Mostantól már ismered az otthoni munkavégzés körüli hype-et.


Valójában ez szó szerint az óra igénye. A jelenlegi világjárvány sok vállalkozást súlyosan érintettek, és összeomlás szélén vannak. Bár ez elég sajnálatos, a lehető legjobb megoldás az otthoni munka hasznosítása lenne.

Ez biztosítja, hogy munkafolyamata stabil maradjon, és minden alkalmazottja is akcióban marad. Az otthoni munkavégzés hatékony integrálása érdekében vállalkozásába a megfelelő eszközöket kell használnia. És bár nagyon sok ez, folytattam a legjobb választásaikat.

Merüljünk egyenesen a listába.

��️ Támogatási szoftver

TeamViewer

256 bites AES titkosítással védett, TeamViewer Segítségével bárhonnan elérheti az asztali és a mobil eszközöket, még 3G internetkapcsolat esetén is. Az integrált RMM-megoldásukkal figyelemmel kísérheti az engedélyezett eszközök különféle aspektusait, és alapvető információkat gyűjthet.

Arra is értesítést kapunk, ha valami kritikus történik. A legjobb dolog ebben az eszközben a beépített biztonság. Mindent megtesz annak érdekében, hogy az informatika rendben, tiszta és semmilyen veszélyes állapotban legyen.

Zoho Assist

Távolról csatlakozhat az ügyfelek asztalához a Zoho Assist. Teljesen felhőalapú és mindkét végén biztonságos. Használhatja ügyfélszolgálathoz és felhatalmazást ad az informatikai ügyfélszolgálatnak problémáik megoldására.

A számítógépeken kívül hozzáférhet mobil eszközökhöz, laptopokhoz és szerverekhez is. Tehát szó szerint mindent egybe foglal. Csak néhány másodpercre van szüksége a képernyők megosztásának megkezdéséhez, és különféle feladatok elvégzéséhez, például kezelési, konfigurálási és hibaelhárítási kérdésekhez.

AnyDesk

Egy másik megoldás, amely lehetővé teszi a távoli számítógépes csatlakozást, AnyDesk Több mint 100 millió letöltéssel rendelkezik, és azt hiszem, hogy ennek egyik legnagyobb darabja a biztonsági szintjük. Nagyon jóak a dolgok biztonságos zónában tartásában.

Könnyű és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint például:

 • Gyors beépített fájlátvitel a számítógépek között
 • Könnyű együttműködés a tagokkal
 • Automatikus rögzítés munkamenetekkel a biztonság fokozása érdekében
 • Nagyon testreszabható felhasználói felület
 • Gyors adatátvitel és képkocka-sebesség 60 kép / mp

Az AnyDesk kompatibilis a legtöbb platformon, például a Windows, Mac, Android, IOS és Linux.

�� Csevegőszoftver Bot-tal

Freshchat

A nagy ügyfélszolgálat rendkívül fontos, és a Freshchat teljes mértékben igazolja ezt. Lehetőség van vele kapcsolatba lépni ügyfeleivel az interneten, a mobiltelefonon és akár a közösségi üzenetküldőknél is.

Ezen kívül automatizálhatja a gyakran ismételt kérdéseket robotjaik és az AI segítségével. Célzott kimenő üzenetek küldése a felhasználók számára szintén nem a legnehezebb feladat a Freshchat segítségével.

Egy másik érdekes dolog: lehetővé teszi proaktív kampányok küldését az ügyfeleknek a felhasználói viselkedés, tevékenységek és egyéb mutatók alapján. Ily módon az AI szó szerint meg tudja mondani, mit akar a felhasználó.

Chatbot

A felhasználásával néhány perc alatt elkészítheti saját egyedi AI chatbotját Chatbot. Mivel zavarónak tűnhet, szó szerint nincs szükség műszaki ismeretekre. Készítheti őket webhelyeire, Facebook-oldalaira és üzenetküldő alkalmazásaira.

Válasszon előre elkészített sablonok közül, húzza és dobja el az elemeket, és csatlakoztassa a ChatBot-t harmadik féltől származó alkalmazásokhoz, mind a nyitott API-nak köszönhetően.

