Top 12 skal have WordPress-plugins til bloggere i 2020

Her på WPressBlog har vi anført 10 must-have WordPress-plugins, som bloggere kan bruge i 2020. Dette er de plugins, du skal bruge på alle dine WordPress-websteder.


Der er mange WordPress-plugins der giver den samme funktion. Du skal vælge den bedste fra alle disse plugins. Disse plugins er tilgængelige i den gratis, freemium og premium version.

For at reducere dit arbejde med at finde det bedste plugin har vi lavet en liste over bedste WordPress-plugins til bloggere der giver de bedste funktioner sammenlignet med andre samme typer plugins.

Bemærk: Alle de nedenfor angivne plugins er gratis.

Skal have WordPress-plugins til bloggere i 2020

1. Akismet

Akismet skal have WordPress-plugins

Efter et par måneders start af en blog, begynder det at få for mange kommentarspam. Du kan blokere alle disse spam-kommentarer ved at bruge Akismet, som er det bedste anti-spam-plugin. Det leveres med WordPress-installation.

Du kan se, hvor mange kommentarer der er godkendt, og hvor mange kommentarer der er markeret som spam. Du kan bruge dette plugin til dit personlige gratis. Hvis du vil bruge Akismet til kommercielle websteder, skal du gå til en betalt version.

Hent

2. Yoast SEO

Yoast SEO Essential WordPress Plugins til bloggere

SEO er den vigtigste ting for ethvert websted, og til det skal du skabe et fantastisk indhold til god optimering.

Efter oprettelse af fantastisk indhold skal du kontrollere, om dit indhold er SEO-optimeret eller ej.

Men hvordan kan du gøre dette?

Yoast SEO hjælper dig med at optimere dit indhold. Det kontrollerer titeltags, metatags, læsbarhed, optimering af søgeord og mange flere. Så Yoast SEO er det bedste SEO-plugin, som enhver blogger skal bruge.

Hent

3. Jetpack

Jetpack Bedste WordPress-plugin

Jetpack er et must-have WordPress-plugin til hver blog. Det har for mange fantastiske funktioner som webstedets sikkerhed, udseende, skrivning osv.

En af de bedste ting er, at hvis du bruger jetpack, behøver du ikke at installere disse plugins: Google XML Sitemaps, Wordfence Security og WP Smush.

Downoad gratis version

Download Premium version

4. W3 samlet cache

W3 Total Cache skal have WordPress Plugins

Det er nødvendigt at indlæse hurtigt dit websted for bedre SEO og UX. Et hurtigere websted kan rangere højt i en søgemaskine og have større brugerengagement.

W3 Total Cache kan aktivere cache og gør dit websted superhurtigt, der kan indlæses inden for få sekunder. Sidehastighed betyder også meget for rangeringen, så valg af det bedste cache-plugin kan forbedre dit websteds SEO.

Hvis du kan købe et plugin, anbefaler jeg dig at bruge WP Rocket-plugin. Det er enkelt, brugervenligt og giver for mange funktioner.

Hent

Vil du have flere cache-plugins, så tjek disse bedste WordPress-cache-plugins.

5. WP Smush

WP SMUSH Populært WordPress-plugin

Billedet tiltrækker brugere mere end indhold. Billeder i høj kvalitet gør dit websted mere tiltalende for brugerne. Men et billede i høj kvalitet tager meget lagerplads og øger også en websides indlæsningstid.

WP Smush reducerer dit websteds billedstørrelse og optimerer det, så din webside kan indlæses hurtigere. Det kan optimere JPG-, JPEG-, GIF- og PNG-formatbilleder. Du kan optimere billeder på to måder: auto-optimering under upload og manuel bulkoptimering fra plugin-indstillinger.

Hent

Læs også: Bedste Image Optimizer WordPress Plugins i 2020

6. WooCommerce

WooCommerce WordPress Plugins

Hvis du vil oprette et e-handelswebsted i WordPress, skal du bruge et WooCommerce-plugin. Dette plugin gør alle e-handelsopgaver enkle og lette at bruge. I øjeblikket bruger mere end 30% af e-handelswebsteder WooCommerce.

Download gratis version

Download Premium version

7. WP-Optimer

WP Optimer Essential WordPress Plugin

Når tiden går, er der en stigning i din webstedsdatabase. Denne database indeholder også unødvendige filer (du er ikke klar over den), hvilket resulterer i en afmatning af dit websted.

