8 millors proveïdors d’allotjament VPS el 2020

Esteu buscant el millors proveïdors d’allotjament VPS per al vostre negoci? Aquí trobareu els principals proveïdors de serveis d’allotjament VPS del 2020.


VPS és un terme que representa a servidor privat virtual que és un servidor privat que té la seva pròpia còpia del sistema operatiu on tots els usuaris i clients del sistema operatiu poden instal·lar qualsevol programari disponible o executat en aquest sistema operatiu..

El preu d’aquest servidor és molt baix en comparació amb qualsevol altre servidor físic dedicat que tingui funcions equivalents. Hi ha moltes empreses que allotgen un servidor privat virtual per als seus treballadors que poden treballar conjuntament en aquest sistema operatiu i poden instal·lar qualsevol programari que s’ofereix en aquest servidor..

Aquí trobareu la llista dels 8 proveïdors d’allotjament VPS més importants el 2020 i també es comentarà cadascun d’ells. Aquests proveïdors d’allotjament VPS proporcionen els seus serveis a l’Índia, Estats Units, Regne Unit, Austràlia, Canadà, Europa, Alemanya, Singapur, Indonèsia i tots els altres països del món.

 1. ScalaHosting
 2. Bluehost
 3. Dreamhost
 4. Hostinger
 5. A2 Hosting
 6. Hostwinds
 7. GreenGeeks
 8. WebHostingPad

A continuació, es detalla la informació més detallada sobre tots aquests proveïdors d’allotjament. A continuació, podreu llegir totes les funcions de tots els 8 proveïdors d’allotjament VPS i el bé que tenen a la indústria de l’allotjament VPS.

Millors proveïdors d’allotjament VPS el 2020

1. ScalaHosting

ScalaHosting és una empresa que creu en la fiabilitat dels clients i viu per aquest objectiu. Fundada l’any 2007 i després de deu anys, ha proporcionat servidors fiables als clients.

Hi ha principalment tres serveis que ofereix Scala Hosting que inclouen allotjament web compartit, pla d’allotjament de distribuïdors i plans de servidors núvols SSD. Scala Hosting utilitza els processadors E3 i processadors E5 per als seus servidors, de manera que el seu servidor no ha de disminuir ni desaccelerar en molts, ja que hi ha molt de trànsit..

Característiques:

 • Panell de control de SPANEL
 • Còpies de seguretat remotes diàries
 • Captures de pantalla gratuïtes
 • Completament gestionat
 • Migració gratuïta
 • Protecció de seguretat SShield
 • Adreça IP dedicada
 • Recursos garantits
 • Millors rànquings de Google

Plans d’allotjament de Cloud VPS gestionats:

IniciAdvancedBusinessEnterprise
9,95 dòlars / mes21,95 dòlars / mes41,95 dòlars / mes63,95 dòlars / mes
1 nucli de CPU
2 GB de RAM
SSD de 20 GB
2 Nucli de CPU
4 GB de RAM
SSD de 30 GB
4 Cores de CPU
6 GB de RAM
SSD de 50 GB
6 Cores de CPU
8 GB de RAM
SSD de 80 GB

Plans d’allotjament de Cloud VPS autogestionats:

IniciAdvancedBusinessEnterprise
10 $ / mensuals19 $ / Mensuals$ 33 / Mensual49 $ / mensuals
1 nucli de CPU
2 GB de RAM
SSD de 50 GB
2 Nucli de CPU
4 GB de RAM
SSD de 70 GB
4 Cores de CPU
6 GB de RAM
SSD de 100 GB
6 Cores de CPU
8 GB de RAM
SSD de 150 GB

Obteniu ScalaHosting

2. Bluehost

Bluehost és un dels noms més antics d’allotjament web i és el servidor més gran a l’hora d’allotjar-se a WordPress. Quan utilitzeu Bluehost, no us haureu de preocupar que el vostre lloc web funcioni lentament, fins i tot hi ha una gran quantitat de trànsit al servidor. Aquesta és la millor característica de Bluehost que no permet que cap dels llocs web allotjats al seu servidor passi lent en cap condició.

