7 legjobb SaaS HRMS induló vállalkozások és vállalkozások számára

A HR az emberek foglalkozása. Az emberek, pontosabban mondva, a munkavállalók vezetik a vállalkozásokat.


Ezért elengedhetetlen a motiváció megőrzése és az okos kezelés. Az olyan technológiai áttöréseknek köszönhetően, mint például a mesterséges intelligenciát és automatizálást magában foglaló HRMS szoftver, a HR folyamatok kevésbé kihívást jelentenek.

A vállalkozás növekedésével különböző kérdések kezdődnek a felülettel, amely magában foglalja a méretezést, a folyamatok és adatok kezelését, a munkaerő optimalizálását és még sok más. Az alkalmazottak számának növekedésével az emberi erőforrások kezelése is bonyolulttá válik, az átvilágítástól, a bérbeadástól, a képzéstől és a bérszámfejtés irányításától a jogszabályok betartásáig. Ezenkívül az érzékeny adatai sok helyen és mappában szétszórtak.

Következésképpen HR kiégést okoz, miközben csökken az általános hatékonyság.

De a nyak-nyaki verseny körül, ahol az idő pénz, nem engedheti meg magának a hatékonyság hiányát, különösen a növekedési szakaszban.

Tehát, ha a HR folyamata továbbra is a táblázatokat és a papírmunkát mozgatja az iratszekrényben, hiányzik valami!

Mi a megoldás?

HR menedzsment szoftver vagy HRMS!

Mi az a HRMS??

Egyszerűen fogalmazva: a HRMS egy olyan szoftver, amely kihasználja a technológia hatalmát a HR folyamatok kezelésére. Célja, hogy javítsa vállalkozása hatékonyságát és termelékenységét a kézi és ismétlődő feladatok automatizálásával. Ennek eredményeként HR munkatársai jól kezelik a folyamatokat, és több időt találnak arra, hogy felhasználják az üzleti növekedés más fontos tevékenységeire.

A szoftver az emberi erőforrás-menedzsment különböző aspektusaira terjed ki, ideértve:

 • Munkaerő-tervezés
 • Toborzás
 • Beszállás
 • Munkahely-visszaigazolási folyamat próbaidőszak után
 • Munkavállalói információkezelés
 • Tranzakció és szabadságkezelés
 • A részvétel és az idő követése
 • Bérszámfejtés
 • A fizetés változásának kiszámítása
 • Lemondási folyamat
 • Kommunikáció és szabályok és szabályozás kezelése
 • Dolgozói elkötelezettség
 • Jogszabályi megfelelés
 • MIS jelentések
 • Képzés és fejlesztés
 • Teljesítményértékelés
 • Utódlás tervezés

Miért van szükség a vállalkozásoknak HRMS-re?

A toll és a papír mód segíthet a kezdeti szakaszokban, de nem egészséges az üzleti vállalkozás számára, miközben növekszik. Az SMB-k számára a megfelelő HRMS használata fontos, mivel felgyorsíthatja a növekedési folyamatot az összetett feladatok automatizálásával, miközben kiküszöböli a lehetséges hibákat, mivel még a kisebb hibák is végzetes lehet a termelékenységre..

A feltörekvő technológiákkal, például az adatelemzéssel és az automatizálással foglalkozó HRMS nemcsak a munkaadók, hanem a munkavállalók és az ügyfelek számára is előnyös, mivel a megfelelő információk a megfelelő helyre és a megfelelő időben elérhetők.

A jelentés szerint a HR szoftverek globális piaca 2030-ra várhatóan óriási 30 milliárd dollár lesz. Ezenkívül a 2017-2025 közötti növekedés 9,4% -át is előrejelzi..

Nézzük meg néhány előnyét a modern vállalkozások számára.

Hatékony munkavállalói menedzsment

HR csapata figyelemmel kíséri az alkalmazottak jelenlétet és munkaidőt, így biztosítva a maximális termelékenységet és a túlórák kompenzációját. Emellett kezelheti a munkavállalók képzését, bérszámfejtését, teljesítményét és jobb elkötelezettségét is, így kötődhetnek a szervezetéhez.

