A Geek útmutatója az első online áruház elindításához

Az online áruházak nagyszerű módja annak, hogy kísérletezzenek egy (majdnem) passzív jövedelem. Ha technikai újságíró vagy, akkor órákban felforgathatja a boltot, és azonnal megkezdheti az értékesítést.


Gondoskodnia kell arról, hogy üzlete megfelelő típusú vásárlókat vonzzon, akik felhatalmazással és készen állnak a vásárlásra.

Ez az útmutató a tapasztalt „geek” számára áttekinthető online áruház indítása.

A domain kiválasztása

A márkanév kiválasztásakor először jó ötletre lesz szüksége arról, hogy mit szeretne eladni.

Egyes esetekben a márkanév meglehetősen általános megőrzése lehetővé teszi a készlet megváltoztatását anélkül, hogy túl nagy gond lenne.

A marketing és a webdizájn kiigazítása viszonylag egyszerű lesz a „kezdve a semmibőlEgy teljesen új, szűk piacot kínáló webáruház újjáépítésére.

A domain regisztrálásakor jó ötlet a névgenerátorokkal játszani.

Mindig fontolja meg a többi nyelv helyesírását, és ha lehetséges, vegyen fel kulcsszót a címbe.

Mielőtt elkezdené, néhány barátja futtassa nevét.

Érdemes erőfeszítést tenni annak érdekében, hogy megkapja a márka identitása igaz, mivel segít eladni a termékeket az Ön számára.

Az ügyfelek ismerete

Függetlenül attól, hogy benne tartózkodik, mert szereti egy adott terméket, vagy egy internetes áruházat pusztán nyereségorientált projektként készít, el kell készítenie egy az ideális vásárló azonosításának és megcélzásának terve.

A közösségi média elemző eszközei, mint például Buzzsumo segíthet a tartalomtípusok és a népszerű webhelyek felkutatásában, valamint meghatározhatja azokat a fő befolyásolókat, amelyekkel kapcsolatba lehet lépni. Mindez segít felépíteni a holisztikus vásárlói táj.

Miután összegyűjtött egy betekintést a jegyzetekbe, létre kell hoznia egy ügyfél-személyiséget. Ez egy olyan gyakorlat, amely során tipikus vásárlóról reprezentatív példát alkot, beleértve az alábbiakat:

 • Átlagos vásárlási költségvetésük
 • A rendszeresen olvasott és megosztott tartalom
 • A közösségi médiában követett fiókok
 • Az általuk használt eszközök.

Ezeknek az ügyfeleknek a tartalomtervezés és a márkafejlesztés központi tengelyét kell képezniük.

Információs architektúra

A nagyszerű e-kereskedelmi webhely logikus webhelyszerkezettel kezdődik, amelyet az ügyfelek támogatására optimalizáltak gyorsan és egyszerűen megtalálhatják, amit akarnak.

A kezdetben, a szakaszokban, ne aggódjon, hogy árucikk széles választékát tárolja az online áruházban. A 20-30 termék jó kiindulópont, és bármikor hozzáadhat és elvehet egy-két hónapos értékesítési jelentések alapján.

Nem tart maga semmilyen készletet, és csak kiválaszt egy készletet termékleltár a csepphajóhoz kiváló módja az állományokkal vagy a bevételekkel kapcsolatos kérdések leküzdésére. Nézze meg ezt az Udemy tanfolyamot, hogy többet megtudjon beszerző.

A kategorizálást illetően felejtsd el az ábécé sorrendjét, és ehelyett címkézzék a termékeket típus szerint. A versenytársak kutatása előnyt jelenthet az eladandó termékek és csoportosítása szempontjából.

Scour Amazon a legkelendőbb és népszerű termékkategóriákhoz.

Itt találja azokat az alapokat, amelyeket az üzletnek le kell fednie:

 • Homepage
 • Fő kategóriás oldalak
 • Termékoldalak
 • Rólunk
 • Szállítási és méretezési információk
 • Adatvédelem és a visszatérési politika
 • Lépjen kapcsolatba velünk
 • Blog + terméktartalom

A webhely felépítésével mindig meg kell győződnie arról, hogy a látogatói vannak legfeljebb három kattintással elérhető a honlap.

