Számos változás zajlik az útban az emberek kölcsönhatásban vannak különböző kereskedelmi szervezetekkel.


A webhelyeket alkalmazások váltják fel, és úgy tűnik, hogy a Chatbots fokozatosan átveszi az alkalmazások hullámát.

Mi a Chatbot??

chatbot egy mesterséges beszélgetési program, amely elősegíti a chat válaszok automatizálását. Képzelje el, hogy online terméket vásárolt, és tudni akarta szállítási ETA. Mit csinálnál?

Általában elhagy egy e-mailt, felhívja a boltot, vagy bejelentkezik a saját webhelyére, hogy ellenőrizze a rendelés állapotát. Egyetért?

Mi lenne, ha elmenne a üzlet weboldala vagy a Facebook oldalon, hogy megadja a megrendelési számot, és a chatbot megadja a szállítási ETA-t.

Sokkal jobb, nem igaz??

Időt takarít meg az e-mailek hívásakor vagy elküldésekor, és az üzlet az csökkentve a működési költségeket azáltal, hogy nem rendelkezik ügyfélszolgálattal az automatikusan felkérhető kérdésekre.

Miért fontos a Chatbot??

 • Megtakarítja az üzleti támogatási költségeket – Egy-egy beszélgetés az ügyfél és egy üzleti szervezet között bevonva egy embert. Egy személy kérdéseket tehet fel, és az AI-alapú csevegőbot segítségével kérheti őket.
 • Ez megtakarítja az ügyfél időét – az ügyfélnek nem kell időt töltenie telefonálásra vagy e-mailen. Legtöbben csevegési platformon vagyunk, mint például a Facebook, a WhatsApp stb., Így a csevegés révén könnyű kapcsolatba lépni.

Bármely platformon létrehozhat chatbotot vállalkozása vagy személyes számára, beleértve a Facebook Messenger, a WhatsApp, a Webhely, a Slack, a Twitter, stb..

A következő AI-meghajtású A megoldás segít létrehozni egy chatbotot a többplatformos platformon, ideértve a Facebook Messenger.

Chatfuel

Nagyszerű a Facebook automatikus támogatásának automatizálásához, Chatfuel az összes csevegőbot 46% -át birtokolja, amelyek a Messenger-en vannak. Ez hatalmas szám, és ezt teljesen igazolja, mivel elősegíti az értékesítés és a konverziók jelentős növekedését. Az olyan cégek, mint a LEGO és a HelloFresh, nagyszerű eredményeket értek el velük, és azt ajánlom, hogy próbáljon ki egy ingyenes demonstrációt is..

Nem szükséges kódolás vagy korábbi tapasztalat a saját chatbot beállításához. Valójában most már nem is kell regisztrálnia. Csak nyomja meg az „indulás” gombot, és útmutatást kap Önnek egy csomó feladat automatizálásához. ��

Chatbot

Csatlakozhat Chatbot a Facebook oldalával, és kezdje el kezelni az ügyfelek érdeklődését az autopilóton keresztül. Nagyon sok ügyfelet képes kezelni, mindezt AI technológiájuknak köszönhetően. Ez cserébe segít fokozni az elkötelezettséget, növeli az értékesítést, és jó hírű vállalkozásokat építhet boldog ügyfelekkel.

Testreszabhatja az egyes üzeneteket, szerkesztheti az üdvözlő szöveget, és automatikusan engedélyezheti képek hozzáadását, ha szükséges. Ezenkívül beágyazhatja a kártyákat, válaszolhat javaslatokra és a megvalósítható CTA gombokra.

Rengeteg előre elkészített sablon közül választhat, és ingyenesen elindíthatja a 14 napos próbaverzióját.

SendPulse

Nagyon intelligens és vizuálisan vonzó, SendPulse lehetővé teszi a különféle funkciók konfigurálását és az igényekhez igazítását. Például létrehozhat üzenetáramlásokat az ügyfelek egy élő képviselőhöz történő irányításához, amikor a beszélgetés ezt megköveteli. A kommunikációs logikát kulcsszavak szerint is rendezheti, például „ár”, „kézbesítés” és „vásárlás”.

Ezen kívül:

 • Részletes elemzés
 • Adjon hozzá előfizetési kütyüket a jövőbeli frissítésekhez.
 • Tömeges üzenetet küld az ügyfeleknek a chatboton belül
 • Adjon hozzá csevegő widget a webhelyéhez.
 • Helyezzen be fájlokat, kártyákat és egyéb adathordozókat, amikor csak szükséges

Sokkal több van benne, amit érdemes felfedezni. Feltétlenül regisztrálj ingyen.

Botsify

Személyre szabott üzenetekkel és gyors válaszadási sebességgel, Botsify automatizált ügyfélszolgálat segítségével rövid időn belül segíthet az 5x ROI elérésében. Gyűjt beszélgetési űrlapokat, vált a botról az emberi képviselőre, sőt sokféle nyelv közül választhat, hogy kiszolgálja a szélesebb közönséget.

A Botsify lehetővé teszi chatbotok létrehozását a Whatsapp, a Facebook, az SMS és a webhely számára. És a nagy dolog az, hogy több csevegőbotot hozhat létre ugyanazon a platformon a különböző célok és feladatok végrehajtására.