KPI monitorozás

A HRMS pontosan automatizálja a kulcsfontosságú teljesítménymutató (KPI) figyelésének átfogó folyamatát, hogy megmutassa az alkalmazottak hatékonyságát kitűzött céljaik elérésében. Ezért figyelemmel kísérheti a munkavállaló szerepében betöltött időtartamot, távolmaradást, a célok eléréséhez szükséges időt stb..

Elősegíti a munkavállalók önkiszolgálását

A HRMS egyik legjellemzőbb tulajdonsága az alkalmazottak önkiszolgálása, ahol hozzáférhetnek profiljukhoz és portáljukhoz. Részletes információkat tartalmaz a vállalati feltételekről, elhagyja a házirendet, a bérszámfejtést, a lemondási folyamatot stb., Így nem kell minden kérdést feltenniük a HR részlegnek. Így időt takarít meg mindkét fél számára.

A levelek keresése érdekében az alkalmazottaknak már nem kell jelentkezniük. Alkalmazhatják azt a rendszeren keresztül, és ellenőrizhetik a fennmaradó szabadság-egyenleget, ünnepi listát, közelgő eseményeket és még sok más szolgáltatást.

Kiküszöböli az emberi hibákat

Az automatizálás kiküszöböli az emberi hibákat, amelyek az üzleti életbe kerülhetnek a jogszabályok betartása, a költségek és az idő szempontjából. Csökkenti a hibák és az ismétlődő bejegyzés lehetőségét a hibátlan feladat végrehajtásának biztosítása érdekében.

Adatbiztonság és adatvédelem

Biztosítja a megfelelést

A szövetségi és az állami törvények betartása kulcsfontosságú a társaság jóléte szempontjából. Ha nem kezelik megfelelően, akkor komoly veszélyeket jelenthet vállalkozása számára a jó hírneve és a büntetések terén. A HRMS rendszeresen frissíti az összes jogszabályi változást a megfelelés biztosítása érdekében.

Miért felhőalapú vagy SaaS HRMS szoftver??

Ahelyett, hogy tradicionális helyszíni szoftvert használna, ahol mindent meg kell vásárolnia, a Szoftver-szolgáltatásként (SaaS) szoftvert használhatja a felhőn. Előfizetésen alapul, azaz nem kell fizetnie a teljes szoftverért. A szolgáltató felhatalmazást ad arra, hogy egy ideig használja, a tervtől függően.

Szól a csengő?

Igen, mint a Netflix!

A helyszíni szoftverekkel ellentétben a SaaS modell nem igényel telepítést és konfigurációt. Minden előre elkészült, és egy-két órán belül elkezdheti használni. Ezáltal költségeket és időt takaríthat meg, a karbantartással kapcsolatos aggodalmak nélkül.

Felhő környezetben élve a SaaS szoftver jobb skálázhatóságot nyújt, mivel a szoftvert a szervezeti képességei alapján választhatja meg.

Tehát, ha HRMS-t szeretne beépíteni a szervezetébe, akkor fontolja meg egy SaaS szoftver elfogadását. És hogy segítsen benne, itt van néhány a rendelkezésre álló legjobb szoftver, amelyet felfedezhet.

Freshteam

Csatlakozzon egy lépéssel közelebb az alkalmazottakhoz a Freshteam az összes HR folyamat intelligens irányítása és hatásos döntések meghozatala. Az alkalmazáskövetési rendszerével forrásokat szerezhet, interjúkat ütemezhet és felveheti a megfelelő jelölteket. Töltse fel őket munkaportálokból, karrieroldalakból, munkavállalói ajánlásokból, szállítókból, közösségi média webhelyekről és egyebekből.

Készítsen interjúk eredménykártyáit, adjon hozzá felvételi csapatokat, munkafolyamat-szakaszokat és egyedi jelentkezési űrlapokat minden egyes munkához. A jelöltekkel kapcsolatos összes információt, beleértve az e-maileket, az önéletrajzokat, a pontszámokat, az interakciós előzményeket, a visszajelzéseket stb., Egy helyen a Candidate 360 ​​segítségével tárolhatja. Az interjúk ütemezése közben meghívhatja a testület tagjait, és visszajelzéseket küldhet. A szoftver lehetővé teszi az állásajánlatok kezelését, a mezők konfigurálását, a döntések rögzítését és az ajánlati levelek készítését is.