Chatfuel

Dedikált a Facebook Messenger számára, Chatfuel segíthet növelni az értékesítést és az elkötelezettséget, miközben csökkenti a költségeket. Nagyszerű, ha 24 órás ügyfélszolgálatot folytat, és automatizál egy csomó feladatot, amelyek egyébként rengeteg időbe kerülnének.

Azt is hagyhatja, hogy a chatbot meleg vezetékeket csatlakoztasson egy értékesítési képviselőhöz, hogy segítse a jobb átváltást. Az olyan cégek, mint a Levi’s, az Adidas, a Just Eat és az ABC News, a Chatfuel-en támaszkodnak a csevegőbotjaik létrehozására és kezelésére..

���� Ügyfélszolgálat / Önkiszolgáló

Freshdesk

Az élő ügyfélszolgálat szempontjából jó az önkiszolgáló portál, amely az ügyfelek számára minden problémára megoldást kínál. És Freshdesk kiváló megoldás éppen ehhez. Az önkiszolgáló portálon keresztül az ügyfelek tudásbázis-cikkeket, fórumokat kereshetnek, és eszközöket használhatnak fel kérdésekre adott válaszok megszerzéséhez..

A Freshdesk néhány fő jellemzője a következő:

 • Képes hozzáadni egy válaszbotot a folyamat további megkönnyítése érdekében
 • Csatolja a tudásbázis tartalmát különféle csatornákhoz, ideértve a weboldalt, a mobilalkalmazást és a csevegést
 • Fordítson tartalmat az ügyfelek számára, hogy könnyen megtalálja a válaszokat saját nyelvükön
 • Módosítsa és átalakítsa a tudásbázist, ahogy szereti
 • Használja ki a múltbeli megbeszéléseket annak érdekében, hogy az új ügyfelek megtalálják a választ

Mindez megkönnyíti a támogató csoport vállának terheit. Használhatja a 21 napos ingyenes próbaverzióját.

Helprace

Helprace megkönnyíti az ügyfelek számára a termékekre / szolgáltatásokra vonatkozó keresést, felfedezést és válaszok megosztását. Felállíthat egy tudásbázist, a GYIK oldalt és a beszámolót a pozitív szájról szájra.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse ügyfeleinek kérdéseit, és összegyűjtse a legfrissebb visszajelzéseket. Ezen kívül a következőket teheti:

 • Csatlakoztassa az ügyfeleket a csapat tagjaihoz az együttműködési csatornákon keresztül
 • Jelenítse meg a „kapcsolódó témákat” a kapcsolatfelvételi űrlap mellett
 • Növelje a csapat termelékenységét különféle eszközök segítségével
 • Testreszabhatja a Helprace minden egyes elemét

Valószínűleg több mint 100 olyan szolgáltatás létezik, amelyeket még nem említettem, és ez megmondja nekünk, milyen sűrű ez a megoldás. Minden eszközön működik, és a 30 napos próbaverzióval ingyenesen indíthat.

HappyFox

Egy másik lenyűgöző önkiszolgáló megoldás, HappyFox, segíthet a 24 órás ügyfélszolgálat beállításában, amelyet az ügyfelek teljes mértékben futtatnak. Milyen furcsa hangzik, de valójában így van. Nyomon követhetik a támogatási jegyeket, áttekinthetik a tudásbázist, és akár közösségi fórumokon is kölcsönhatásba léphetnek.

Nagyon jó, ha közvetetten megmutatja az ügyfeleknek a válaszokat, ahelyett, hogy válaszolna.

A HappyFox érdekes csavart vezetett be az egész „önkiszolgáló portál” dologhoz, ahol az ügyfelek tovább segíthetnek más ügyfeleknek. Képzelje el, mennyire megvalósítható ez a támogató csapat számára.

�� Tároló meghajtó

Google Drive

A fájlok megosztása és az együttműködés sokkal könnyebb Google Drive. Ez biztonságos, és bármilyen fájlt tárolhat és megoszthat a csapatával. Ezenkívül egy fiók is elég jó az adatok szinkronizálására több eszközön.

Az üzleti és vállalati kiadásoknak köszönhetően megszakítás nélkül élvezheti a rugalmas tárolási lehetőségeket. Nem is említve, hogy a csoportfájlokat most megoszthatja egy megosztott térben az egyszerűbb hozzáférés érdekében.

Az alapkiadással 30 GB tárhelyet kapsz. Ugyanakkor bármikor frissítheti, ha túllépte a túllépést.