Aquest amfitrió web és conegut pel seu excel·lent suport als clients on estan disponibles les 24 hores del dia. Si ets una persona que pertany a petites empreses i està pensant a allotjar el teu lloc web a través de Bluehost, hauríeu de saber que està en la màquina número 1 dels llocs web de petites empreses. L’usuari principiant d’aquest servidor d’allotjament web ofereix un domini gratuït, SSL gratuït, creador de llocs gratuït amb moltes plantilles.

Plans i preus:

StandardEnhancedUltimate
19,99 dòlars / mes29,99 dòlars / mes59,99 dòlars / mes
2 Cores
Emmagatzematge SSD de 30 GB
2 GB de RAM
Amplada de banda de 1 TB
1 Adreça IP
2 Cores
Emmagatzematge SSD de 60 GB
4 GB de RAM
Amplada de banda de 2 TB
2 Adreces IP
4 Cores
Emmagatzematge SSD de 120 GB
8 GB de RAM
Amplada de banda de 3 TB
2 Adreces IP

Obteniu Bluehost

3. Dreamhost

El proveïdor d’allotjament web Dreamhost té la seva seu a Los Angeles i és propietat de la Dream Network i va iniciar l’allotjament web per primera vegada l’any 1997 i ara compta amb més de 400.000 clients i hi treballen més de 200 empleats sota aquesta empresa..

Si ets la persona que vol explorar alguna cosa més que els blogs, DreamHost és una cosa que està pensada per a tu. Si veieu l’escenari actual d’aquesta empresa d’allotjament web, ara acull més d’1,5 milions de llocs, que és un bon nombre per a una empresa d’allotjament web.

DreamHost és capaç de llançar el servidor núvol en només 30 segons i també és el membre Gold de l’OpenStack Foundation. DreamHost és el millor per a que les petites empreses acullin els seus llocs web per estar disponibles a Internet.

Plans i preus:

VPS BasicVPS BusinessVPS ProfessionalVPS Enterprise
10,00 dòlars / mes20,00 $ / mes40,00 dòlars / mes80,00 dòlars / mes
1 GB RAM
Emmagatzematge SSD de 30 GB
Llocs web il·limitats
Trànsit il·limitat
Certificat SSL gratuït
Correu electrònic il limitat del vostre domini
2 GB RAM
Emmagatzematge SSD de 60 GB
Llocs web il·limitats
Trànsit il·limitat
Certificat SSL gratuït
Correu electrònic il limitat del vostre domini
4 GB RAM
Emmagatzematge SSD de 120 GB
Llocs web il·limitats
Trànsit il·limitat
Certificat SSL gratuït
Correu electrònic il limitat del vostre domini
8 GB RAM
Emmagatzematge SSD de 240 GB
Llocs web il·limitats
Trànsit il·limitat
Certificat SSL gratuït
Correu electrònic il limitat del vostre domini

Obteniu Dreamhost

4. Hostinger

L’empresa d’allotjament web Hostinger, que va ser fundada el 2004, ha format a les llistes de distribució de proveïdors d’allotjament VPS perquè ha estat la central d’allotjament web des de la seva fundació. Aquest proveïdor d’allotjament web compta amb més de 29 milions de clients procedents de tots els racons de la terra i si veieu en xifres, aleshores té clients de 178 països.

Cada dia, 20.000 nous clients s’inscriuen a Hostinger i aquest proveïdor d’allotjament web té tot el que tingui per a que tinguin tanta estimació i acolliment per part de les persones de tot el món que s’inscriuen al mateix cada dia..

És un dels servidors d’allotjament web amb més ràpid creixement que va tocar la marca dels 10 milions l’any 2014 i, més tard, el 2017, la base d’usuaris de DreamHost va augmentar fins als 29 milions d’usuaris. L’empresa ofereix funcions gratuïtes per als usuaris, que és el principal atractiu per a les persones que busquen algun lloc per allotjar el seu lloc web.

