10 най-добри WordPress приставки за абонамент за имейл през 2020 г.

Е, знаете ли, че над 70% от потребителите на уебсайта, които напускат уебсайта, никога не се връщат? Сурово е, но истината. Те просто намират вашия блог, четат го и след това се сбогуват. Ако сте жертва на тези 70% от потребителите, добре, че наистина трябва да изравните играта си. В крайна сметка науката казва: „Колкото по-голям и по-ангажиран е списъкът с имейли, толкова по-бърз ще бъде растежът на уебсайта ви и по този начин повече ще бъде възвръщаемостта на данните.“


Има два начина да направите същото. Можете или да разгърнете формуляри за достъп на различни места в уебсайта, да добавите надстройки на съдържанието, да задействате форми въз основа на поведението на потребителя и да използвате тактиката на авангарда.

Друг и най-простият начин е да интегрирате приставка за абонамент за електронна поща във вашия уебсайт и да отчитате нарастващите числа. Всичко, което трябва да направите, е да координирате с вашия екип за уеб разработки, за да включите тези плъгини и да седнете и да се отпуснете. Тук провеждаме някои от популярните приставки за електронна поща, от които можете да избирате.

Така че, без да губите нито миг по-нататък, нека се потопим!!!

10 най-добри WordPress приставки за абонамент за имейл

1. Абонати по имейл

Абонати по имейлАбонати по имейл

Популярният избор на търговци на имейли, Абонати по имейл е един от най-здравите и лесни за избор решения, когато става дума за приставки за WordPress за абонамента за електронна поща. Плъгинът ви позволява да създавате списък с имейли безплатно, като същевременно предоставя лесен инструмент за изпращане на имейлите. Той може да се похвали с повишаване на процента на продажбите си чрез колектора.

Цена: Крайните функции на имейл абонатите са достъпни само за $ 12 на месец и се простират до $ 120 / годишно.

Характеристики на имейл абонатите:

 1. Позволява лесно поставяне на абонаментна кутия до най-предпочитаното място.
 2. Изпраща седмични, ежедневни, месечни или годишни HTML бюлетини на потребителите.
 3. Уведомява потребителите за най-новите публикации.
 4. Нека да изпратите имейл по най-предпочитания начин (ръчно или автоматично).

2. WP Абонирайте се Pro

WP Абонирайте се ProWP Абонирайте се Pro

Друга опция, която можете да изберете като приставка за WordPress за абонамент за електронна поща, е WP Абонирайте се Pro. Позволявайки ви да създадете ефективен списък с имейли, той ви позволява да получите достъп до богат набор от функции, като извършване на точно поле за насочване, създаване на персонализирани форми за избор, добавяне на анимационни ефекти и много други. Какво друго? Тя ви позволява да правите всичко това по най-лесния възможен начин, като използвате лесен за използване интерфейс.

Цена: Можете да си вземете WP Абонирайте се Pro само за $ 29, който се предлага с неограничени функции за 5 използване на домейн.

Характеристики на WP Subscribe Pro:

 1. Плъгинът се предлага с оптимизатор на скоростта и следователно не забавя вашия уеб сайт
 2. Обширна поддръжка на FeedBurner, MailChimp и Aweber
 3. Може да се добави към множество области на джунджурии
 4. Pro версията се предлага с допълнителни функции на отзивчивост и цветова оптимизация

3. Постоянен контакт Потребителски абонамент за изскачане

Постоянен контакт Потребителски абонамент за изскачане

Постоянен контакт Потребителски абонамент за изскачащи прозорци твърди, че е най-голямата и най-бързо развиващата се услуга за имейл маркетинг. Това, което го прави един от най-важните избори, е предлагането му по отношение на услугата за маркетинг по имейл и шаблони за електронна поща за всеки повод, за който се сетите.

Той ви позволява да създавате персонализирано изскачащо меню, определено място за Youtube, Vimeo и много други. Похваляйки силата си да трансформира посетителите в членове и абонати, той ви позволява да достигнете до аудиторията си.

Цена: Можете да закупите приставката само за $ 19 и да се възползвате от превъзходни функции за 6 месеца.