Dropbox csapatok számára

Egy másik nagyon népszerű lehetőség a tároláshoz és az együttműködéshez, Dropbox, segít a csapata összes munkájának egy helyen tartani, szinkronizálva a különböző eszközök között.

Ezenkívül ötleteket gyűjthet, projekt-ütemterveket hozhat létre és feladatokat rendelhet hozzá. Mivel az együttműködés során elengedhetetlen a kommunikáció, engedélyezheti a tagok visszajelzéseit / megjegyzéseit is.

Ez az eszköz elképesztő a projektek koordinálásához és a tagok közötti folyamatos áramlás fenntartásához.

Doboz

Noha a fenti két tárolási lehetőség nagyszerű, érdemes megnézni Doboz valamint a dobozon kívüli funkcióiért. A legjobban kiemelte az adatok helyben történő tárolásának lehetősége.

Mint ahogy itt, a Box több földrajzi területen is teljesíti a tartózkodási kötelezettségeket az országspecifikus adatokkal kapcsolatos aggályok kezelése érdekében. Ez segít kiválasztani a régión belüli fájltárolót, és élvezheti az erős védelmet és a magánélet védelmét, függetlenül attól, hogy melyik régióban található az Ön adata.

Ezenkívül több mint 1400 harmadik féltől származó alkalmazással integrálhatja. Sokkal több lehetőség van, amelyekben biztos vagyok benne, hogy imádni fogod. ❤

��‍�� Csapat csevegés és együttműködés

Laza

Azt hiszem, ha van egy csapatod, amelyet irányítani kell Laza az egyik legjobb (ha nem a legjobb) megoldás a hatékony végrehajtáshoz. Mindent, például a kommunikációt és az eszközöket, egy helyre hozza, és növeli a tagok termelékenységét.

Például a túlterhelt beérkező levelek helyett beszélgetéseket folytathat a csatornáknak nevezett dedikált terekben. A keresett archívum segítségével könnyen megtalálhatja a szükséges információkat. És mivel az idő valószínűleg a legfontosabb dolog, a Slack lehetővé teszi, hogy kiválassza a legfontosabb beszélgetéseket, és később megnyissa a többit..

Vagy összes tagját összehozhatja csoportos csevegésre, vagy külön-külön terekben beszélgethet velük. Van egy csomó további funkció, amelyek nagyban segíthetnek Önnek vállalkozásában.

Nyáj

Nyáj videohívások bevezetésével egyre magasabb szintűvé teszi az együttműködést. Ez sokkal több, mint a csapattagokkal folytatott üzenetküldés, és testreszabhatja az egyes csatornákat különböző célokra. Itt van néhány további figyelemre méltó tulajdonság:

 • Képernyő megosztása
 • Könnyen megkereshet fájlokat, linkeket és egyéb információkat.
 • Termelékenységi eszközök, például Megjegyzésmegosztás, Emlékeztetők és Közvélemény-kutatások
 • Integráljon több mint 50 harmadik féltől származó alkalmazással, például az Asana, a Google Drive és a Todoist

A Flockot olyan cégek bízják meg, mint a Sodexo, a Namecheap és a McDonalds.

Mattermost

Együttműködés elsősorban üzenetküldés útján, Mattermost rugalmas, ingyenes és nyílt forráskódú. Nagyon nagy hangsúlyt fektet a jó biztonságra és a magánéletre, tehát amikor zökkenőmentesen épít együttműködési munkafolyamatokat, az adatvédelem szempontjából nem kell aggódnia..

Integrálhatja a Mattermost egy rengeteg harmadik féltől származó alkalmazással, valamint a DevOps eszközökkel, például a Git és a robotok.

Mivel ez egy nyílt forrású eszköz, ezért hostolnia kell azt. Úgy gondolom, hogy bevezeti azt Kamatera a legjobb megoldás, elsősorban azért, mert felhőalapú szolgáltatásaik technológiailag fejlett és támogatási szakértőkkel vannak támogatva, akik szívesen állítják össze az ügyet az Ön számára.

�� Képzési platform

Thinkific

Képzési anyagok, például videó tanfolyamok és útmutatók készítéséhez és tárolásához, Thinkific egy nagyszerű felhasználható platform. Ez lehetővé teszi egy teljes körű tagsági webhely létrehozását a tanfolyamok fogadására és az általános eredmények mély szintű elemzésére.