Plans i preus:

VCPUMEMORYSTORAGEBANDWIDTHPRICE
1 vCPU1 GB20 GB1000 GB3,95 dòlars / mes
2 vCPU2 GB40 GB2000 GB8,95 dòlars / mes
3 vCPU3 GB60 GB3000 GB12,95 dòlars / mes
4 vCPU4GB80 GB4000 GB15,95 dòlars / mes
6 vCPU6 GB120 GB6000 GB23,95 dòlars / mes
8 vCPU8 GB160 GB8000 GB29,95 dòlars / mes

Obteniu Hostinger

5. Hosting A2

A2 Hosting és un dels millors proveïdors d’allotjament VPS que actualment treballen en aquesta era digital de tants proveïdors d’allotjament VPS. Els serveis que ofereix l’allotjament VPS A2 inclou l’allotjament web tant d’allotjament Linux com Windows, també t’ofereix espai i amplada de banda il·limitada, també pots fer la transferència gratuïta del lloc mitjançant l’allotjament A2..

Els centres de dades d’allotjament A2 es troben a Michigan (EUA) Arizona (EUA) Amsterdam (Europa). Al servei d’allotjament A2 quan inicieu la sessió a través del vostre compte, podeu literalment executar ordres ja que controleu directament el servidor. L’allotjament A2 afirma que ofereixen càrregues de pàgina 20 vegades més ràpides que qualsevol altre proveïdor d’allotjament web.

El millor és que ofereixen unitats d’estat sòlid gratuïtes, una quantitat il·limitada d’emmagatzematge / transferència i migració del lloc de forma gratuïta. El pla d’allotjament web més barat d’A2 és de 3,92 dòlars al mes.

Plans i preus:

VPSCORE VPSMANAGED VAN MANMANAT
INICIANT
5,00 dòlars
INICIANT
25,00 dòlars
INICIANT
25,00 dòlars
Accés d’arrel
Trieu el vostre sistema operatiu Linux
Tauler de control cPanel gratuït
Gestió completa d’HostGuard
Accés d’arrel
Tauler de control cPanel gratuït
Gestió completa d’HostGuard

Feu allotjament a A2

6. HostWinds

HostWinds és l’únic servidor d’allotjament que té tanta confiança en les seves característiques que ofereixen 60 dies de garantia de devolució de diners si no t’agrada el servidor d’allotjament. És el servidor d’allotjament web que val la pena arriscar-se per al vostre allotjament web.

És molt millor que qualsevol altre servidor d’allotjament web gratuït, molt lent en el treball i que es redueix en moltes ocasions quan tenen un tràfic enorme. El pla bàsic per allotjar-se a Hostwinds comença des de 4,50 dòlars mensuals, que ofereix ofertes com l’emmagatzematge i l’ample de banda il·limitats, l’espai de disc il limitat, bases de dades i subdominis.

Si voleu estalviar diners a la subscripció d’Hostwinds, podeu fer la subscripció anual que costarà al voltant de 3,50 dòlars mensuals, on podreu estalviar una bona quantitat de diners mitjançant una subscripció anual dels Hostwinds..

Plans d’allotjament VPS de Linux completament gestionats:

5,17 $ / mes 10,34 $ / mes 18,80 $ / mes $ 23,97 / mes
1 nucli de CPU
1 GB de RAM
Espai de disc SSD de 30 GB
1 TB Transferència de dades
1 nucli de CPU
2 GB de RAM
Espai de disc SSD de 50 GB
2 TB Transferència de dades
2 Nucli de CPU
4 GB de RAM
Espai de disc SSD de 75 GB
2 TB Transferència de dades
2 Nucli de CPU
6 GB de RAM
Espai de disc SSD de 100 GB
2 TB Transferència de dades

Obteniu HostWinds

7. GreenGeeks

GreenGeeks acull més de 300.000 llocs web que disposen de centres de dades als EUA i Canadà. Compta amb un temps de treball sòlid i una gran atenció al client, on gairebé estan disponibles per ajudar als clients les 24 hores del dia. Ofereix un temps de càrrega molt ràpid, fins i tot en els escenaris on hi ha molt trànsit al servidor.