A Freshteam segítségével gördülékenyen be lehet fedni a fedélzetet, ha előzetesen megkezdi a folyamatot a dokumentáció kitöltéséhez és az űrlap kitöltéséhez. Ez megtakarítja az asztalosok első napját, hogy megértsék társaikat és a szervezetet. Miután aláírták a dokumentumot, feltöltheti őket profiljukba, feladatokat hozhat létre számukra, nyomon követheti tevékenységeiket, és emlékeztetőket küldhet a fedélzeti beépítés folyamatának befejezéséhez..

Húzza az űrlapmezőket, hogy munkavállalói információkat hozzon létre, karbantartsa a szervezeti diagramokat, hogy a vállalati struktúrában lévő összes entitást megnevezzék, neveikkel, osztályaikkal és pozícióikkal. Készítsen és gyakoroljon egy naptári évre vonatkozó szabadságszabályokat, könnyen leképezze azokat a szervezet egészére, meghatározott csoportokra, helyekre, műszakokra vagy osztályokra. Ezenkívül nyomon követheti a leveleket, időtúllépési jelentéseket generálhat, valamint észlelheti a távollétet és a távozási tendenciákat.

Az iOS-en és az Android-on elérhető mobilalkalmazással gondtalan munkaerő-felvételt folytathat e-mailek küldésével, visszajelzések küldésével és döntések meghozatalával. Jelentkezzen a levelekre vagy hagyja jóvá / utasítsa el mások kéréseit egyetlen érintéssel, és bárhonnan hozzáférjen az alkalmazottak nyilvántartásaihoz.

Sage HRMS

Hódítsd meg az összes HR-kihívást, és okos döntéseket hozzon velük Sage HRMS a szervezet hatékonyságának fokozására. Dinamikus megoldást nyújt az alkalmazottak teljes életciklusának kezelésére a bérleti és nyugdíjig. A szoftver méretezhető, hogy folyamatosan támogassa Önt növekvő igényeivel.

Foglaljon fel tehetséges embereket, tartsa meg a legjobbat, és könnyedén azonosítsa a belső alkalmazottakat vezetői pozíciókhoz. Ezenkívül az elkötelezettség növelésével segít minimalizálni a munkavállalók fluktuációját. Javítson minden alkalmazott munkamenedzsmentjét, fedezze a szabadságokat és a részvételt, kivéve a bérszámfejtést, a teljesítményértékeléseket, az ellátásokat, az önkiszolgálást stb..

Távolítsa el a beiratkozás és az adatbevitel költséges hibáit, elkerülve ugyanakkor az előnyökkel járó fájdalmas papírmunkát. Kockázatelemzése lehetővé teszi az alkalmazottak felmérését információk, statisztikák, készségek, teljesítmény, biztosítás, demográfia és egyebek alapján.

Átfogó tanfolyamokat biztosít oktatók számára és igény szerint megtanulhatja a szoftvert a lehető legjobb módon a Sage Egyetemen keresztül. A Sage Tudásbázis, a Sage City és a Sage erőforrások ott vannak, hogy egész nap 24 órában kibővítsék támogatásukat, segítsenek megoldani a kérdéseidet, és a szoftver legfrissebb frissítéseit kínálják, amint megjelenik..

Ízlés

Visszaadja a szívességet szorgalmas csapatának, támogatva őket átfogó HRMS-sel, Ízlés. Az összes folyamat, a bérbeadástól, a fedélzeten történő felvételig és a fizetésig, a teljesítményig és az előléptetésig; a szoftver használatával minden hibátlan.

Készítsen professzionális ajánlattételi leveleket, új asztalosok fedélzetén kerülje el a papírmunkát, és hagyja, hogy kitöltsék profiljukat. Az összes dokumentumot digitálisan tárolhatja a szoftveren, hogy rendezett maradjon. A fájdalmas és kockázatos fizetési folyamatok napjai véget értek; használja a szoftver egyszerűsített bérszámfejtését és a fájlbevallásokat.

Automatikusan szinkronizálja az időkövetéssel, juttatási tervekkel, új bérletekkel és egyéb adatokkal kapcsolatos összes adatot. Tartsa az alkalmazottait boldogok, egészséges és biztosított ugyanazon szoftver használatával, amely betölti a terveit a bérszámfejtésben. Adjon csapata erőforrásait és eszközeit a Gusto-val a pénzügyi jövő biztosításához Gusto Cashout révén, ingázói juttatások, munkavállalói kompenzáció, valamint 401 (k) nyugdíj és 529 főiskolai megtakarítás.