Ez alapvetően egy minden egyben platform, amely segíti tudása nagyszerű kihasználását és megosztását az ottani emberekkel, akiknek szükségük van rá. Függetlenül attól, hogy csupán tíz hallgatóról vagy 10 millióról beszélünk, biztos lehet benne, hogy ez a platform képes kezelni ezt.

Tanítható

Nagyon hasonló a Thinkifichez, Tanítható emellett saját online tanfolyamokat is létrehozhat és eladhat. Teljes ellenőrzése alatt áll az árazás és a hallgatók adatai, ami minden oktató számára elengedhetetlen.

A feliratkozás után mindent megkapsz, amire szükség van a saját iskolád felállításához és a tömegeknek történő marketinghez. Nagyon testreszabható, és az iskoláját pontosan úgy alakíthatja ki, ahogy szeretné.

Ezenkívül a legérdekesebb szolgáltatás az a képesség, hogy a hallgatók virtuális osztálytermi tapasztalatokat biztosítsanak. Összességében a Teachable felhasználóbarát és minden eszközre optimalizált. Egyáltalán nem indulhat el.

LearnDash

LearnDash egy WordPress LMS (Learning Management System) bővítmény, amellyel online tanfolyamokat értékesíthet, csepegtető tartalmat adhat el, és tanítványait és kitüntetéseit jutalmazhatja hallgatóinak. Mindezt közvetlenül a webhelyén is megteheti.

Sőt, kapcsolatba léphet a hallgatókkal, ellenőrizheti a beiratkozást, és akár egyes hallgatókat is csoportosíthat a jobb fejlődés érdekében. Minden rugalmasságot biztosít a tanfolyamok testreszabásához és futtatásához a saját feltételein, függetlenül attól, hogy az árképzésről vagy marketingről szól-e.

A LearnDash-ot a legnagyobb márkák, például a Digital Marketer, az InfusionSoft és a ProBlogger használják.

�� Online / Csapat találkozó

Zoho Találkozó

Nagyszerű beszélgetés lebonyolításához és a csapat tagjainak kiképzéséhez, Zoho Találkozó lehetővé teszi video- és audiokonferenciák tartását bármikor, bárhol. A mobilalkalmazás segítségével útközben is csatlakozhat találkozókhoz és webináriumokhoz.

Ez egy kiváló eszköz a személyzet összehozásához, az ötletek megvitatásához és a következő nagy lépés megtervezéséhez. Prezentációkat készíthet, üléseket rögzíthet és fontos jelentéseket tölthet le.

Teljesen ingyenesen indíthatja el, és azonnal használja az eszközt.

Microsoft csapatok

A magánélet és a biztonság szigorú betartásával, Microsoft csapatok elkötelezett amellett, hogy nagyszerű együttműködési élményt nyújtson. Audio-, video- és internetes konferenciákat vezethet akár 10 000-es csapattal. Vagy még jobb, ha egy beltéri tartózkodás alatt megalakulhat egy mega élő esemény.

Ez az eszköz lehetővé teszi a különféle dokumentumok – például a Google Doc, a PowerPoint és az Excel – elérését, megosztását és szerkesztését. Ha inkább csevegni szeretne, akkor ezt megteheti akár a teljes csapattal, akár egy-egy-vel.

Zoomolás

Valószínűleg hallott már erről az eszközről, mert nagyon népszerű. Zoomolás lehetővé teszi találkozók, edzések és webináriumok tartását.

Ezen felül konferenciatermeket építhet, telefonhívásokat kezdeményezhet, és cseveghet a tagjaival. Jelenleg 1000 videó résztvevője van, de 10 000 nézője is lehet, ami bizonyosan segít.

Magasra értékelik olyan webhelyeken, mint a TrustRadius, a G2 Crowd és a Gartner Peer Insights. A megvalósíthatóság hihetetlen. Úgy tervezték és optimalizálták, hogy hibátlanul működjön, és ráadásul könnyű használni.

Következtetés

Az otthoni munka nem olyan egyszerű, mint mindenki. A fenti megoldás használatával azonban biztosan sok teher hárul a vállára, és valószínűleg többet fog elérni, mint valaha. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me