Характеристики на постоянен потребителски абонамент за изскачащи прозорци:

 1. Уведомява потребителите за успешен абонамент.
 2. Изпраща бюлетини на регистрираните потребители.
 3. Напълно адаптивни и отзивчиви
 4. Лесна инсталация и настройка

4. Абонирайте се чрез Plugin по имейл

Абонирайте се чрез Plugin по имейлАбонирайте се чрез Plugin по имейл

Помагайки ви да изградите силна база данни на абонатите, Абонамент по имейл позволява на посетителите на вашия уеб сайт да бъдат актуализирани за вашите публикации. Пълен с интуитивни функции, този плъгин не изисква допълнителна настройка на инструмента, за да се стартира. Тя ви позволява да създадете визуално привлекателен изскачащ формуляр за абонамент за FeedBurner, който прави невъзможно посетителите ви да го игнорират.

Цена: Можете да закупите обикновен лиценз за абонамент по имейл само на 12 долара, докато цената на разширените функции може да се простира до 60 долара.

Характеристики на Абонамент по имейл:

 1. Предоставя безплатни опции за предупреждение по имейл.
 2. Лесен за използване формуляр за абонамент.
 3. Дълбока анализа със статистиката на абонатите
 4. Чувствителен и адаптивен

5. Шимпанзе

ChimpyChimpy

Проектиран от MailChimp, Chimpy е един от най-популярните приставки за абонамент за електронна поща. Той ви носи голям набор от функции като заключване на съдържание, синхронизация на потребителите, формуляри за регистрация и много повече, за да улесните работата много по-лесно за вас.

Можете да помолите вашия екип за разработка на WordPress да интегрира Chimpy във вашия уебсайт и да помогне на посетителите да бъдат в течение на последните промени. Освен това, той ви носи предимствата на моменталните актуализации на създадените от потребителя изтрити, освен други промени в списъка за изпращане на съобщения.

Цена: Можете да получите редовен лиценз за Chimpy на цената от 29 долара и да удължите до 149 долара за разширени функции.

Характеристики на Chimpy:

 1. Функцията „Абонирайте се за отключване“, за да насърчи усещането за любопитство сред читателите и да гарантира голяма ангажираност.
 2. Той осигурява визуално привлекателно изскачащо меню на страниците по ваш избор.
 3. Гъвкавост за създаване на неограничени формуляри за регистрация
 4. Лесни за персонализиране опции.

6. Popup Plugin за WordPress

Popup Plugin за WordPressPopup Plugin за WordPress

Търсите добре проектирани изскачащи прозорци за абонамент за вашия уебсайт? Вашето търсене приключва с Plugin за изскачащи имейли за WordPress. Като плъгин за социално заключване, той значително увеличава процента на социално броене на абонатите на уебсайта и бюлетините.

Възможността за интегриране с всички популярни пощенски системи като MailChimp, ConvertKit, GetResponse и много други прави този плъгин още по-привлекателен за уебсайта.

Цена: Плъгинът се предлага с голям набор от функции само за 25 долара и разширява плана за включване на неограничени функции за 142 долара.

Характеристики на Ppugin Ppugin за WordPress:

 1. Позволява ви да заключвате съдържанието с възможност за заключване.
 2. Претенции за увеличаване на повече абонати на имейл всеки ден.
 3. Повече от 60 изскачащи и отзивчиви теми.
 4. Позволява ви да заключвате социалните страници с опция за социално заключване.
 5. Преобразуване на език в предпочитания режим с WPML.

7 Формуляр за абонамент за MailChimp

Формуляр за абонамент за MailChimp

MailChimp ви позволява да създавате зашеметяващи форми за абонамент по най-лесния начин в рамките на секунди. Счита се за един от най-отзивчивите и лесни за използване приставки за абонамент за WordPress, които се интегрират с GetResponse и MailChimp услуги.

С MailChimp можете лесно да промените стила на вашите формуляри, като използвате невероятна приставка за формуляри за абонаменти. Най-привлекателното за избор на този плъгин е неговата свободна наличност. Всичко, което трябва да направите, е да го изтеглите от официалния уебсайт на WordPress и да го активирате.

