Legjobb fizetési megoldások a Blogger és a Freelancer számára

Ha szabadúszóként vagy bloggerként törekszik, akkor külföldi ügyfelekkel kell foglalkoznia, és vállalkozásának több valutát kell elfogadnia..   


A mai bejegyzésben a bloggerek és a szabadúszó fizetési lehetőségeiről fogunk beszélni, amelyek sokkal könnyebbé teszik a kifizetések fogadását az Ön számára..  

Ez a bejegyzés egy összeállítás, amely mélyreható kutatásokon és néhány olyan szabadúszó javaslatán alapul, akik már kipróbálták és tesztelték ezeket a platformokat. Tartsa a listát rövid, de szemléltesse; Hat fizetési platformon fogok beszélni, amelyeket figyelembe kell vennie.

Tehát kezdjük.

TransferWise

TranferWise egy nemzetközi transzferszolgáltatás, amely viszonylag új szereplő a piacon. Ami a TransferWise-ben egyedülálló, a versenyképes árfolyamok, az előzetes díjakkal kapcsolatos tudatosság.

Online fizetési szolgáltatások
A TransferWise által a fizetés feldolgozásához szükséges idő változó tényező a pénznemektől, az országtól, a fizetési módoktól és az összegetől függően.

A belépés után beléphet egy beépített árkonverzióba, ahol kiválaszthatja mind a feladó, mind a címzett pénznemét, és megadhatja az összeget. Az élő átváltási árfolyam számológép konvertálja az összeget a kedvezményezett országához és pénzneméhez, alkalmazza a díjakat, megadja a tranzakció befejezésének hozzávetőleges dátumát..

Tehát látod, mindent előre tudsz, és ha boldog vagy, folytathatod.

Szabadúszóként választhat személyes vagy üzleti fiókot; ez a te választásod. De bármit is választ, INGYENES! Küldhet vagy fogadhat fizetést az összes nagyobb országtól, beleértve az Egyesült Államokat, Indiát, Kínát, Egyesült Királyságot stb. Ha Indiában van, akkor remek lehetőség lenne USD-t kapni, és a legjobb esetben INR-ben fizetni. valuta árfolyam.

Úgy tűnik, hogy a BTW, a TransferWise 19-szer olcsóbb, mint a PayPal.

Payoneer

Ha a PayPal alternatíváját keresi, Payoneer kiváló lehetőség lehet az Ön számára. A Payoneer kiemelkedik az a tény, hogy a felhasználók vehetik igénybe & online kattintással fizethet, követheti számlaegyenlegét, sőt a teljes tranzakciós előzményeket is.

A Payoneernek 3-5 munkanapon belül van szüksége a fizetések feldolgozására, és támogatja a következő valutákat.

 • usadollár
 • EUR
 • angol font
 • CAD
 • AUD
 • jen
 • CHN
 • CZK
 • PLN
 • DÖRZSÖLÉS
 • VND

Küldhet vagy fogadhat fizetést másik Payoneer számláról vagy hagyományos bankszámláról. A díjak eltérőek, és azok részleteit ellenőrizheti díjak oldalon.

Revolut

Revolut már több mint 6 millió hűséges felhasználót büszkélkedhet azzal, hogy egyszerűbbé, egyszerűbbé teszi a monetáris tranzakciókat, és kéznél van. A Revolut kezdetéhez először töltse le az alkalmazást az iStore-ból vagy a GooglePlay Store-ból, regisztráljon és nyisson meg egy fiókot.

Szabadúszóként nélkülözhetetlen nyomon követni, hogy honnan származik pénzed, és hová kerül személyesen, valamint szakmailag.

A Revolut mobil alkalmazás ügyes, gyors és szinte mindent megtehet az alkalmazáson belül. Ez az egyik legjobb, amit valaha láttam.

A Revolut üzleti számlája segít megszabadulni az árfolyamok, a határokon átnyúló átutalások és az egyéb díjak nem kívánt változásaitól, amelyeket egyikünk sem emlékszik, és hosszú távon mégis veszít pénzünket.

A Revolut a könyvelő szerepét is ellátja, és kezeli a fiókját, így több időt hagyhat produktívvá és a legjobban csinálni. Ügyesen akár 29 valutát tranzakcionál.