Ezenkívül más eszközöket is kínál, például a kisvállalkozások pénzügyi megkönnyebbülését, a Burn Rate kalkulátort, a munkaadó adószámolóját, a bérek összehasonlító eszközét és az új bérleti ellenőrzőlistát. A szoftver megfelel a HIPAA, ACA és ERISA szabványoknak. Kezelheti a COBRA követelményeit és e-mailben küldheti az alkalmazottakat a papír elkészítéséhez, miután elhagyta a szervezetet.

Cezanne HR

Nem számít, ha a szervezet kicsi, közepes vagy nagy, Cezanne HR megkapta a hátát, hogy korszerűsítse a HR erőfeszítéseit. Ez a felhőalapú modern HR csomag lehetővé teszi a munkaerő hatékony kezelését és támogatását a csúcstechnológiák, az automatizálási eszközök és a lenyűgöző szolgáltatások kihasználásával..

A több mint 100 országban működő vállalkozásokat segítő Cezanne HR 10 különféle nyelvre kínál fordítást, külön díjak nélkül. Támogatja a pénzügyi adatok rögzítését a helyi pénznemben, és megkönnyíti a világ számos irodáját a saját jóváhagyási folyamatokkal, költségközpontokkal, HR portálokkal és az adminisztrátori engedélyekkel. A rendszer optimális rugalmasságot kínál különféle feladatok elvégzéséhez, az alkalmazottak felvételétől az eltávolításig, és minden, ami a közbenső.

24 órás portált kínál, amely tele van szakértői cikkekkel, útmutatókkal, beállítási tanácsokkal, oktatással, tanácsadással, intelligens értesítésekkel, beépített jelentésekkel, konfigurálható űrlapokkal, hatékony munkafolyamat-kezeléssel és végrehajtási szolgáltatásokkal. Vegyen részt munkatársaival a mobil alkalmazás és az online eszközök felhasználásával, hogy fokozzák az együttműködést és a hatékony kommunikációt.

Ne pazarolja a karbantartási időt, mert a Cezanne gondoskodik róla, az időszakos frissítésektől eltekintve. Minden adat biztonságos a fejlett biztonságával és adatvédelmével titkosítás, jelszavak és a GDPR betartása révén. Ezen felül a nyílt architektúrája javítja a termelékenységet, és könnyedén lehetővé teszi a harmadik féltől származó alkalmazások összeköttetését.

Emberek HR

Unod már, hogy pazarolja az időt a monoton feladatokra?

Használat Emberek HR automatizálni ezeket a folyamatokat és összpontosítani a nagyobb figyelmet igénylő területeket. Most felejtse el a betegség nyomon követését, az alkalmazottak adatainak frissítését, az ünnepi szabadságok jóváhagyását, a forgalmi beszámolók összeállítását és így tovább. A pályázói nyomkövető rendszer segítségével felvehet és megtarthat tehetségét, amely megfelel a szervezeti kultúrának. Ossza meg az üres álláshelyeket a különböző munkaportálok között, valamint azonosítsa és vegye fel a kapcsolatot azokkal az emberekkel, akik hozzájárulhatnak vállalkozása növekedéséhez.

Jelenítse meg a HR-információkat átfogó grafikus jelentésekkel az üzleti vezetők számára, és kérjen ajánlásokat és cselekvési terveket. Tanuljon más HR szakemberektől a HRMS segítségével, és javítsa a döntéshozatalát. Összehasonlíthatja HR-betekintését más iparági vállalatokkal is, hogy meghatározza a fejlesztésre szoruló területeket.

Dinamikus teljesítményirányítási rendszerrel jobban kapcsolatba léphet munkatársaival, és segítheti őket potenciáljuk optimalizálásában. Keresse meg legjobb előadóit, és azokat, akiknek segítségre van szükségük teljesítményük javításához. Az People HR lehetővé teszi az adatok zökkenőmentes áttelepítését az új rendszerbe, és szakértői képzést nyújt a szoftver teljes kihasználása érdekében.

Még jó műszaki ismeretek nélkül is használhatja ezt a szoftvert egyszerűségének és felhasználóbarát jellegének köszönhetően.

