Топ 10 WordPress приставки за уебсайт за електронна търговия през 2020 г.

Планирате ли да разработите онлайн магазин? Трябва да внимавате за стабилните софтуерни решения, които могат да ви помогнат да изградите най-добрия функционален магазин за електронна търговия.


Въпреки това, не е нищо по-добро и най-конвенционалното след това да превърнете съществуващия си уебсайт в уеб магазин cum-онлайн магазин.

Можете да използвате типично трудни софтуерни решения, ако искате, но за тези, които търсят конвенционални и лесни начини за развитие на повече в по-малко, WordPress се предлага с различни функционални приставки.

WordPress ви позволява да развиете магазин за електронна търговия в рамките на съществуващия си уебсайт, като добавите и активирате няколко конкретни приставки, предоставени от платформата.

Ако вие сте от лигата професионалисти, които обмислят да тествате всеки елемент и след това да изберете най-компетентния, WPressBlog постави готовия списък с десет най-полезни приставки за електронна търговия, предлагани от WordPress.

Топ 10 WordPress приставки за уебсайт за електронна търговия

WordPress е най-жизнената платформа, налична на пазара досега, която разполага с плъгини за почти всяко изискване на бизнес или всеки уебсайт.

Същото се отнася и с плъгините за електронна търговия на уебсайтовете, WordPress има много.

Ние обаче намираме, че споменатите по-долу са в кратък списък като най-добрите плъгини, за да се отнасят към нашите читатели.

1. WooCommerce

WooCommerce

Със световната слава, която придобива, WooCommerce заслужава да се спомене преди всички други приставки за електронна търговия на WordPress.

Ако сте нови за тези неща на пазара или още не сте опитвали WooCommerce; силно препоръчително е да го направите.

WooCommerce има множество функции и дизайнерски елементи. Тя позволява изграждането на онлайн магазин, който да продава десет от вашите продукти, заедно с вашия уебсайт за блогове, или да продава хиляди продукти чрез разработване на пълноценен магазин за електронна търговия.

Този плъгин ви осигурява поддръжката да се погрижите за хиляди продукти или потребителите на вашия уебсайт, стига вашият доставчик на хостинг и инфраструктурата да могат да се справят с натоварването.

Друго страхотно нещо, което трябва да се отбележи за WooCommerce, е, че той има креативни продуктови галерии, теми и дълъг списък от функционалности, от които да избирате.

Почти всичко основно е достъпно в безплатната версия на WooCommerce. Ако обаче смятате, че все още можете да добавите нещо към вашия магазин, за да изглежда допълнително очарователно, винаги можете да изберете разширение, което да добавите в него.

WooCommerce предлага на разположение своя магазин за разширения, който ви предоставя всички видове функции, които да добавите към вашия уебсайт.

Най-вече те са безплатни или се предлагат на много достъпна цена.

2. WP-CHATBOT

WP CHATBOT

Ако искате вашите клиенти да се свържат с вас незабавно чрез чат, тогава трябва да инсталирате WP-чатбота плъгин на вашия уебсайт. Инсталирайки този плъгин, посетителите на вашия уеб сайт могат да разговарят с вас и да получат поддръжка на живо от вас, използвайки техния Facebook месинджър.

Характеристика:

 • Инсталиране на WordPress с едно щракване
 • Подробно позициониране и персонализиране
 • Задайте персонален поздрав
 • Маркиране на страница във Facebook
 • Добавете клиентски чат на Messenger в уеб приложения
 • Промяна на цвета на темата на Messenger
 • Поздравително съобщение за регистрирани потребители
 • Поздравително съобщение за излезли от употреба потребители
 • Задаване на езика на Messenger
 • Поздрави диалогов дисплей
 • Поздрави диалогово забавяне
 • Скриване на Messenger въз основа на типа публикация, идентификатора на публикацията, категориите, типа на устройството
 • Кратък код

3. EDD – Лесно цифрово изтегляне

Лесни цифрови изтегляния

WordPress задоволява нуждата от разнообразие, като предоставя плъгин, който поддържа и продажбите на цифрови продукти.

Easy Digital Downloads е WordPress Plugin, който ви помага да продавате цифрови продукти като електронни книги, PDF файлове, видео уроци или аудио клипове; накратко, продуктът не съдържа нищо физическо.

Този плъгин, отново като плъгин за WordPress, може да бъде свободно инсталиран на вашия уебсайт и да го направи магазин за дигитални продажби с възможност за разрешаване на кодове за отстъпки, пълен контрол на достъпа до файлове и проследяване на активността.