Csík

Csík a fizetés-feldolgozási megoldás azon vállalkozások számára, amelyek bevételük és profitjuk szempontjából az internetre támaszkodnak. A Stripe által kínált szolgáltatások egy intelligens fizetési oldal, testreszabott felhasználói felület eszközkészlet, számlázás, kártyás fizetési lehetőségek, pénztárcák, valuták, banki átutalások és egyebek.

Online fizetési szolgáltatások

Használhatja a mobil interfészeket, a bevételoptimalizálási engedélyt, a Stripe radarot, a 3Dbiztonságot és a vitakezelést bármilyen csaló helyzet bekapcsolásához, pénzügyi beszámoláshoz, konszolidált beszámoláshoz, számviteli támogatáshoz, valamint sok más ilyen modern szolgáltatáshoz..

A Stripe által a fizetések feldolgozásához szokásos idő 5-10 munkanap. A Stripe több mint 20 országban működik, és több mint 135 valutában foglalkozik.

Google Pay

Google Pay megkönnyíti a monetáris tranzakciókat ingyen, mobil- vagy asztali eszközéről. Ügyfeleinek csak meg kell adniuk az Ön e-mail címét vagy telefonszámát, hogy elküldjék neked a pénzt. A fiók létrehozása után el kell generálnia egy PIN-kódot, amelyet az összes tranzakció kezelésére használ.

A Google mindenhol megtalálható!

A fizetés feldolgozási ideje gyors, a betéti kártyák és a banki átutalások nem számítanak fel díjat. A Google Pay több mint 30 országban működik, és több mint tíz valutát támogat.

PayPal

Ez a lista nem lenne teljes PayPal.

Mint sokan már tudják, a PayPal egy online fizetési szolgáltatás, amely teljes hatékonysággal, gyors és egyszerű módon lehetővé teszi a fizetés elfogadását és a fizetést. A PayPal több mint 270 millió felhasználóval, 200 országban tevékenykedik, és több mint 26 valutában végez tranzakciókat a világon a legszélesebb körben elfogadott fizetés-feldolgozó rendszer, amely szuper felhasználóbarát.

Csak annyit kell tennie, hogy létrehozza a fiókját a PayPalban, majd összekapcsolja a hitel- / bankkártyájával. Ezt követően 48 órán belül ellenőrizze fiókját. Ezután elkezdheti pénz elfogadását és küldését a világ különböző részein élő embereknek, bárhol is van.

Cserébe bizonyos díjakat számít fel a kifizetések feldolgozására. 30 cent kerül felszámolásra minden egyes, az Egyesült Államokon belül végrehajtott tranzakcióért. Ha pénzt kap az Egyesült Államokból, a PayPal levonja a teljes összeg 2,9% -át. Ha a tranzakciókat más országok között hajtják végre, akkor a díjak 4,4% -ot tesznek ki, az adott ország százalékos díjával együtt. A PayPal által a fizetések feldolgozásához szokásos idő 3-5 munkanap (szo, vasárnap) & Ünnepek kivételével).

Néhány fantasztikus szolgáltatás, amelyet a PayPal kínál, a PayPal.Me, ahol létrehozhat saját linket a nevével, képeivel, megoszthatja ezt a linket SMS-en, közösségi médián és e-maileken keresztül az ügyfelekkel.. 

Készíthet egyedi számlákat, elküldheti azokat több fiókra, küldhet ütemezett számlákat az előnyben részesített dátum szerint, valamint küldhet ismétlődő számlákat, nyomon követheti az összes számlát, és elfogadhatja a teljes vagy részleges kifizetéseket is. A fizetési kérelmet közvetlenül e-mailen keresztül is megoszthatja. Ügyfelei saját PayPal-számlájukkal vagy bankszámlájukon keresztül fizethetik meg a befizetést & bankkártyák.

Következtetés

Ezek voltak a legnépszerűbb fizetési szolgáltatások közül, amelyeket választhat. Természetesen vannak más fizetési lehetőségek is, például a Cash App, a QuickBooks Online, Skrill, Venmo, Dwolla, Xero, Letéti, Western Union, Moneygram, Paymo stb..

Tehát a piacon nem hiányzik a fizetés-feldolgozó eszközök. De légy tudatában a csalóknak, mivel ezek a platformokat pelyhesítik. Remélem, hogy ez a cikk segít abban, hogy nullára lépjen a kívánt fizetési feldolgozó rendszerben, és megkezdje a szabadúszó karrierjét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map