A Chatbots használatának előnye a vállalkozás számára

Növelje vállalkozását a botokkal


Ha arra keres módot, hogy vonzza és tartsa meg ügyfeleit, akkor lehet, hogy hozzá kell szoknia a Chatbotshoz. Lehet, hogy találkozott a „Chatbots” kifejezéssel, de elhanyagolhatja az információkat, hogy ezek a chatbotok a „következő nagy dolog”, és azért vannak itt, hogy teljes forradalmat szolgáljanak azzal, ahogyan a vállalkozások ma működnek..

Bármely iparág vállalkozásai általában kiterjedt ügyfélkörrel rendelkeznek. Ennek végeként felhívás lehet a személyre szabott, gyakorlati útmutatás nyújtása a kilátások és a fogyasztók számára. Ez az oka annak, hogy ezeknek a mezőknek a chatbotjai ilyen gyorsan növekedtek a keresletben.

A rutin feladatok elpusztítják a kreativitást és a termelékenységet.

Vitathatatlan tény, de ha bizonyítékra van szükség, az adatok azt bizonyítják, hogy az emberek átlagos munkanapja 80% -át költik az alacsony értékű, nulla értékű tevékenységekre..

Hogyan lehet a vállalkozások kezelni ezt a kérdést? A chatbotok beépítése az egyik legújabb és praktikus válasz.

Noha a chatbotok még kialakításukban vannak, az elsődleges technológiai cégek mindenféle eszközt összeállítanak, hogy előkészítsék őket a mesterséges intelligenciával. Hamarosan a felhasználók már nem tudják megmondani, hogy valódi emberrel vagy chatbottal beszélnek-e.

Érdekesen hangzik?

A kiskereskedőknek újragondolniuk kell megközelítésüket, ha ügyfeleik elkezdenek elkerülni az üzlet-specifikus alkalmazásokat vagy mobil webhelyeket, és szinte teljes egészében az üzenetküldő alkalmazásokban tartják el magukat, ami nagyrészt meglehetősen jelentős.

Nincs azonban olyan információ, mint ideális világ a chatbotokról. Noha a virtuális asszisztensekkel folytatott kommunikáció szerénynek tűnhet, meg kell védeni, ha személyes adatokkal foglalkozunk.

Chatbots

Hogyan példaképesek a chatbotok a vállalkozások számára??

A chatbotok könnyebben elérhetők az építéshez és a megvalósításhoz, mint egy teljes, különálló vállalati alkalmazás.

Például a chatbotok léteznek a Facebook Messengerben is, így a végrehajtáshoz nincs szükség fejlesztői csapatra és hónapokra.

Nincs szükség kódolási ismeretekre a Chatbots használatához, és az első botját délután felépítheti néhány online eszköz segítségével. És a legjobb az egészben, hogy a chatbotok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy meghatározott rutinfeladatokat elvégezzenek, emberi segítség nélkül.

Ez nem csupán azt jelenti, hogy gyorsabb kiszolgálást kapnak, hanem azt is, hogy az emberi támogató személyzet időt is megtakaríthat. Ezenkívül, amikor a Messengerben beszélgető üzleti tárgyalások zajlanak, a csevegési előzmények mentésre kerülnek. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók mindig visszatérhetnek és áttekinthetik a múltban a velük megosztott információkat, és hogy az emberi ügynökök a kontextus szempontjából is megtekinthetik a felhasználó korábbi csevegéseit a bottal együtt.

Vizsgáljuk meg a chatbotok üzleti felhasználásának néhány esetét.

Ólomok létrehozása

A csevegőbotok kötelező eszköz, amikor elvezetések generálására fordul. Például, mondjuk, van egy chatbot, amely fitnesz tippeket ad, és körülbelül 30 ezer ember feliratkozott rá. Most a chatbot napi tényeket szolgáltat az egészségről és a táplálkozásról, vagy új gyakorlatot készít az előfizetők számára.