GreenGeeks va ser fundada l’any 2006 per Trey Gardener on la seva experiència en moltes empreses d’allotjament web va ajudar aquesta empresa a comprendre les necessitats dels clients que volen allotjar el seu lloc web en un servidor d’allotjament web. És una empresa d’allotjament web ecològica que ha decidit deixar la petjada energètica positiva.

Planes d’allotjament VPS gestionats:

2GB4GB8GB
39,95 dòlars / mes59,95 dòlars / mes109,95 dòlars / mes
4 vCPU
Espai de disc SSD de 50 GB
Transferència de 10 TB
cPanel inclòs
Certificat SSL gratuït
Transferència gratuïta de llocs web
Suport gestionat per GreenGeeks
Garantia de devolució de 30 dies
4 vCPU
Espai de disc SSD de 75 GB
Transferència de 10 TB
cPanel inclòs
Certificat SSL gratuït
Transferència gratuïta de llocs web
Suport gestionat per GreenGeeks
Garantia de devolució de 30 dies
6 vCPU
Espai de disc SSD de 150 GB
Transferència de 10 TB
cPanel inclòs
Certificat SSL gratuït
Transferència gratuïta de llocs web
Suport gestionat per GreenGeeks
Garantia de devolució de 30 dies

Obteniu GreenGeeks

8. WebHostingPad

WebHostingPad ofereix principalment dos tipus de plans d’allotjament que són Power Plan i Power Plan Plus. Cadascun d’ells proporciona espai web il·limitat i té l’ample de banda no modificat.

L’empresa va ser fundada l’any 2005, la qual cosa fa que tinguin experiència de més d’una dècada en la indústria de l’allotjament web. si ignora el Power Plan i Power Plan Plus, també ofereix distribuïdor i hosting de VPS.

WebHostingPad és quelcom que és un dels pioners de l’allotjament VPS i la majoria de la gent el prefereix per a l’allotjament de VPS. WebHostingPad ofereix els millors serveis d’allotjament VPS i des que ha posat el peu a l’allotjament VPS, han demostrat ser la millor empresa d’allotjament VPS. El pla inicial de WebHositngPad proporciona un espai de disc de 100 GB i un ample de banda gratuït de 100 GB.

Plans i preus:

BEGINNERPROPREMIUMSUPER
29,95 dòlars / mes34,95 dòlars / mes49,95 dòlars / mes59,95 dòlars / mes
Emmagatzematge 20 GB
Amplada de banda de 100 GB / mo
1 GB RAM
1 IP
Accés complet d’arrel
Emmagatzematge de 80 GB
Amplada de banda de 250 GB / mo
2 GB RAM
2 IP
Accés complet d’arrel
Emmagatzematge de 160 GB
Amplada de banda per 1 TB / mo
4 GB RAM
3 IP
Accés complet d’arrel
Emmagatzematge de 200 GB
Amplada de banda 1,5 TB / mo
4 GB RAM
3 IP
Accés complet d’arrel

Obteniu WebHostingPad

Conclusió sobre els millors proveïdors d’allotjament VPS

L’allotjament VPS ha estat un dels millors tipus d’allotjament web quan es tracta de persones que participen en petites empreses i volen acollir el seu lloc web. Si investigueu bé, podeu allotjar gratuïtament un lloc web del vostre negoci a través d’un VPS que té algunes característiques excel·lents.

El fet de tenir un servidor privat virtual al vostre lloc de treball estalvia molt de temps per a la vostra empresa i els empleats que hi treballen perquè treballaran en el mateix servidor, que els serà molt més fàcil transferir fitxers i informació entre ells..

Moltes de les empreses de l’actualitat creuen que tenir un VPS al seu lloc de treball és el millor per a ells, perquè els empleats que treballen sota aquesta organització els resulta més fàcil treballar i realment estalvien molt de temps en la transferència de fitxers i carregant una pàgina web.

Llegiu també:

 • 10 millors proveïdors d’allotjament web
 • 10 serveis barats i els millors serveis d’allotjament web al 2020
 • Millor administrat WordPress Hosting Services 2020
 • Millors serveis d’allotjament d’empreses
 • 6 millors proveïdors de servidors dedicats el 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map