EDD ви помага да получите интелигентен дигитален магазин за електронна търговия, където да го направите красив, като изберете всяка тема от наличния магазин за теми; получавате възможността да добавите кошницата за пазаруване в своя електронен магазин, приема плащанията на уебсайта с по-малко кликвания.

След като е направена покупката, клиентът получава генериран от системата имейл с връзката за изтегляне в него, която помага на клиента да получи продукта веднага и по този начин; тя също така насърчава вашия бизнес.

Най-вече основният плъгин е безплатен; Въпреки това, винаги можете да добавите някои разширения, които са безплатни или достъпни на номинални разходи.

4. WP Shopify

Wp Shopify

Ето няколко щастливи новини за собствениците на магазини Shopify. Вече можете да обедините вашия онлайн магазин с вашия бизнес уебсайт.

Ако имате магазин за електронна търговия Shopify, който вече е разработен и функционира активно, но сега искате да комбинирате своя магазин за електронна търговия с вашия бизнес уебсайт; ако имате уебсайт на WordPress, можете лесно да синхронизирате вашия магазин Shopify със своя сайт.

WP Shopify плъгин ви позволява да използвате пълните данни на магазина, като ги синхронизирате с персонализирани типове публикации и ви дава възможност да получите максимално пълноценна от родните функции на WordPress.

В предния край, той осигурява бутонът Shopify Buy да се използва без използване на iFrames, позволяващ да се изпробва опцията за лесно добавяне на количка.

Освен това ви дава възможност да изберете от над 100+ филтри и действия, за да персонализирате всяка част от вашия онлайн магазин.

Можете също така да показвате продуктите си по-добре, като добавяте къси кодове и използвате персонализирани страници в него.

Този плъгин ви помага да оптимизирате своя магазин за електронна търговия, както и на търсачките.

5. Магазин

Шопската

Shopp ви дава възможност да интегрирате опцията за сигурна количка, да оптимизирате процеса на плащане, да покажете всеки ваш продукт и да го персонализирате по всеки от безкрайните начини с гъвкавия инструментариум на развитието на електронната търговия на WordPress..

Този плъгин ви дава възможност да защитите и защитите вашия онлайн магазин, тъй като плъгинът преминава сканирането на уязвимостта от PCI всеки ден и обещава да защити вашия уеб сайт по същия начин.

Тя ви дава възможност да интегрирате всякакви световни функционалности като платежни шлюзове, доставчици на услуги за доставка, облачни услуги и много други. Това е просто прост процес на щракване, за да добавите някое или всичко от тях в своя магазин за електронна търговия.

Освен това, ако бързате да изберете тема за начинаещи и някои шаблони за вашия уебсайт за електронна търговия, Shopp ви помага през пътя, като облекчава процеса на подбор; вместо да хвърляте хиляда шарки на лицето си, тя показва селекция от десетки шаблони, които да ви дадат кратка идея.

Освен това, той е най-подходящ за разработчиците, как? Той предлага мощен набор от инструменти на персонализиращи се API-та, който ще удиви и в същото време ще увеличи вашите задачи, за да извади иновациите от вашата скрита страна на разработчика.

6. Облак66

cart66 облак

Cart66 Cloud е изключително гъвкав плъгин, създаден за обикновените хора, които не са от клана на разработчиците.

Този плъгин има всички функции, интегрирани в себе си, което премахва необходимостта от наемане на програмист или обучение за кодиране.

Тя ви позволява да развивате магазина за електронна търговия, за да продавате всякакви продукти, било то цифрови или физически или и двете; можете да продадете всичко с помощта на този плъгин за вашия сайт за електронна търговия.

Този плъгин има функции като абонаменти, повтарящи се плащания и ограничение на съдържанието, интегрирани по подразбиране сами по себе си, които обикновено се плащат, когато са в други плъгини.

Плъгинът ви позволява да продължите с всякакви имейл кампании с инструменти като капелни кампании и навременни последващи имейли, достъпни направо във вашето табло за управление на WordPress.

7. WP електронна търговия

WP електронна търговия

От доста дълго време WP eCommerce се определя като сравнително сравнение на WooCommerce.

Освен това, ако видим, WP електронната търговия е доста полезна, когато става въпрос за търсене на решения като продажба на цифрови продукти онлайн или членство.

Този плъгин е лесен за разбиране и персонализиране. Човек може да го научи бързо чрез видео уроците, достъпни на неговия сайт.

Тя ви позволява да разширите вашия магазин за електронна търговия с някои безплатни и платени добавки. Освен това ви помага да интегрирате сигурен процес на напускане със SSL сертификат.