Chatbots

Ha egy másik kendő márkának szüksége van a termékek promóciójára, akkor azt egy chatboton keresztül lehet átvinni, vagy a cég terméke átadható egy linkel, amelyet az egyének azonnal megvásárolhatnak. Az ilyen affiliate marketing megközelítések legkülönlegesebb része az, hogy fejlesztheti termékeit a célközönség számára.

A munka nyomon követése a Chatbots segítségével

A chatbotok nem tudják átvenni a projektmenedzsereket, de alkalmasak a PM-munkaterhelés csökkentésére és a munka termelékenységének növelésére. Például egy bot a feladatok létrehozására, a csapat tagjaihoz rendelésére, az ellenőrző listák összeállítására és a riasztások küldésére a megbízás megfelelő idő előtti fókuszában koncentrál..

 • Távollét / szabadságkezelés
 • Munkajelentés
 • Feladatkezelés
 • Műszaktervezés
 • Időmérés

Beszélgetési segítségré válik

A csevegőbotok nem olyanok, mint bármely más csevegőalapú szoftver. Leírják a terméket kereső fogyasztók igényeit, és személyre szabott hangulatot adnak minden kommunikációhoz.

Chatbots

Az Al-alapú csevegőbotok arra készteti az ügyfeleket, hogy tudják, hogy kommunikálnak-e egy emberi lénynel. Ennek oka az, hogy látják az ügyfél gépelési mintáját, és megfelelően megbeszélést folytatnak. Továbbá elküldheti push értesítéseit a legújabb ajánlatokról és kedvezményekről az ügyfelek számára.

Segítség a fizetések teljesítésében

A csevegőbotok hasznossága nemcsak arra korlátozódik, hogy ügyfeleket vigyázzanak az online vásárlásra. Hasonlóképpen fizetni is lehet azzal. Időmegtakarítást és egyszerű megrendelést hajt végre.

Chatbots

A Snapchat a közelmúltban bejelentette a Snapcash nevű eszközt. Ez egy virtuális pénztárca, amely tartalmazza a felhasználók kártya adatait. Ennek használatával az egyének fizetést küldhetnek márkáknak, amelyeket vásárolnak, vagy adhatják el barátaiknak és rokonaiknak. Ez növelheti az online értékesítést.

Annak ellenére, hogy chatbotokra van szükség a dolgok kiválasztásához és vásárlásához, némi szkepticizmus van attól, ha a rájuk történő fizetéseket megkapja. Ez elengedhetetlen, mert a tranzakció üzenetek útján zajlik.

Humánerőforrás (HR) menedzsment

A HR chatbotok kiválóan képesek minden szándékra és célra kezelni az ismétlődő kérdéseket, figyelembe véve, hogy a HR osztályok idejük 30-50% -át a vállalati politikáról, a nyaralásról vagy a betegbiztosításról szóló GYIK megválaszolására fordítják, ami nagyrészt meglehetősen jelentős.

Chatbots

Meglepődik, hogy szó szerint megtudja, hogy 2018 júniusában egy L ”Oreal kozmetikai cég bemutatta új toborzóját, akit finoman ismertettek egy AI-meghajtású Mya chatbot-ként. A digitális alkalmazottnak feltétlenül javítania kellett az álláspályázók tapasztalatait, és növelnie kellett a vállalkozásnál már finoman működő 145 toborzó termelékenységét..

Körülbelül 2 millió ember, bármilyen célból és célból, évente nyújtja be jelentkezését a L’Oreal-ba, míg a márka határozottan nem haladja meg az 5000-et. Most Mya kezeli a jelölteket a korai szakaszban, válaszol kérdéseire és értékeli önéletrajzát a vállalat igényei szerint, különös tekintettel a közvéleményre.

A fajta kezdeti ellenőrzésnek köszönhetően a toborzók a megfelelő jelöltek rövid listájára összpontosíthatnak, vagy úgy gondolták. A Mya is javította a jelöltek elégedettségét: ez az első 10 000 állásinterjú után szinte 100% -ot ért el. Ezenkívül a nagyon többfunkciós csevegőprogramok általában segítő kezet nyújtanak különböző HR kérdésekkel kapcsolatban, vagy úgy gondolják.