Цена: Предлага се безплатно

Характеристики на MailChimp:

 1. Поддържат се MailChimp и ShortCode
 2. В джаджите може да се използва кратък код
 3. Не се изискват умения за кодиране
 4. Няма съобщение с „Powered By“ и „Created by“
 5. Неограничени отзивчиви форми
 6. Форми за стил според вашите предпочитания

8. Изскачащи прозорци от OptinMonster

Изскачащи прозорци от OptinMonster

Изскачащите прозорци са най-добрите добавки за абонамент за електронна поща, достъпни безплатно. Това е най-лесният начин да добавите абонати в списъка си с пощенски адреси. с Изскачащи прозорци на OptinMonster, можете да добавите изскачащи прозорци и плъзгащи се полета за включване. Този плъгин е съвместим с всички популярни маркетингови услуги като GetResponse, MailChimp, Aweber и много други.

Цена: Достъпно безплатно на WordPress.org

Характеристики на Popups от OptinMonster:

 1. Библиотека с високи конвертиращи шаблони
 2. Изтеглете и изтеглете съставител на кампании, за да персонализирате кампаниите съответно.
 3. Технологиите за включване в две стъпки твърдят, че увеличават процента на конверсия с повече от 785%
 4. Предоставя 8 вида Optin форми

9. Mailster

Mailster

Mailster ви позволява да изграждате готови за мобилни кампании устройства с лесен за използване механизъм за изтегляне и пускане. С този плъгин можете да доставите едно от най-добрите преживявания на клиентите си, като същевременно се грижите за тяхната лекота.

Въпреки това, мнозина му затварят очите, благодарение на премиум наличността си. Като каза това, богат набор от функции правят този плъгин струва тази еднократна инвестиция. Позволява ви да се справите с всичко от едно място е супер удобен начин.

Цена: Плъгинът се предлага на цена от 49 долара.

Характеристики на Mailster:

 1. Готови дизайни и готови за ретината.
 2. Изтеглете и пуснете съставител на кампании
 3. Лесна за интегриране с други WordPress приставки
 4. Разширена аналитичност, която да ви помогне да проследявате записите
 5. Неограничен брой формуляри за абонамент
 6. Преводът е готов

10. Строител на списъци на сумо

Строител на списъци на сумоСтроител на списъци на сумо

Не на последно място имаме Строител на списъци на сумо за утоляване на жаждата ви за невероятна приставка за абонамент за имейл за WordPress. Този плъгин предлага творчески бюлетин и контролирани от времето изскачащи прозорци, които могат да бъдат персонализирани да се показват при кликвания или когато потребителите се опитват да напуснат вашия сайт.

Той разполага с усъвършенстван конструктор за изтегляне и пускане, което го прави един от най-лесния инструмент за улавяне на имейли, който поддържа потребителите залепени. Той предлага лесна интеграция с най-добрите доставчици на услуги за маркетинг по имейл като MailChimp, Aweber, Constant Contact и Campaign Monitor.

Цена: Без разходи

Характеристики на Sumo List Builder:

 1. Разширено устройство за плъзгане и пускане
 2. Предварително проектирани шаблони, от които да избирате
 3. Дизайн, който е мобилен и отзивчив
 4. Мощен инструмент за насочване за повечето ангажирани потребители
 5. Специализирана поддръжка на клиенти

Ключово изнасяне

Ако вие търсите да създадете невероятен списък с имейли, който помага на бизнеса ви да расте и да процъфтява, ето някои от изпитаните плъгини за вас. Добавянето на тези стилни и интуитивни изскачащи прозорци към уебсайтовете ви ще ви помогне да насочите вниманието на посетителите към мястото, което е необходимо най-много и ще насърчи регистрацията. Трябва само да изберете кое ви подхожда най-добре и да се движите по пътя на все повече потребители.

Прочетете също:

 • 5 най-добри приставки за плащане за WordPress през 2020 г.

Био на автора:

Апоорв Гелот е основателят на Matellio LLC, студио за софтуерно инженерство със седалище в Калифорния, САЩ. Бидейки запален ученик, той проявява голям интерес да изследва различни аспекти на дигиталната сфера и да идеира някои от най-добрите решения с екипа си от иноватори. Апоорв вярва в споделянето на своя изпитан от времето опит и дълбоко вкоренени знания с читателите по целия свят, за да просвети публиката чрез кратки и смислени надписи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map