Ha mindez érdekli, akkor vegye igénybe a 14 napos ingyenes próbaverzióját.

Dialogflow

Erőteljes AI technológia hajtja, Dialogflow lehetővé teszi természetes hangulatú beszélgetések létrehozását a hangalkalmazásokba és a szöveges chatbotba integrálva. Ez is a Google megoldása, tehát nagyon kevés esély van arra, hogy ez nem lesz kielégítő. Egyesíti a gépi tanulás erejét, hogy még jobb élményt nyújtson.

A Dialogflow több mint 20 különböző nyelvet támogat, és hibátlanul működik az ügyfelekkel, szinte bármilyen eszközről böngészve, legyen az akár hordozható készülékek, telefonok, hangszórók stb..

Az olyan vállalatok, mint a Dominos, a Mercedes és a Giorgio Armani, ezt a megoldást használják az értékesítés előtti és az értékesítés utáni kérdések kezelésének simításához. A kezdéssel is ingyen regisztrálhat.

Segítségre van szüksége az induláshoz? Nézd meg ezt Dialogfolyamat.

Converse.ai

Converse.ai egy San Francisco-i székhelyű cég, amely lehetővé teszi, hogy chatbotokat készítsen üzleti szervezete számára.

A Converse.ai integrációt kínál a Google, Slack, Twitter, Twilio, Kik, Réteg, Intercom, Airtable, Repülési statisztikák, MailChimp, Mailgun, és HubSpot.

Főbb

 • Könnyen használható web-alapú felhasználói felület.
 • A botot használó felhasználókkal folytatott több párbeszédet pontosan megítélik, és megfelelő választ kapnak.
 • Egy kattintásos integrációt kínál a legtöbb platformon.

ManyChat

FB üzenetküldő platform támogatásra, értékesítésre és marketingre.

ManyChat felajánl egy drag-n-drop bot készítőt, ahol meghatározhatja a logikát, automatizálhatja a feladást és még sok más.

Nem csak a Facebook oldalán, hanem csevegési ikont is megvalósíthat webhelyén, hogy növekedjen előfizetői. Úgy hangzik, mint egy marketing chatbot platform.

smooch

A nagy teljesítményű API-val smooch, létrehozhat chatbotot több platformon valamint a Facebook Messenger. Csak egy egységes API, kapsz néhány robusztus szolgáltatást.

A Smooch integrálódik különböző felső platformokhoz, például Messenger, Twitter, Slack, Zendesk, Android SDK, és iOS SDK.

MobileMonkey

Csatlakoztassa Facebook oldalát, hogy néhány perc alatt INGYEN elinduljon. MobileMonkey megkapta az összes olyan szolgáltatást, amelyre szüksége van a Messenger-kapcsolatok bővítéséhez a termék, tartalom, szolgáltatások stb.

A legjobb tulajdonságok közül néhány

 • Közönség szegmentálása
 • Blast beszélgetések népszerűsítése, értesítés
 • Automatizálja a napi működési feladatokat
 • Készítsen konverziós csatornákat
 • Indítsa el a kulcsszavakon és az interakción alapuló interakción alapuló műveletet
 • Erőteljes elemzés a növekedés nyomon követésére

A MobileMonkey segítségével Ön csevegő widget is felvehet webhelyére.

Botkit

Botkit nyílt forráskódú platform a chatbotok létrehozásához. A Howdy csapata azt fejlesztette ki, amely szemantikai felületet kínál üzenetek küldésére és fogadására, így a fejlesztők az API végpontok helyett a csodálatos alkalmazások építésére koncentrálhatnak..

Íme néhány eszköz, amelyet a Botkit kínál:

Főbb

 • További funkcionalitást adhat az API-hoz.
 • Valós idejű üzenetvezérléssel rendelkezik a tevékenység figyelésére, és részletes használati statisztikákat nyújt.
 • Beillesztheti azokat a buborékokat, amelyek visszatérési értékeket küldnek, amikor a felhasználó rákattint.
 • Testreszabhatja üzenetét úgy, hogy nincs értesítés vagy hangjelzés, miközben a felhasználót elküldi.

Botsociety

Botsociety egy egyszerű eszköz a chatbotok létrehozásához. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi a felhasználó szövegét és a bot válaszát.

Az eredmény azonnal megjelenik a képernyőn a kiválasztott felülettel. Több, mint egy AI-alapú chatbot, egy chat-makett alkalmazás.

Wit.ai

Wit.ai 2015 januárja óta a Facebook tulajdonában van, hogy fejlesztőinek segítséget nyújtson a beszédfelismerésben. A Wit.ai több mint 200000 fejlesztővel rendelkezik, akik API-t hoztak létre a hang által aktivált interfészek felépítéséhez.

A Wit.ai integrálódik a Python, a Node.js és a Ruby rendszerekhez. Teljesen nyílt forráskódú; felhasználhatja egy másik fejlesztő történetét a projekt elindításához.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti platform segít létrehozni az üzleti botot. Ha azt szeretné, hogy megtanulja létrehozni a Chatbot-t, akkor azt javaslom, nézd meg ezt Udemy tanfolyam.

CÍMKÉK:

 • AI

 • Chatbot

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me