyedi WordPress webhely fejlesztés
 • A WooCommerce integrációja
 • Növelje a sebességet, a biztonságot és az általános teljesítményt
 • Jobb a weboldal tervezése
 • Engedélyezze az egyedi API-kat és az integrációkat
 • Javítsa ki a hibákat és hibákat

Több mint 500 professzionális WordPress-fejlesztőjük van, akik szigorú folyamat után válogatnak, és olyan márkák ajánlanak őket, mint a SiteGround, a WP Engine, a Gravity és a LearnDash..

Következtetés

Remélem a fenti webhelyek használatával; minőségi szabadúszókat alkalmazhat munkájához, és élvezheti az előnyöket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map