Ezekkel az eszközökkel generálhat felelősségvállalási nyilatkozatot, EULA-t, visszatérítési és visszatérítési irányelveket vállalkozása számára

Ha webhelye a legjobban néz ki a világon, de nem rendelkezik a szükséges jogi oldalakkal, akkor szeretné kissé kiegyenlíteni a dolgokat..


A weboldal készítése során sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni a dolgok „törvényes” oldalát, és csak az érdekes feladatokra koncentrálnak. Egyetértek azzal, hogy a jogi dolgok felállítása az egyik leg unalmasabb feladat, de ne feledje, hogy mindennél fontosabb.

Lehet, hogy a legjobban megtervezett webhely van, de továbbra is bajban marad, ha nem állítja be a legális oldalakat. Az Ön kényelme érdekében felsoroltam azoknak a legjobb szolgáltatásoknak a néhányát, amelyek lehetővé teszik a felelősségkizárás, az EULA, valamint a visszatérítési és visszatérítési politika könnyű létrehozását..

Érdemes lehet megnézni az adatvédelmi irányelvek, feltételek és a sütik beleegyezésének előállításáról szóló korábbi bejegyzésem is.

De először: itt van, amit tudnia kell ezekről az irányelvek előnyeiről.

Csökkenti a felelősségét, ha valami rosszul fordul elő

Ha vállalkozása harmadik fél általi reklámozásban, egészségügyi termékekben vagy bármilyen tanácsadásban vesz részt, amely bizonyos előnyöket ígér, akkor alapvető fontosságú, hogy megfelelő nyilatkozat legyen érvényben. Védi Önt a tanácsadás / termék / hirdetés eredményével kapcsolatos esetleges állításoktól.

A nyilatkozat arról tájékoztatja az ügyfelet, hogy nem vállal felelősséget, ha valami rosszul fordul elő.

Korlátozza az alkalmazás / szoftver visszaélését

Az EULA használata az alkalmazásához vagy szoftveréhez korlátozza a felhasználót a termék bármilyen illegális vagy nem megfelelő használatához. Például, mivel a szoftvert jó felhasználásra szánják, a következőkre korlátozhatja a felhasználókat:

 • Spamming
 • Hacking
 • Visszafejtés
 • És mások

Biztosítja ügyfeleit

A visszatérítési és visszatérítési politikáról beszélve, az egyik biztosítja az ügyfelek biztonságát. Ügyfelei megtudják, hogy bármit is vásárolnak, az úgy van, ahogy van, és visszaadhatják / visszatéríthetik, ha nem kielégítő..

Fedezzük fel a következő eszközöket és szolgáltatásokat.

TermsFeed

Teljesen ingyenes jogi megállapodásokat generálhat a TermsFeed. Csak akkor kell fizetnie, ha további, a vállalkozása számára megfelelő záradékokat kell felvennie, és ez egy egyszeri díj. Ezeket az oldalakat különféle célokra hozhatja létre, többek között:

 • Weboldalak
 • Mobil alkalmazások
 • Facebook alkalmazások
 • SaaS

Mindhárom dokumentumról rendelkezik, amelyekről ebben a cikkben beszélünk, ami azt jelenti, hogy mindent ingyenesen tető alatt helyezhet el.

termly

Segít naprakész és jogi előírások betartásában, termly az egyik szolgáltatás, amelyre támaszkodhat, amikor megküzd a folyamatosan változó adatvédelmi törvényekkel. Ez lehetővé teszi maroknyi oldal létrehozását, ideértve:

 • lemondás
 • Visszatérési politika
 • Használati feltételek

Az induláshoz egyszerűen megválaszol néhány alapvető kérdést, kiválaszthatja a kívánt elrendezést, majd beillesztheti a kívánt helyre.

Ideiglenesen csak 10 dollárba kerül havonta, de ingyenes verzióját korlátozott kedvezményekkel is használhatja.

WebsitePolicies

A professzionális visszatérítési és visszatérítési politika hosszú utat tehet vállalkozása számára, és WebsitePolices ezt biztosítja neked. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a házirend platformját és célját, testreszabja azt az Ön igényei szerint, és végül közzéteszi. Ilyen egyszerű az egész!

Minden általuk létrehozott irányelv egyedi és az Ön vállalkozása számára csak a megadott részletek segítségével van testreszabva. Indulhat és kipróbálhatja ingyen.

EULAtemplate

EULAtemplate egy fantasztikus EULA-sablonok gyűjteménye, amelyeket testreszabhat, és megfelel az igényeinek. Minden sablon szakszerűen van megírva, és letöltés előtt megnézheti a szavak számát.

Mint általában, minden sablonhoz alapos részleteket kell beírnia a szoftveréről / alkalmazásáról, majd testre kell állítania a projektekre történő felhasználás céljából..

Fiverr koncert

Kevés ember ismeri ezt a csodálatos weboldalt, amely lehetővé teszi, hogy szabadúszókat felvegyen szó szerint bármilyen feladatra. Bár nem fogok minden feladatot elvégezni, elmondhatom, hogy találtam egy csinosat lenyűgöző koncert ez egyéni felelősségi nyilatkozatot és visszatérítési / visszatérítési irányelvet ír fel neked mindössze 10 dollárért.

Van néhány remek véleménye és értékelése, tehát érdemes megnézni.

Shopify

Shopify a nagyszerű e-kereskedelmi szoftverről ismert, ám ezeknek az oldalnak még kevés hasznos eszköze is van, amelyek sokkal könnyebbé teszik a napot. Az egyik a szabad visszatérési politika generátora. Néhány kattintással és testreszabással egy teljes körű visszatérítési politikát hozhat létre vállalkozása számára, hogy azonnal felhasználható legyen..

Emellett egy ingyenes, 14 napos kipróbálást is kaphat a Shopify-ról, amely lehetővé teszi az e-com tér kihasználását egy lehetséges jövőbeli üzlet számára..

Jogi nyilatkozat generátor

Ragyogó és ingyenes eszköz a nyilatkozatok előállításához, Jogi nyilatkozat generátor egy nagyon egyszerű lehetőség ebben a listában. Nem számítanak fel semmit, mert tudják, hogy minden vállalkozás számára kötelező a felelősségvállalás.

Mielőtt még kitölti az űrlapot, látni fogja a megtekintett nyilatkozat előnézetét. Segít abban, hogy eldöntse, szeretne-e ilyesmit. Ha jól van vele, akkor folytassa és kitöltse a kérdőívet. Azonnal megkapja a felelősségkizárást e-mailben.

LegalTemplates

Egy másik ingyenes és professzionális sablon az EULA számára, LegalTemplates, Isten munkáját végzi ezzel a szolgálattal. Kicsit túl sokat kínálnak költség nélkül, ami nagyszerű dolog. Kapsz egy ügyvédi szintű EULA-t, amely védi Önt azáltal, hogy megtiltja a szoftver viszonteladását és visszaélését.

Az EULA sablonját azonnal letöltheti MS Word formájában, és szerkesztheti azt az ön igényei szerint. A honlapon vannak hasznos tudásrészek is, amelyek részletesebben ismertetik az EULA-t. Nagyon javaslom, hogy olvassa el ezeket a szakaszokat a jobb megértés érdekében.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti szolgáltatások elősegítik ezen jogi oldalak létrehozását és a törvényeknek való megfelelését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map