Ne hagyja figyelmen kívül a blogoldalt az áruház készítésének kezdeti szakaszában. A termékekkel kapcsolatos informatív tartalom és cikkek hozzáadásával erősödik az ön felhatalmazása, és segít az ügyfeleknek inspirálni a vásárlást.

Kötelezően felírhat néhány hónapos heti hozzászólást előre, vagy kiszervezheti a feladatot egy szabadúszó írónak..

Beállítás a kereskedői szolgáltatásokhoz

Az e-kereskedelem házigazdájának kiválasztása személyes döntés, mivel mindegyiknek megvan az erőssége és vonzereje.

Választhat egy üzlet bolt megnyitását az Amazon, az eBay vagy az Etsy webhelyen, vagy dönthet úgy, hogy az egyedi webhelyet a dedikált szerverről hozza létre, például Magento vagy Drupal használatával (ha rendelkezik ismeretekkel és teljes ellenőrzést szeretne).

Ha olyan szolgáltatást szeretne, amely könnyen használható, és mégis lehetővé teszi a testreszabást, elkészítheti webáruházát előfizetésként szolgáltatásként (Saas) opcióval, például Shopify, WooCommerce, BigCommerce, stb..

A szolgáltatás kiválasztásával kapcsolatos döntése során figyelembe kell vennie az Ön igényeit:

 • Könnyű hozzáigazítás a készlethez és a webdizájnhoz
 • Biztonsági követelmények a több fizetési mód elfogadására és az ügyfelek adatainak védelmére
 • Marketing bővítmények és elemző eszközök
 • Képes szinkronizálni a készletkészleteket az eladásokkal
 • A forgalmi adó kiszámításának módjai (az Egyesült Államokon belül), valamint a könyvelés, a számlák stb.
 • Testreszabott funkciók, például termék-testreszabás vagy testreszabási eszközök az ügyfelek számára.

Az áruház népszerűsítése

Miután felkészült az üzlettel, meg kell fontolnia a marketing módszereit a fogyasztók bevonása és az Ön webhelye keresési rangsorának fokozatos kialakítása érdekében az idő múlásával..

A Facebook hirdetése alacsony napi költségkeret mellett állítható be viszonylag egyszerűen; ugyanakkor a hirdetések célzásának megfelelő elérése valamivel több munkát igényel.

Ideálisan arra törekszik, hogy üzletének hirdetési hozzászólásait (átlagosan) körülbelül 70 000 Facebook-felhasználónak célozza meg, hogy jó eredményeket generáljon..

Ez azt jelenti, hogy a célzási kritériumok nem lehetnek túlságosan szélesek vagy túl szűk. Nézze meg közönségének kutatását, és célozza meg hirdetéseit a releváns érdeklődési körök és kulcsszavak alapján, az ügyfelek személye alapján.

Fontolnia kell a címsor, a képek, a videók és a „cselekvésre ösztönzés” megváltoztatását, valamint tesztelését is, hogy megtalálhassa az Ön igényeinek leghatékonyabb hirdetési képletet..

Fontolja meg a Instagram, a Twitter és a Snapchaton keresztül történő hirdetést – bárhol is legyen az ügyfeleklógniLeggyakrabban online.

Néhányuk megengedi a reklámozást, vagy lehet, hogy felhasználói által létrehozott tartalmi ötleteket vagy közösségi média befolyásolókat kell használnia, hogy segítse termékeit a potenciális rajongók előtt..

Az e-mail lista egy hatékony ólomgeneráló eszköz, és a legtöbbet kell kihoznia hűséges rajongói közül, mivel exkluzív ajánlatokat és nagyszerű tartalmat kínál nekik, amelyek arra ösztönzik őket, hogy írjanak véleményeket, vegyenek részt a marketinggel és támogassák az e-kereskedelemüzletüket barátok.

Futás e-kereskedelem e-mail kampányai minden hozzáértő vállalkozó számára nincs értelme.

Az online áruház felépítése a kezdeti szakaszokban gondos tervezést igényel. De miután beállította és elkezdi hirdetni, az ügyfelek visszajelzései és elemző jelentései alapján kiigazításokat és fejlesztéseket végezhet..

Használja az automatizálást és az eszközöket az adminisztráció idejének minél egyszerűbbé tétele érdekében..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map