WP-Optimize renser din database og øger hjemmesidens ydelse. Til sidst. Dit websted kører glat og hurtigere.

Derudover vil WP-Optimize rense dine spam-kommentarer, papirkurvede indlæg, pingbacks og trackbacks.

Hent

8. Wordfence Security

Wordfence Security Essential WordPress Plugins

For enhver blogejer bliver det nødvendigt at holde deres blog beskyttet mod hackere. Der er mange måder, en hacker kan bruge til at hacke dit websted. Uden et plugin kan du ikke gøre din blog sikker nok.

Der er mange WordPress-sikkerhedsplugin, der kan sikre dit websted effektivt. Men hvis du leder efter det gratis plugin, er Wordfence-sikkerhed det bedste sikkerhedsplugin.

Wordfence Security har mange funktioner til at beskytte dine websteder som Firewall-beskyttelse, Malware-scanning, ugyldige login-blokke og mange flere.

Du kan se dit websteds live trafik inklusive robotter. Hvis du finder nogen mistænkelig aktivitet på dit websted, kan du med det samme blokere det. Dette er det bedste gratis WordPress-plugin til at sikre din hjemmeside.

Hent

Læs også: Bedste sikkerhedsplugins til WordPress-websted

9. Brudt link Checker

Ødelagt link Checker skal have WordPress Plugin

Selv hvis du har et vellykket websted med enorm trafik, er der mange muligheder for at have ødelagte links på dit websted. Ødelagte links findes mest i kommentarer. De skaber et dårligt indtryk af dit websted.

For at finde de ødelagte links på dit websted fungerer plug-in Broken Link Checker virkelig godt. Når et ødelagt link findes på dit websted, kan dette plugin give dig besked via e-mail og WordPress-dashboard, så du hurtigt kan løse det.

Hent

10. WPForms

WPForms Essential WordPress Plugin til blog

Det er nødvendigt at have kontaktsiden på alle websteder, så enhver kunde let kan kontakte dig ved hjælp af kontaktsiden. En kontaktformular gør en brugers opgave let og hurtig ved at kontakte webstedsejeren.

Fra for mange kontaktformular-plugins har jeg valgt WPForms på grund af det er enkle, hurtige og nemme at bruge funktioner. Du kan opbygge en kontaktformular inden for sekunder ved at bruge træk og slip-funktioner.

Hent

Læs også: Bedste kontaktformular-plugins til WordPress-websted

11. Omdirigering

Omdirigering skal have WordPress-plugins til bloggere

I nogle få tilfælde skal du ændre permalinks på dine indlæg eller sider. Når du ikke har ændret permalink, hvis du ikke omdirigerer gammel URL til en ny URL, vil dine webstedsbrugere se en 404-fejlside, der skaber et dårligt indtryk af dit websted.

Her kan du bruge omdirigeringspluginet til at omdirigere den gamle URL til en ny URL. Du kan omdirigere den gamle URL til ny vha. 301, 302 og 307. Når du ændrer en permalink, opretter dette plugin som standard en 301-omdirigering automatisk til en ny URL, så du ikke kan miste sideværdien.

Hent

12. MailChimp til WordPress

MailChimp til WordPress Mest populære WordPress-plugin

MailChimp er den bedste e-mail-abonnent WordPress-plugin. Ved hjælp af MailChimp kan du sende en e-mail, administrere abonnenter og kontrollere resultatet.

MailChimp er et gratis WordPress-plugin og meget let at installere og bruge. For at bruge MailChimp på et kommercielt websted skal du købe premiumversionen.

Du kan oprette en smuk tilmeldingsformular i MailChimp for at sende nyhedsbrevet.

Hent

Læs også: 10 bedste WordPress-plugins til e-mail-abonnenter til 2020

Konklusion

Hvis du installerer disse must-have WordPress-plugins til bloggere, reduceres mere end 50% af arbejdet. Du kan administrere din blog let og hurtigere ved hjælp af disse plugins.

Hvis du bruger et andet plugin, der fungerer bedre end et plugin, der er anført ovenfor, så lad os vide det om det i kommentarfeltet nedenfor, så jeg kan tilføje det til denne liste.

Læs også:

  • Bedste Google AdSense-plugins til WordPress, der tjener maksimal indtægt i 2020
  • 9 bedste WordPress-plugins til at migrere dine WordPress-websteder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map