Top 10 WordPress-plugins for at få flere sociale aktier i 2020

Sociale medier er blevet en af ​​de bedste kilder for bloggere til at få en anstændig mængde trafik på deres hjemmeside. Der er ingen tvivl om, at sociale netværkswebsteder i denne digitale æra viser sig at være meget gavnlige for bloggere og internetmarkedsførere..


Leder du efter de bedste sociale deling-plugins til dit WordPress-websted? Der er masser af WordPress-sociale share-plugins, som du kan vælge imellem, men det bliver overvældende for mange webstedsejere at vælge det bedste plugin.

I denne artikel har vi listet nogle af de bedste sociale delings plugins til WordPress, som du kan installere uden nogen forvirring.

Bortset fra at udgive kvalitet indhold på bloggen skal dine sociale delingsikoner være enkle, lette og lette at finde. Hvis du gør dette, vil du opfordre læserne til at dele din artikel med deres familie og venner. Derfor er du nødt til at vælge det bedste sociale delingsplugin, der passer til dit blogdesign.

Lad os se på listen.

Top WordPress-plugins for at få flere sociale aktier i 2020

1. Social krigsførelse

Social krigsførelse

Social Warfare er fra Warfare-plugins og et af de mest kraftfulde og attraktive plugins for social deling til WordPress. Det giver dig mulighed for automatisk eller manuelt at indsætte tvingende sociale delingsikoner i dine artikler. Disse sociale ikoner kan vises før og efter dit indhold.

Plugin understøtter populære sociale netværk i den gratis version: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ og LinkedIn. Pro-versionen af ​​dette plugin understøtter flere flere sociale medienetværk, en pin-knap til billeder og meget mere.

2. JetPack af WordPress.com

Jet pakke

Bortset fra sociale delingsknapper har Jetpack mere end 20 vigtige funktioner til WordPress-websted. Når vi taler om funktioner, giver den unik besøgende tæller, sikkerhed, SEO, auto social deling, image optimizer og meget mere.

Plugin har vundet meget popularitet på meget lidt tid og har mere end 4 millioner aktive installationer.

3. Deltællinger

Deltællinger

Det er hurtigt og nemt at bruge WordPress’s social media share plugin og leveres med forskellige sociale medieknapper: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn og Yummly.

Plugin med delt tællinger har flere knapformater, og du kan nemt vælge, hvor knapperne skal vises (toppen eller bunden af ​​indlægene), eller du kan indstille det manuelt. Plugin tæller social andel for hvert netværk, og du kan også vælge at vise et samlet antal delinger.

4. ShareBang

ShareBang

Sharebang er en af ​​de bedste plugins til social deling. Det understøtter mere end 40 sociale websteder og giver 20 sociale delingsknapper placeringer. Ved hjælp af sharebang-knap-temaskaber kan du oprette ubegrænsede tilpassede temaer, eller du kan bruge 35+ readymade-temaer.

Ikonerne er meget smukke og lydhøre. Sharebang er et perfekt værktøj til at øge dine blogs sociale andele, trafik, engagement og konverteringsfrekvens.

5. AddtoAny

Addtoany

AddtoAny er det mest populære sociale delingsplugin til WordPress. Det er godt optimeret til hurtig indlæsning i både mobile og desktop platforme. AddtoAny giver dig mulighed for at tilføje alle sociale ikoner i indholdet og tilbyder standard og flydende sociale delingsbjælker.

Det har en universel delingsmenu, hvor besøgende kan dele dit indhold til en lang række netværk ved hjælp af et enkelt universalikon. Du kan vise de sociale ikoner: flydende bjælke, standardgrænseflade, kortkode eller ved hjælp af sidepanel-widget.

6. Monark

Monarch

Monarch er skabt af et elegant tema og kendt for sin fleksibilitet. Det hjælper dig med at vise mere end 30 sociale delingsknapper forskellige steder. Delingsknapper kan vises under indholdsområdet, over indholdsområdet, som en automatisk pop-up eller som en flydende sidebjælke, med billeder og videoer eller i en indflyvningsboks.

I indflyvnings- og pop-up-delingsbokse kan du vise delingsknapper, når en bruger har efterladt en kommentar til en artikel eller købt et produkt fra din butik.

7. Shareaholic

Shareaholic

Det er mere end bare et socialt medie-plugin. Shareaholic er en gratis og alt-i-én indholdsforstærkningsplatform til vigtige funktioner, du har brug for: sociale delingsikoner, socialanalyse og relaterede poster. Det hjælper dig med at forbedre engagement, webstedstrafik, øge konverteringer og tjene penge.

Den gratis version af plugin understøtter sociale netværk som Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest og Flint. Shareaholic giver dig mulighed for at tilføje tilknyttede links, promoveret indhold og native annoncer. Det havde 4 stilfulde temaplayouts: flad firkantet, klassisk, flad cirkel og osv.

8. Sassy Social Share

Sassy social andel

Sassy social share er nem at bruge og gratis WordPress social media share plugin, der leveres med smukke delingsknapper og masser af muligheder. Det understøtter forskellige sociale mediewebsteder, og webstedsejere kan vise knapperne i indlæg, hjemmeside, uddrag og som en klistret, flydende social menu.

Plugin har flere knapformater: firkantet, afrundet og rektangulært. Til flydende og standard sociale barer kan du indstille positioneringsindstillingen i plugin-indstillinger.

9. Swifty Bar

Swifty bar

Swifty bar er en anden bedste plug-in til social share-knap. Det viser en bjælke i bunden af ​​siderne. Linjen viser dig sociale delingsknapper, postkategorien, forfatteroplysninger, posttitel, estimeret læsetid og en næste / forrige knap.

I plugin-indstillinger kan du ændre teksten og deaktivere og aktivere sociale medienetværk. Dette plugin hjælper med at gøre dit indhold mere brugervenligt og giver dine besøgende mange muligheder.

10. jsSocials

jsSocial

jsSocials er fleksibel, enkel og giver dine inddelingsdelingsafdeling et premium-look. Du kan tilpasse sociale knapper på flere måder. jsSocial plugin leveres med 10 forskellige layout og 4 temaer at vælge imellem.

Du kan vise sociale knapper sammen med etiketter, knapper med delingstællinger, knapper med tællinger og etiketter eller tilpassede logoer til en enkelt artikel.

Konklusion

Så her er de bedste sociale delings plugins til WordPress, som du kan vælge imellem. Disse plugins giver dig mulighed for at indsætte et smukt sæt sociale delingsknapper på dit indhold, som opfordrer læserne til at dele dit indlæg på deres sociale netværk. Du skal bruge et af disse plugins til hurtigt at øge social deling og brugerengagement.

Læs også:

 • 10 bedste WordPress-plugins til automatisering af sociale medier
 • 10 bedste WordPress-plugins til e-mail-abonnement
 • Gratis Image Optimizer WordPress-plugins
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map