Van B2B modellje, és szeretne több ügyfelet szerezni??


Ha többet szeretne tenni az üzleti vállalkozásával, meg kell értenie az ügyfelek preferenciáit és igényeit. Noha a dolgok az üzleti elemző eszközöktől a marketingstratégiáikig terjednek, tudta, hogy a képernyő-felvevő is segíthet?

Az üzleti élet és a szerződések megtartása könnyebbé válik

Nem mindig lehet szemtől-szembe találkozni az ügyféllel? Ha ügyfele külföldön van, akkor videohívási konferenciát kell tennie.

De emlékszel mindenre, amit az ügyfele mondott? Az emberi elme hajlamos elfelejteni több dolgot, amikor eltömődött. Bár beszélt az ügyféllel, és felhívta a figyelmet az alapvető kérdésekre, érdemes visszatérni erre a találkozóra, és utalni a fontos kérdések egyes aspektusaira..

Itt van egy a képernyő felvevő mint Movavi jön a képbe.

Hogyan segíthet egy képernyő-felvevő??

A képernyő-felvevő olyan szoftver, amely segít audio és video rögzítésében az aktuális képernyőn. A Movavi Képernyő-felvevő Stúdió például segít online videók rögzítésében, a programtevékenységek rögzítésében és a videók készítésében. Ez a szoftver számos tartalom alkotó számára is hasznosnak bizonyulhat.

Itt lesz, amit szeretni fog.

Információk megosztása a széles közönség számára

A vállalkozásoknak információt kell megosztaniuk az érdekelt felek széles körével, például az alkalmazottakkal, az ügyfelekkel és a részvényesekkel. Nehéz lenne ezt megtenni, ha a világ különböző részein helyezkednének el.

A képernyőfelvevő felhasználható előadások és élő találkozók rögzítésére. Segít megosztani az információkat azok között, akiknek szükségük van rá.

Hasznos az oktatók számára

Az oktatók vagy az oktatási intézmények képernyőfelvevő segítségével videókat és információkat rögzíthetnek, amelyek relevánsak a tanítási szempontból..

Ezt az információt később megoszthatják a hallgatókkal, így az osztály vonzóvá és interaktívvá válhat.

Vezérlő hibák a rendszerben

Időnként előfordulhat, hogy a számítógép nem működik a jelig, a számítógép vagy a szoftver speciális hibáinak miatt. A képernyő-felvevő alkalmazás ebben az esetben hasznos lesz. A probléma annyira széles lehet, hogy az ok meghatározása nehéz lehet.

A hiba rögzítése elősegíti a technikusok számára a probléma egyértelmű megértését. Ezért a probléma könnyen megoldható.

Hasznos alkalmazásfejlesztők számára

Az alkalmazásfejlesztők képernyőfelvevő szoftvert használhatnak a hibák nyomon követésére. Nagyon értékes a fejlesztési / létrehozási szakaszokban és a befejező szakaszokban.

Miután az alkalmazást kifejlesztették, a fejlesztő rögzítheti működését a képernyőn, és megoszthatja a potenciális ügyfelekkel. Ez lépésről lépésre segít az ügyfeleknek az alkalmazás működésének megértésében.

Megérteni az ügyfelek igényeit

Ez az egyik elsődleges ok, amiért a vállalkozások a képernyő-felvevő szoftvert választják. Segít nekik megismerni azt, amit az ügyfél akar. A szoftver jelentős előnye, hogy mindig visszatérhet a felvételekhez, és ellenőrizheti, hogy elmulasztott-e egy percet.

Ez a felső vezetésnek is segíteni fogja ügynökök nyomon követését, ha elmulasztottak bármilyen kritikus információt vagy kérdést. Így mindenki számára nyertes.

Segít az audio felvételében

Nem érti meg, mit akar az ügyfél az első próbálkozás során? Ne aggódj! Van egy képernyő-felvevő, hogy megmentse.

Ez biztosítja, hogy ne hagyja ki a releváns információkat. Természetesen a hangminőség is fontos szerepet játszik. A Movavi Képernyő-felvevő Stúdióval azonban biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű képernyőfelvételekkel érheti el a legjobb hangot.

Segít jutalmazni a jól teljesítő alkalmazottakat

A képernyő-felvevő szoftverrel nyomon követheti azokat az ügynökeket, amelyek jól teljesítenek. Lehet, hogy vannak olyanok, akik nem ellenzik azt a gondolatot, hogy munkájukat mindenkor figyelemmel kísérjék. A jól teljesítőknek azonban nincs mit elrejteni.

A felső vezetés a következetességre törekszik, és azoknak, akik ezt teszik, nem kell aggódniuk.

Ha továbbra is kétséges, mindig használhatja a képernyő-felvevő szoftvert. Noha számos fizetett és fizetetlen szoftver elérhető a piacon, ha komolyan veszi vállalkozása növekedését, érdemes fizetős verziót keresni..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me