8 Vállalati Alapítási Szolgáltatás, amely segítséget nyújt Önnek az USA vállalkozásának megkezdésében

Ha a legalacsonyabb adókulcs mellett a leginkább integrált nemzeti piacra szeretne lépni, akkor vállalkozását az USA-ban kell létrehoznia..


Ez a világ legnagyobb nemzeti piaca, és az erre való merülés hatalmas sikertörténetek megnyitását jelentené. Valójában ez sokkal könnyebbé teszi megélhetését, és olyan előnyökkel jár, mint például:

 • Vállalatának hírneve javítása
 • Potenciálisan csökkenti az Egyesült Államokból származó jövedelemadóját
 • Meglehetősen egyszerűvé teszi az eladást az amerikai piacon, ha vám- és adóügyi szempontból nézzük
 • Lehetővé teszi az USA tőkepiacának kihasználását különböző üzleti célokra

Ezen a ponton kíváncsi lehet arra is, hogy van-e lehetőség vállalkozás regisztrációja helyett a személyes hitelesítő adatai alapján történő működésre. Miközben van, nem ajánlom. Itt van miért.

Csökkenti a kockázatokat

Egy vállalkozás regisztrálása azt jelentené, hogy mentesülsz a személyes kötelezettségektől és kockázatoktól. Mivel a regisztrált vállalkozása különálló jogalanyá válik, Ön „személyesen” nem felelős az adósságokért. Személyes vagyont sem fogják lefoglalni.

Segít vállalkozásának hatalmas presztízsének megszerzésében

Ha regisztrált vállalkozásként lép fel ahelyett, hogy személyes névvel működne, automatikusan emeli a hírnevét és a professzionalizmust, szó szerint mindenki előtt. Ez azt mutatja, hogy vállalkozása elkötelezett a hatékony és felelősségteljes gazdálkodás iránt.

Könnyebb hozzáférés a finanszírozáshoz

Mint regisztrált vállalkozás, sokkal könnyebb lesz pénzt kölcsönözni a kereskedelmi bankoktól vagy hitelezőktől, mert nem akarnak pénzt kölcsönözni valakinek, aki „éjszakai este”. A törvényes regisztráció hitelességet és bizalmi címkét biztosít.

Különböző lehetőségek vállalkozás regisztrálására az USA-ban

Két népszerű típusú gazdasági egység létezik az Egyesült Államokban.

 1. Business Corporation
 2. Korlátolt Felelősségű Társaság (LLC)

Az üzleti társaságokban a részvényeseket tulajdonosnak tekintik. Megválaszthatják az igazgatókat, akik meghatározzák a politikákat és célokat, és akár elemezhetik az előrehaladást és a tevékenységeket. Az igazgatók megválaszthatják a tiszteket is, akik napi szinten vezetik a társaságot.

Másrészről, a korlátolt felelősségű társaságban (LLC) a tulajdonosokat tagoknak nevezik, és mindegyikük felelős a felelősségért. Túlzott terhek esetén a tagok kinevezhetnek vezetõket a munkaterhelés állandó megosztására.

Sokkal több különbség van e kettő között, de a legfontosabb a vállalkozás kézi regisztrálásának folyamata. Sok lépés van benne, és néhánynak nevetségesen túlterhelő lehet.

Megmentésére felsoroltam ezeket a megoldásokat, amelyek megkönnyítik vállalkozásának létrehozását. Az összes papírmunkát elvégzik, és elküldi Önnek a kitöltött bejelentését, ha nagyon rövid időn belül elkészült.

ZenBusiness

Ragyogó kis üzleti szolgáltatások platformja, ZenBusiness segítséget nyújthat a vállalat megalakításában, amely magában foglalja a név elérhetőségének keresését, az alapszabály elkészítését, mindazonosság ellenőrzését és az alapítási dokumentumok benyújtását az államnak.

Egyéb alapvető szolgáltatásokat nyújtanak vállalkozásuk működtetéséhez és növekedéséhez is, például állami követelményeknek megfelelő megfelelőségi szolgáltatásokat, például regisztrált ügynököt és gondtalan garanciát, valamint könyvelést, üzleti biztosítást és domainneveket, többek között.

Azt mondanám, hogy gyorsak és nagyon egyszerűek, mint a többi odakint. Ráadásul árazási terveik sem olyan drágák. Az indulási terv mindössze 49 dollárba kerül, ha évente számlázik.

Filenow

Ingyenes EIN és regisztrált ügynökökkel, Filenow lenyűgöző szakemberekkel rendelkezik, amelyek segítenek vállalkozása felállításában az Egyesült Államokban, függetlenül attól, hogy LLC vagy Business Corporation. Hozzáférést kap azok szakértői támogatási szolgáltatásához, és nincs rejtett díj.