Zenefits

A HR folyamatok kezelése már nem jelent fejfájást, ha van Zenefits amelyek sokféle módon javítják az üzleti vállalkozást. Egy kattintással elküldheti ajánlati levélét az összes lényeges adattal, valamint egy linket az online ajánlat elfogadására. Ehhez kifinomult sablonokat biztosít ajánlati levelekhez, vagy lehetőséget kínál egy különálló fájl feltöltésére.

Partner, a Checkr átfogó és gyors háttér-ellenőrzéseket végez a szoftverből. Ez lehetővé teszi az új asztalosok számára, hogy önmagukba foglaljanak magukat a Zenefits mobilalkalmazással vagy weboldallal, és az első napon gondot takarítsanak meg. A szoftver a rendelkezésre álló információk alapján digitálisan adózási dokumentumokat készít az asztalosok számára.

Arra bátorítja, hogy hagyja abba papírmentesen a digitális aláírási szolgáltatás nyújtásával. A Slack, a Salesforce, a G Suite stb. Segítségével történő zökkenőmentes integráció révén az új alkalmazottak automatikusan bejelentkezhetnek a fiókba. Dinamikus szervezeti diagramokat és alkalmazotti könyvtárat kínál a szükséges részletekkel a keresztfunkciós kommunikáció javításához.

Automatizálja az alkalmazottak eseményeit, például promóciókat, csapat / osztály átcsoportosítást, megszüntetéseket, lemondást és egyebeket. A szoftver proaktívan szinkronizálja az adatokat és a valós időben végrehajtott változtatásokat, így mindenütt visszatükröződik. Nemcsak az alkalmazottakat támogatja, hanem egy másik munkaerőt is, beleértve a szabadúszókat, független vállalkozókat és tanácsadókat. A feladatok automatizálásával tartsa be a kormányzati előírásokat.

Készítse el és kezelje a kardántengely házirendjét, hagyjon kéréseket, állítsa be az áramszünet dátumait, és időmegtakarításhoz használja az automatikus kardántengely-egyenleg-kalkulátort. Támogatja az üzleti intelligenciát kompenzációs összefoglalók, létszámtevékenységek, esélyegyenlőségi statisztikák, forgalmi ráták és megadott részvényopciók jelentése révén.

BambooHR

Az alkalmazottak a vállalat eszközei és számítanak a legjobban. Kezelje őket óvatosan, felhasználva BambooHR, amely all-in-one szoftver az alkalmazottak adatainak gyűjtésére, szervezésére és elemzésére. Fokozza a toborzási és fedélzeti felvételi folyamatokat, okosan kezelje a kompenzációt, és fejlesszen ki fenntartható vállalati kultúrát.

A BambooHR lehetővé teszi, hogy az összes információt egyetlen biztonságos adatbázisban tárolja, amelyet dinamikus szerkesztési és jelentési eszközök biztosítanak a gyorsabb munkafolyamatokhoz. Vezérli egy olyan webhely vagy mobilalkalmazás segítségével, amelyhez bármikor, bárhol hozzáférhet.

Tegye egyedivé alakiságait és papírjait, hogy megkönnyítse a fedélzeten tartási folyamatot kevésbé stresszes első nap során. E-aláírásokkal rendelkezik, így digitálisan kezelheti a nyilvántartásokat, és megakadályozhatja, hogy a papír felhalmozódjon az asztalra. A követési idő, a PTO, az ellátások, a bérszámfejtés stb. Örömteli a BambooHR-vel.

Ez lehetővé teszi, hogy mélyebben betekintést nyerjen a teljesítmény menedzsmentjébe, az alkalmazottak elégedettségébe és más fontos statisztikákba a következő cselekvési terv kialakításához. Jelenleg világszerte több mint 1,56 millió aktív felhasználóval rendelkezik, és hét napos ingyenes próbaverziót is kínál, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen a szoftverrel kapcsolatban.

Következtetés

A HR folyamatok a modern vállalkozások egyik legkritikusabb aspektusa, legyen az toborzás, bérszámfejtés, teljesítmény vagy előléptetés. Nagy pontosságot igényel, sőt egy kisebb hiba drága is lehet. De ne aggódj többé; beépít egy felhőalapú HRMS-t a szervezetébe, hogy az összes feladat nulla hibával automatizálódjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map