A vállalkozás minden szándékra és célra jó példája az egyablakos botoknak mindazonáltal, ami többnyire viszonylag jelentős. Funkcióik az előzetes beszállás, a fedélzeten tartás, képzés, kinevezés és a kérdések megválaszolása. Ezek a nyugtalan HR menedzserek szolgálnak minden munkavállaló számára a nap 24 órájában, és nagyrészt az ismételhető feladatok nagy részét alapvető erőforrásokkal adják ki jelentősen.

Chatbots mint ügyfélszolgálati ügyvezető

A legismertebb márkák többsége már a Facebook-on, a Twitter-en, az Instagram-on és más közösségi média platformon található. Ezen márkák szakértői rendszeresen kapcsolatba lépnek az ügyfelekkel és kérdéseikkel foglalkoznak.

Chatbots

Most beállíthatja a Chatbotot, hogy ugyanezt tegye. Például, ha valaki felvesz egy kényelmes ágykészletet, és tudnia kell arról, hogy mellé lesz-e párna és takaró, beszélgethet a bottal, és megkapja a választ. Ez időt takarít meg mind az ügyfelek, mind a kereskedők számára, mivel nekik nem kell e-maileket cserélni kisebb kérdésekkel.

Chatbots mint eseménymenedzser

A találkozók szervezése számos kevés, mégis időigényes lépést tartalmaz, például az aktív munkatársak ütemezésének szinkronizálása, a helyiségek idejének ellenőrzése és a résztvevőknek szóló értesítések kiosztása. Ez olyan feladatok kérdése, amellyel a chatbotok kifejezetten segíthetnek.

Chatbots

 • Riasztások küldése a résztvevőknek
 • Találkozók ütemezése
 • Találkozó áttekintése
 • Az esemény utáni visszajelzés gyűjtése
 • Találkozó előkészületei

Kevés AI-alapú digitális asszisztens tájékoztatja a résztvevőket az ütemtervről, az elsődleges eseményekről és az utolsó pillanatbeli változásokról, és ezen felül, és lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy bármilyen kérdésben azonnal kapcsolatba lépjenek a szervezőkkel. Összességében a robotok segítik a fontos események zökkenőmentesebb futtatását, és lehetővé teszik a koordinátorok számára, hogy a szükséges információk megadása helyett összetettebb feladatokra összpontosítsanak.

Következtetés

A legszebb dolog a chatbotoknál az, hogy testreszabhatja őket vállalkozásának egyedi igényeihez, valamint a szervezet által korábban használt beszélgetési platformhoz. A digitális asszisztensek már értékesnek bizonyultak az információk tesztelésében, szűrésében és jelentésében, az ütemtervek kidolgozásában és tervezésében, a riasztások küldésében, az egyedi tevékenységek elvégzésében, az egyszerű lekérdezések kezelésében, mindenki tájékoztatásában és a tucatnyi transzformáció nyomon követésében. Tehát folytassa és használja ezeket az eszközöket az első chatbot létrehozásához.

Az elkövetkező években a chatbotok egyszerűen csak tovább fejlesztik jelenlegi készségeiket és elsajátítják a különböző képességeket. Gyanítottak vannak abban, hogy a chatbotok egyes emberi munkahelyeket nyernek, ezzel növelve a munkanélküliségi rátát.

A Geekflare-nál azonban optimistább forgatókönyvvel bírunk: az egyedi feladatok automatizálása hozzájárul az alacsonyabb árakhoz, a magasabb bérekhez és a felmerülő különböző munkahelyekhez. Nem ez a jó érzés? A chatbotok forradalmat hoztak azzal, hogy az emberek vásárolni vagy szolgáltatásokat szereznek. Személyesek, vonzóak és fantasztikusak!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map