Íme néhány a Filenow kínálatából:

 • Minimális papírmunka szükséges
 • Korlátlan prioritású telefonos és e-mail támogatás
 • 24 órás megrendelés feldolgozása
 • Expressz szállítás + dokumentumok e-kézbesítése

A legjobb az összesközül? Csak töredéke kerül. Most már olyan gyorsan elindulhat, és akár pénz-visszatérítési garanciát is igénybe vehet, ha nem tetszik az ő szolgáltatásuk.

DelawareInc

1981 óta működik, DelawareInc alacsony átalakítási árai vannak, ami mindössze 179 dollár. Most már megadhatja adatait, és ellenőrizni fogja, hogy ugyanazon a napon benyújtják-e a cégét, ami meglepő. Eddig több mint 175 000 ügyfelet szolgáltak ki, tehát elmondhatja, hogy elég jártasak ebben a játékban.

A honlapjukon gyors névvizsgálatot végezhet, vagy közvetlenül megkezdheti vállalkozásának kialakulását.

MyCompanyWorks

2001 óta több mint 60 000 vállalat alakult, MyCompanyWorks egy újabb lenyűgöző szolgáltatás, amely elősegíti vállalkozásának létrehozását. Felállíthatja és működhet, ha kiválasztja a társaság típusát és az államot, kitölti az online űrlapot, és ennyi, akkor megkapja az iratokat.

Nagyszerűek a következő okok miatt:

 • Szuper egyszerű műszerfal
 • Képesség nyomon követni a megrendeléseket
 • Ingyenes dokumentumok elektronikus kézbesítése
 • A bejelentést ugyanazon a napon dolgozza fel
 • Könnyű telepítővarázsló az egyértelmű útmutatáshoz

Átlagos osztályozásuk 4,9 / 5 csillag, ami nagyon elképesztő.

Incfile

Rejtett díjak nélkül, Incfile lehetővé teszi, hogy vállalkozását akár 0 dollárra is felállítsa. Még csak nem viccel. A kezdéshez csak fedeznie kell az állami díjakat, és máris jó lehet. Az összes csomag tartalmazza:

 • Név keresés
 • Előkészítés és benyújtás
 • Másnap feldolgozás
 • Vállalati figyelmeztetések az egész életre
 • Megrendelésének online követése
 • Üzleti adókonzultáció költség nélkül
 • Ügyfélszolgálat egész életen át

Sokkal több van rajta, és elkezdheti megtapasztalni mindet.

Swyftfilings

Csakúgy, mint a listán szereplő többi, Swyftfilings, szintén kezeli az összes papírmunkát, és időt és pénzt takarít meg a folyamat során. Támogatási csoportjuk minden tagja üzleti szakember, és biztos lehet benne, hogy nem marad el félúton a vándorlás körül.

Használhatja vállalkozásuk névkeresési opcióját is, ha kitölti a kezdőlapon található kis űrlapot, és egy órán belül visszatérnek, hogy megmondják, létezik-e vagy sem..

Javaslom egy közvetlen telefonhívást vagy csevegést velük, hogy tisztázzuk a folyamatot.

USFormation

USFormation a kizárólag nem az Egyesült Államokban élők számára készült, és a csomagokat erre szem előtt tartva tervezték, lehetővé téve, hogy 24 órán belül megkezdhesse a vállalkozása működését. Miután kiválasztotta a szolgáltatást, az alábbi előnyökkel jár:

 • Ingyenes EIN adóazonosító
 • Ingyenes 2 hónapos amerikai virtuális cím
 • Ingyenes 15 perces adókonzultáció
 • Ingyenes amerikai telefonszám
 • Ingyenes regisztrált ügynök egy évre
 • Banki megoldás az Egyesült Államokban pénzeszközök fogadására és küldésére
 • Életre szóló minőségi támogatás

Nagyon sok előnye van annak, hogy közelebb hozza Önt a szolgáltatásukhoz. Csak nem láthatod ezeket. Minden vásárlás előtti kérdéssel feltétlenül vegye fel a kapcsolatot velük.

ClevverCompany

ClevverCompany segít abban, hogy vállalkozását az USA-ban megalapítsa, anélkül, hogy igazán nagy költségvetés lenne. A folyamat meglehetősen egyszerű, gyors és egyértelmű. Valami így néz ki:

 1. Kitölti az űrlapot
 2. Jogi csapatuk áttekinti a benyújtott dokumentumokat
 3. Elkészítik a szükséges dokumentumokat, sőt ütemeznek egy tárgyalást a közjegyzővel
 4. Az összes dokumentumot megküldik a hatóságoknak
 5. És kész!

Öt lépésből áll a ClevverCompany.

Következtetés

Itt található a legjobb társasági alapítási szolgáltatások listája, amelyek segítségével vállalkozását létrehozhatja az Egyesült Államokban. Mindezek nagyszerűek a maga módján. Csak ki kell választania egyet az ár és a szolgáltatások szempontjából.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map