A legjobb kommunikációs eszközök a távoli csapatok számára

Ki gondolta volna, hogy a „távoli munka” olyan nagymértékűvé válik, mint manapság?


Az otthoni munkát kizárólag azoknak a munkavállalóknak tartották fenn, akiknek szülői szabadságra kellett menniük, vagy egyébként nem tudtak személyesen részt venni a munkavégzésen. Manapság a távoli környezetbarát kifejezés az egyik leggyakrabban használt kifejezés, amikor új munkahely-felvételeket keresnek olyan iparágakban, mint a tech, a marketing, a mérnöki munka és egyebek..

Hasonlóképpen, számos új vállalkozás jön létre, kizárólag a távoli jellegű munkakörnyezet alapjain. És ez nagy a világon elérhető tehetségkészlet miatt. Nem könnyű válogatni olyan dolgokat, mint a vízumok vagy a munkavállalási engedélyek azok számára, akiket igazán szeretne szerezni a csapatában. Tehát a távoli munka komoly kompromisszum azokban a helyzetekben, amikor a legjobban tehetségre törekszik a csapata számára.

Ha megnézzük a távoli munka statisztikáit, 2005 és 2017 között – volt a távoli munkavállalók és / vagy állásajánlatok 160% -os monumentális növekedése a piacon.

távoli munkanövekedés az elmúlt években

Ha gyakran keresi a technológiával kapcsolatos munkákat az egyre népszerűbb Hacker Hírek “Ki bérel??”Havi szálat, egyre több vállalkozás távoli-barátként sorolja fel munkalehetőségeiket. A néhány évvel ezelőtti alig tucat tőzsdei listától a több mint 100 cégig, amelyek olyan tehetségeket keresnek, akik saját otthonuk vagy irodájuk kényelmét szolgálják..

Tehát összefoglalva: nagyszerű idő távoli munkavállalóvá válni. Dolgozzon egy trópusi szigeten a tengerparton (digitális nomád), otthon dolgozzon, miközben figyelte a gyerekeket, vagy dolgozzon autójából, miközben a Grand Canyon látnivalói elmaradnak az előtérben.

Kommunikáció és annak szerepe a munkában

Habár a távoli munka nagyon óriási lehet, ne nézzünk át azon a tényen, hogy még mindig egy nagyobb csapat részeként dolgozol. Ez azt jelenti, hogy a kommunikáció továbbra is nélkülözhetetlen része a napi (vagy legalább kéthavonta) munkafolyamatnak.

Grafikai tervezők, szabadúszó írók vagy egyéb, koncerten alapuló távoli alkalmazottak gyakran elkerülhetik az e-mail / laza kommunikációt. De ez nem lesz a helyzet abban az esetben, ha mérnökként vagy az emberi kapcsolatok képviselőjéhez csatlakozik egy céghez, vagy bármilyen más olyan típusú munkához, ahol a kommunikáció a munkaleírás lényeges része..

Tehát önmagában ezért csak a vállalkozásoknak és az induló vállalkozásoknak kell dönteniük egy speciális távoli kommunikációs eszközről, amelyet hosszú távon használni fognak. Néha, egy adott szerszám visszaütése, és mindent át kell adnia egy alternatívára. Hasonlóképpen, figyelembe kell vennie a tanulási görbét és az adott távoli kommunikációs eszköz alkalmazhatóságát az Ön vállalkozása típusához.

Eszközök a távoli csapattal való kommunikációhoz

A „távoli kommunikációs eszközökre” vonatkozó egyetlen Google-keresés milliárd eredményt eredményez. Jövedelmező téma, amelyre összpontosítani kell, mivel a távoli munka növekszik (ahogy megtudtuk), és az a tény, hogy az ilyen típusú vállalkozás indítása is jövedelmező lehet.

Laza valószínűleg a legnépszerűbb ilyen típusú eszköz a piacon. Slack nemcsak átment több akvizíció, de ez is vonzott óriási mennyiségű beruházás egyéni befektetők és angyalvállalatok részéről. Ez aztán a csúcspontja a Slack going public (IPO) volt a megdöbbentő ár 38,50 USD / részvény, 23 milliárd dolláros értékeléssel.

Laza

Miután magam távoli alkalmazottként alkalmaztam Slackot, csak jó dolgaim vannak róla. Tényleg megkönnyíti a kommunikációt a csapat tagjaival, és többféleképpen feltehetem.