8. Plugin за BigPommerce WP

BigCommerce

BigCommerce, продължаваща с името си, ви позволява да стъпите малко по-далеч от всякога с WordPress.

Можете да мащабирате своя бизнес уебсайт, както и вашия магазин за електронна търговия с помощта на тази приставка.

Той ви помага да мащабирате бизнеса от предния край и позволява на вашите сървърни ресурси да се отпуснат от процесите като управление на каталога, управление на логистиката и други в задния край.

Той ви предлага изключително мащабируем каталог на продуктите и ви позволява да сърфирате повече чрез многоканално управление и продажби.

9. Кошница за електронна търговия Ecwid

Кошница за електронна търговия Ecwid

Количката за електронна търговия Ecwid ви предлага всички мощни интеграции и е удобна за Гутенберг като плъгин.

Този плъгин се интегрира с специалности в контекста на предоставяне на доставчици на услуги за доставка и изчисляване на данъци.

Той предлага неограничен капацитет за съхранение и архивиране и полезни надстройки за всички времена.

Този плъгин позволява на собственика да създаде мобилното приложение за електронна търговия, както и за техния бизнес и помага при интеграцията на социалните медии за разширяване на обхвата на компанията и правилното й предлагане на пазара.

Той ви осигурява високо сигурен и отзивчив дизайн като плъгин за електронна търговия и отново е безплатен плъгин за внедряване.

10. Електронна търговия на Jigoshop

Електронна търговия на Jigoshop

Jigoshop е плъгин в списъка на тези, които осигуряват лесна настройка.

Това е плъгин за електронна търговия, който ви позволява да настроите вашия магазин за всякакви продукти за минути и ви позволява да предлагате жизнена гама от продукти на своите клиенти.

Можете да покажете различни видове продукти заедно с други променливи в магазина си за електронна търговия.

Помага ви да извлечете подробни отчети за бизнеса, който се управлява на уебсайта ви и да управлявате ефективно запасите във вашия онлайн магазин с пълни подробности.

Тя ви позволява да оформите вашия магазин за електронна търговия както и когато искате и ви позволява да разширите магазина си по отношение на функционалностите или мащабируемостта.

11. MemberPress

MemberPress

Много пъти чувстваме необходимостта да имаме елемент на членство в нашия магазин за електронна търговия.

Интеграцията на MemberPress във вашия уебсайт WordPress дава възможност на потребителите да избират различни предложения за членство с вашия бизнес, което води до дългосрочни отношения с клиента.

Заедно с членството, той предлага доста сигурна платформа за добавяне на данни за кредитната карта на вашите клиенти.

Можете също така да контролирате кой вижда и проверява вашия уебсайт и да съхранявате съдържание и дори да продавате цифрови продукти в един и същ магазин.

Получавате достъп до много плъгини във форума, където можете да създадете защитена с парола общност.

Този плъгин ви позволява да генерирате различни кодове на купони, които да предлагате на клиентите си и да популяризирате вашите продукти.

Също така, можете да приспособите външния вид на страниците на вашия магазин за електронна търговия и макар че най-добрите практики за кодиране са били използвани по време на неговото разработване, този плъгин гарантира пълна стабилност и сигурност за вашия уебсайт.

Тази приставка работи блестящо с всяка тема на WordPress и е мащабируема по същия начин като WordPress, така че можете да добавите серия от навременни порции съдържание според вашето желание.

Освен това трябва да очаквате с нетърпение магазин, за да знаете колко бизнес имате от там; този плъгин ви дава възможност да получите пълния отчет за това кой продукт се продава най-много, колко пари генерира магазина за електронна търговия и всички свързани неща.

Порталите за разплащане са доста лесни за интегриране и можете да разширите своя онлайн магазин с всякакви допълнителни функции, които бихте искали да изпълнявате.

Закръглянето му

Когато разглеждаме WordPress, не можем да престанем да описваме красотата на функциите, които предоставя.

Тук успяхме да споменем първите десет приставки за електронна търговия. Те правят живота на много собственици на бизнес малко по-лесен и изглежда малко конвенционален и в техните бюджети.

Био на автора:

Manan Ghadawala е основателят на 21Twelve Interactive, който е един от най-добрите компании за разработка на мобилни приложения в Индия и САЩ. Той е идеалистичен лидер с жив стил на управление и процъфтява, като повишава растежа на компанията със своите таланти.

Прочетете също:

 • 10 най-добри WordPress приставки за абонамент за имейл
 • 5 най-добри приставки за плащане за WordPress през 2020 г.
 • Най-добрите WordPress приставки за създаване на сценична среда
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map