Hol találhat nagyszerű SaaS termékleírásokat az indításhoz és a bloghoz?

Ha csak most kezdte meg új vállalkozását, akkor tudná, milyen nehéz az összes üzleti feladatot a megfelelő eszközök használata nélkül kezelni..


Több száz eszköz létezik, és nem minden INGYENES. A legtöbb minőségi eszközt fizetették, és néhány száz vagy ezer dollárt fog költeni a vásárlásukra. Ez a helyzet ismerős; minden vállalkozó szembesül ezzel. Legalább addig, amíg vállalkozásuk elég jól működik, hogy fizetni tudjanak érte.

Szóval mi a megoldás??

A legjobb válasz valószínűleg az, hogy a kívánt termékeket megtalálja az üzletekben. Használja a SaaS terméket, így fizetni fog azért, amit használ.

Mi az a Saas??

A SaaS (szoftver mint szolgáltatás) egy olyan modell, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak az interneten keresztül elérhető felhőalapú alkalmazásokhoz és használják azokat. Legyen szó szövegszerkesztésről, e-mail kezelésről, tartalomkezelésről és együttműködésről, számviteli funkciókról vagy bármi másról, a SaaS megoldást kínál mindegyikre.

Tehát igényeitől függően előfizetése alapján megvásárolhatja annak szolgáltatásait. A hagyományos üzleti szoftverekkel ellentétben a szolgáltató az adatközpontban fogja üzemeltetni a szolgáltatást, és közvetlenül hozzáférhet egy szokásos böngésző használatával..

Ha elérhető a szolgáltatás frissítése, akkor az automatikusan bevezetésre kerül, hogy élvezze az előnyöket.

A SaaS népszerűsége azért emelkedik, mert ez felszabadítja a felhasználókat a szoftver- és hardverkezelés bonyolult és unalmas folyamatától. Ön a világ bármely részéről szabadon hozzáférhet. Csak internetkapcsolatra és böngészőre van szüksége.

Különbség a Saas és a hagyományos szoftver között

Sok más tényező különbözteti meg egymástól. Nézzük meg röviden néhányat.

SaaS Hagyományos szoftver
Előfizetési díjEgyszeri díj
Nem kell telepíteni és konfigurálni az alapszoftvertTelepítés és konfigurálás szükséges
Előrejelző költségLehet drága
Ne aggódjon a foltozás miatt; szoftver frissítésekTervezze meg a rendszeres javítást és frissítéseket
Szabadság, hogy lezárjuk a tervet és váltsunk át egy másik eladóraKizárva

Összességében, ha összehasonlítjuk a kettőt, a SaaS kétségtelenül több előnnyel jár, és ez sok bevezetett üzleti vállalkozás, valamint az indító központok kedvenc válogatása. És miért nem? Végül is költséghatékony, megbízható és kevesebb karbantartást igényel a hagyományos szoftverekhez képest.

SaaS termékajánlatok az induláshoz és a blog

Ha SaaS-t köt meg, néhány száz dollárt takarít meg Önnek. Vessen egy pillantást néhány online áruházra, hogy megtalálja azt.

Aktatáska

Ahogy a neve is sugallja, Aktatáska egy komplett csomag, amely tucatnyi szoftver eszközt kínál vállalkozásának létrehozásához, bővítéséhez és méretének növeléséhez. Ezt a platformot az AppSumo fejlesztette ki, hogy a prémium üzleti szoftverek kurátus előfizetési csomagját kínálja.

Számos termék érhető el több kategóriából.

 • Könyvelés
 • Vezető generáció
 • Tervezés
 • Termelékenység
 • A közösségi média automatizálása
 • Sales
 • Hirdető
 • és még sok más…

Képzelje el, hogy minden szoftvert minimális havi költséggel vásárol, csak havonta 45 dollárt. Jó ajánlat!

Néhány kedvenc termék szerepel a csomagban:

 • DesignBold
 • Stencil
 • Vírusos hurkok
 • Awario
 • Plutio
 • SE rangsor
 • Tartalom Stúdió
 • PixelME

Ha külön vásárolja meg, havonta néhány száz dollárt kell költenie, amellyel a táskát 45 dollárral fizeti.

StackSocial

Nagyszerű ajánlatokat találhat a mobil alkalmazások, szoftverek, eszköz, online tanfolyamok és életmód terén. Sok üzlet létezik a termelékenység növelése és a vállalkozás hatékony irányítása érdekében.

Saas Deals, SaaS termék, Stacksocial

A SaaS-ra jellemző üzlet a SEO szoftverekkel, VPN-ekkel, tervezéssel, jelszókezelővel, videószerkesztővel stb. Foglalkozik. Néhány népszerű termék:

 • Upmetrics
 • SEOPop
 • Animatron
 • Jelszó főnök
 • ProtonVPN
 • Wave.video

Az ajánlatok rendszeresen frissülnek. StackSocial fantasztikus ajándékokat és ingyenes szolgáltatásokat is kínál. Tehát nézd meg az oldalt, hogy megragadja a legjobb ajánlatot.

Dealify

A legtöbb üzlet növekedési hackelésre irányul, amely elengedhetetlen az induló növekedéshez.

Takarítson meg akár 90% -ot. A legjobb dolog az, hogy még ilyen alacsony áron is ugyanazokat a funkciókat kapja, amelyeket a termék kínál az eredeti áron. Azt is engedélyezheti Dealify hogy riasztási értesítést küldjön minden alkalommal, amikor jó üzlet áll rendelkezésre az Ön számára.

AppSumo

AppSumo egy híres oldal, ahol vonzó ajánlatot találhat a korai indításhoz. Az üzletek többsége ~ 50 dollárban zajlik, amelyek általában 300-500 dollárba kerülnek. Az AppSumo indítója Noah Kagan segített több ezer vállalkozásnak a tökéletes termék megtalálásában a legalacsonyabb költség mellett.

Ezek többsége életre szóló üzlet, tehát nem szükséges megújítani őket. Használhatja őket, amíg csak akarja.

A múltban a következő üzlet egy része kevesebb, mint 50 dollárért volt elérhető.

Ennek ötletet kell adnia a költségmegtakarításról.

Rajtad a sor

A fenti platformok számos vezető üzleti vállalkozásnak segítettek pozitív eredményekkel megvalósítani növekedési és méretarányos stratégiájukat. Biztos vagyok benne, hogy az Ön vállalkozása is profitálhat belőle.

Tehát folytassa, válassza ki a vállalkozás számára a legjobb ajánlatot, és nézze meg, hogyan segít. Közben ne felejtsd el visszajutni és küldj visszajelzést. Szeretnénk hallani rólad.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map