Noha a Slack eredetileg chat-alapú kommunikáció eszközévé vált, a Slack továbbfejlesztette audio- és videohívásokat is. Ez megkönnyíti a konferenciabeszélgetésbe való belépést, az új alkalmazottak mentorálását vagy az általános értekezletek lebonyolítását.

De ez még nem minden. A Slack arra is specializálódott, hogy segítse az egyes iparágak egyedi problémáinak megoldását. És ezek az iparágak:

 • értékesítés
 • Mérnöki
 • AZT
 • Vevőszolgálat
 • Emberi Erőforrások
 • Projektmenedzsment
 • Média
 • …és több!

Bármelyik iparágban is dolgozik, a Slack gondoskodik arról, hogy a kommunikáció a lehető legszélesebb legyen. Például, ha marketing ügynökséget működtet, és a Slack felhasználásával szeretne kommunikálni a csapattal és az ügyfelekkel, van néhány jelentős előnye, amelyből részesülhet..

Az egyik az az integráció a kedvenc marketing eszközeivel.

Marketingintegrációk laza

A Slack támogatja az összes kedvenc marketing eszközét (ennek megírásának idején több mint 100), amelyeket közvetlenül integrálhat a kommunikációs folyamatba. Tehát olyan dolgokat, mint a számlák, a közösségi média, az áttekintések stb., Közvetlenül a Slack irányítópultján lehet kezelni.

És ez vonatkozik az összes többi iparágra is, amelyekre a Slack gondoskodik. Valamennyi üzlet emelője? Bizonyos mértékben biztos. De azt hiszem, hogy a konkrét helyzetek eltérő eszközöket és megközelítéseket igényelnek a kommunikációs kérdések megoldásához.

Vessen egy pillantást arra, hogy milyen egyéb távoli kommunikációs eszközök vannak a piacon. És talán talál valamit, amely megfelelőbb az üzleti vállalkozás típusához vagy projektéhez, amelyen dolgozik.

ProofHub: Projekt-együttműködés csapatok számára

ProofHub

Ha megbízható módszert keres a projektek nagy léptékű kezelésére, keresse tovább ProofHub. Ezek a srácok sok gondolkodásukat befektették a ProofHub lehető legegyszerűbbé és hatékonyabbá tételéhez. Tiszta felhasználói felülettel büszkélkedhet, amelynek kevesebb, mint egy percig tart az ahhoz való alkalmazkodás. Ráadásul egyszerűen egyetlen gombnyomással kategorizálhatja a teljes feladatlistákat.

Minden sikeres távoli csapatnak eszközre van szüksége, amely nem csupán a könnyed kommunikációhoz, hanem a projektek valós időben történő nyomon követéséhez is szükséges. Senkinek sem tetszik a határidők elmulasztása, vagy ami még rosszabb, a megoldatlan kérdések, amelyek közvetlenül érintik az ügyfeleket (értékesítés!). És a ProofHub ezzel a puzzle-vel a saját beépített projektkövető eszközével foglalkozik.

ProofHub projekt menedzsment

Készítsen tervet, írja le az egyes feladatokat, és egyszerűen rendeljen hozzá minden csapathoz a megfelelő csapattagokat. Ez ennyire egyszerű. És megismételheti ezt a folyamatot közvetlenül a ProofHub irányítópultján, ahányszor csak akarja.

Minden projektnek megőrzi a történelemét, megjegyzéseket fűzhet az egyes feladatokhoz, és akár a teljes tervet akár CSV-fájlként, akár diagramként exportálhatja prezentációkban vagy másutt.

A ProofHub írt részletes útmutató arról, hogy hogyan használja a Gantt-táblázatokat mindezt elérni, de azt is megmutatja, hogy mekkora jóságot tudsz kibővíteni ebből a technológiából.

A ProofHub további figyelemre méltó tulajdonságai:

 • Kanban táblák. Ha ismeri a Trello-t, akkor már tudja, hogyan működnek. Készít külön táblákat külön feladatkövetelményekkel, majd csoportosítja a feladatokat a kezdeti szakaszuktól a teljes befejezésig. Minden, a megjegyzéseketől a fájlok hozzáadásáig támogatott.
 • próbanyomat. Ez kivételes tulajdonság minden távoli munkát végző tervezőcsoport számára. Megbeszélheti egy meghatározott szín, betűtípus vagy tervező elem specifikációit, és valós időben igazolhatja azt a ProofHub Proofing szolgáltatásán keresztül. Például, feltölthet egy élő képet a formatervezésről, és a csapat tagjai ezt követően kommentálhatják a szükséges módosításokat.
 • Projektmenedzsment. A ProofHubban kiválaszthatja, ki irányítja melyik projektet. A projektmenedzser megkapja az összes alapvető értesítést az elmulasztott határidőkről és a késedelmes feladatokról, és elszámoltatható marad.

És még sok más. Könnyű lenne egy teljes cikket a ProofHub távoli csapatok számára biztosított kivételes tulajdonságainak szentelni. De ehhez a konkrét körhöz arra összpontosítunk, hogy kiemeljük a piacon a legszembetűnőbb távkommunikációs eszközöket.

Folytassuk.

Codeshare: Valós idejű fejlesztés a csapatoddal

code-share

Egy vezető mérnök sokkal jobb programozási ismeretekkel fog rendelkezni, mint egy junior. De hogyan áthidalhatja a különbséget mindkettő között, amikor távoli csapatként dolgozik?

A válasz code-share. A Codeshare segítségével néhány másodperc alatt valós idejű fejlesztési környezetet hozhat létre a teljes fejlesztői csapattal. És ez több ezer okból hasznos.

 • Bemutathatja az új alkalmazottakat az általános tervezési stílusának, valamint a különböző projektfájlok kezelésének módjáról, és miért.
 • Rendezzen egy-egy mentori foglalkozást, ahol megtanítja az alkalmazottakat a projekt irányába mutatni kívánt irányba.
 • Hasonlóképpen, a Codeshare segítségével konferenciabeszélgetést is tarthat az egész csapattal, hogy együtt dolgozzon az egyes problémákkal. Ha több ember bekapcsol egy megoldást, akkor sokkal gyorsabb felbontás érhető el.

Ennek a speciális szoftvernek az alkalmazásai valóban végtelenek, különösen, ha olyan kérdésekre számít, mint például interjúk, mentorálás, tanulás és még sok más.

A Codeshare működéséhez elegendő egy új munkamenetet megnyitni (amely 24 órán belül lejár), és megoszthatja azt azokkal, akikkel együtt tervezi kódolni..

Most érthető módon ez a speciális eszköz nemcsak valós idejű kódolási környezetet jelent a távoli csapattal. Mint ilyen, a Codeshare-t minden más kommunikációs eszköz kiegészítéseként kell használni, amelyet már használ.

Atlassian: A fejlesztői csapatok aranyszabálya

Atlassian

Mivel a fejlesztés témáján vagyunk, érdemes megemlíteni Atlassian. Noha leginkább házon belüli folyamatos integrációkezelő eszközként ismertek, a legutóbbi kiegészítéssel Bambusz – Az Atlassian egyúttal egy lépést tesz a távoli fejlesztési csapatok számára történő megoldás felé.

A Bamboo gondolata az, hogy egy teljes csapatot kinevezhet a projekt kezdetétől a végéig. Ennek eredményeként a hibajavításoktól a jegykezelésig a Bamboo műszerfalán belül mindent el lehet végezni.

Bambusz példa

Ez abszolút áldás a távoli csapatok számára, mivel egyébként az ügyfélszolgálat szoftverére kellene támaszkodnia, amely feleslegesen növeli a termelékenység csökkenését.

Mondanom sem kell, hogy az Atlassian egyike azoknak az eszközöknek, amelyek kivételesen jól integrálódnak a külső szoftverekhez. A távoli kommunikációs eszközök bármelyikének, amelyet ebben a szakaszban megemlítettünk, valamilyen formában van interakciója az Atlassiannal. És természetesen fordítva.

Záró szavak

Nyilvánvalóan számtalan elképesztő eszköz létezik a távoli munkakörnyezet kezelésére. Úgy gondolom, hogy általánosságban megérintette a piac legjobbjai közül néhányat. Végül el kell döntenie, hogy mi felel meg az adott vállalkozásnak, és milyen típusú csapatot irányít.

Alternatív megoldásként, áttekintheti a Geekflare Gyűjtemények oldalt is, ahol megnézheti más szűk eszközöket számos különféle alkalomra. A projektmenedzsment-környezettel való beállítás először mindig rendetlen. De ha egyszer elindul, szellõnek kell lennie a projektek és az egyes feladatok átvezetésében.

Remélhetőleg az itt bemutatott eszközök pontosan megfelelnek az Ön egyedi igényeinek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map